!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
Re: Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
Το έχω βάλει στο νήμα για τις Κάρεν.
Είναι Κάρεν με συνοδεία... μπεκρί μεζέ, αλλά και ο άλλος (που τον έφτασε στο αμήν), φαίνεται να έχει κι αυτός τη δόση του.
Είναι Κάρεν με συνοδεία... μπεκρί μεζέ, αλλά και ο άλλος (που τον έφτασε στο αμήν), φαίνεται να έχει κι αυτός τη δόση του.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Εμπεδοκλα αυτό το βίντεο παίζει να ναι πενταετίας και βάλε ρε συ..
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Γιατί όχι; Γιατί είστε κομπλεξικοί μαμάκηδες και θέλετε να είναι όλες οι γυναίκες όπως η μαμά σας. Ρε ουστ!Gordian Knot έγραψε: 29 Σεπ 2021, 16:18 Δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί (απαξιωτικό/ειρωνικό σχόλιο εις βάρος της; ή κάτι που εξέλαβε ως τέτοιο), αλλά δεν συναντάς συχνά γυναίκες και δη πανεπιστημιακής μόρφωσης να βρίζουν μάνες. Και να το τραβάνε για ώρα κιόλας!
Μι χαρά βρίζουν και οι πανεπιστημιακοί και οι γιατροί.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Το ότι τράβαγε ο άλλος ο καραγκιόζης με το κινητό του το βρίσκετε νορμάλ και σεις καραγκιόζηδες. Αυτή είναι η τροφή σας.
- Obi Wan Iakobi
Φωνη ρεμπετισσας,αρειανου ο ΓΓ πρεπει να την εχει ηδη βαλει στο ματι για σχεση
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Εμπεδοκλής
Ε, αυτό λέω και εγώ. Τα αποτελέσματα του lockdown στο νηματοθέτη. Παρουσιάζει ληγμένες κονσέρβες.
- Λίνο Βεντούρα
Σιγά μην είναι και Κατινα!
Έτοιμη ήταν να τον χορτάσει κλωτσομπουνιδι τον Τσουκαλά
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Πήξαμε στην υποκρισία ρε πούστη μου. Ξαφνικά ''ενοχλήθηκε'' ο νηματοθέτης που είναι απ'τους πλέον χαμηλής υποστάθμης χρήστες, για το μπινελίκι της τύπισσας. Το ξαναλέω κι εδώ. Δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις, μα χυδαίοι άνθρωποι. Μπορείς κάλλιστα να προσβάλλεις με την συμπεριφορά σου, όταν περιδιαβαίνεις κομπάζοντας και προβάλλοντας τις πλέον ανήθικες απόψεις. Δίχως μπινελίκι. Κοινώς, γάμα τα, με μεγάλα γράμματα.Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:23Γιατί όχι; Γιατί είστε κομπλεξικοί μαμάκηδες και θέλετε να είναι όλες οι γυναίκες όπως η μαμά σας. Ρε ουστ!Gordian Knot έγραψε: 29 Σεπ 2021, 16:18 Δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί (απαξιωτικό/ειρωνικό σχόλιο εις βάρος της; ή κάτι που εξέλαβε ως τέτοιο), αλλά δεν συναντάς συχνά γυναίκες και δη πανεπιστημιακής μόρφωσης να βρίζουν μάνες. Και να το τραβάνε για ώρα κιόλας!
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Εύρηκε ο Καραγκιόζης τον Χατζηαβάτη μου φαίνεται...Πασιφάη έγραψε: 29 Σεπ 2021, 22:27Πήξαμε στην υποκρισία ρε πούστη μου. Ξαφνικά ''ενοχλήθηκε'' ο νηματοθέτης που είναι απ'τους πλέον χαμηλής υποστάθμης χρήστες, για το μπινελίκι της τύπισσας. Το ξαναλέω κι εδώ. Δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις, μα χυδαίοι άνθρωποι. Μπορείς κάλλιστα να προσβάλλεις με την συμπεριφορά σου, όταν περιδιαβαίνεις κομπάζοντας και προβάλλοντας τις πλέον ανήθικες απόψεις. Δίχως μπινελίκι. Κοινώς, γάμα τα, με μεγάλα γράμματα.Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:23Γιατί όχι; Γιατί είστε κομπλεξικοί μαμάκηδες και θέλετε να είναι όλες οι γυναίκες όπως η μαμά σας. Ρε ουστ!Gordian Knot έγραψε: 29 Σεπ 2021, 16:18 Δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί (απαξιωτικό/ειρωνικό σχόλιο εις βάρος της; ή κάτι που εξέλαβε ως τέτοιο), αλλά δεν συναντάς συχνά γυναίκες και δη πανεπιστημιακής μόρφωσης να βρίζουν μάνες. Και να το τραβάνε για ώρα κιόλας!
Ή όπως λέγανε και οι αρχαίοι, όμοιος ομοίω αεί πελαζει
Οι ηλίθιοι με τους ηλίθιους έχουν πάρε δώσε και συμφωνεί ο ένας με τον άλλον
.
Τι πατσαβούρες βρίσκετε καί βάζετε.....
.
Τι πατσαβούρες βρίσκετε καί βάζετε.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Πασιφάη έγραψε: 29 Σεπ 2021, 22:27Πήξαμε στην υποκρισία ρε πούστη μου. Ξαφνικά ''ενοχλήθηκε'' ο νηματοθέτης που είναι απ'τους πλέον χαμηλής υποστάθμης χρήστες, για το μπινελίκι της τύπισσας. Το ξαναλέω κι εδώ. Δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις, μα χυδαίοι άνθρωποι. Μπορείς κάλλιστα να προσβάλλεις με την συμπεριφορά σου, όταν περιδιαβαίνεις κομπάζοντας και προβάλλοντας τις πλέον ανήθικες απόψεις. Δίχως μπινελίκι. Κοινώς, γάμα τα, με μεγάλα γράμματα.Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:23Γιατί όχι; Γιατί είστε κομπλεξικοί μαμάκηδες και θέλετε να είναι όλες οι γυναίκες όπως η μαμά σας. Ρε ουστ!Gordian Knot έγραψε: 29 Σεπ 2021, 16:18 Δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί (απαξιωτικό/ειρωνικό σχόλιο εις βάρος της; ή κάτι που εξέλαβε ως τέτοιο), αλλά δεν συναντάς συχνά γυναίκες και δη πανεπιστημιακής μόρφωσης να βρίζουν μάνες. Και να το τραβάνε για ώρα κιόλας!
Ακριβώς αυτό. αλλά δεν ξέρω αν είναι απλά υποκρισία ή βλακεία. Δεν το λέω έτσι για να βγάλω επιθετικότητα (ξέρεις που λέμε "είσαι βλάκας" κλπ κλπ).
Μιλάω για θέμα νοημοσύνης πραγματικά. Γι αυτόν που θα του επιδράσει η λέξη ηχητικά και όχι μία κατάσταση, Μία διάθεση.
Και λένε τη λέξη "Βρίζεις", "βρισιές". Κι αυτές είναι "Μουνί, μουνόπανο, αρχίδι" και τις ξέρουμε όλες. Δεν θεωρούν βρισιά όμως να σου λέει χειρότερα πράγματα ο άλλος χωρίς να χρησιμοποιεί... λέξεις.
Είναι κι ένα δεύτερο σημείο ακόμα. Ότι είναι γυναίκα και τους χαλάει την "ισορροπία" να μην είναι εναρμονισμένη με την εικόνα που μάθανε ότι πρέπει να έχει μια γυναίκα. Δεν έχει δικαίωμα να πιει τον κώλο της έτσι επειδή γούσταρε και να φέρεται κάφρικα. ´Οχι ότι είναι και ευλογία ρε συ, αλλά αν είναι άντρας το χωράνε λίγο. Δεν γαμιέται σου λέει, ξέφυγε μια φορά ο άνθρωπος.
Αλλά κι ένα τρίτο ακόμα. Για άντρες και γυναίκες. να την έχουν στημένη μπας και πετύχουν τη φάση του να ξεφύγει κάποιος λίγο (ή και πολύ). Να αρχίσουν μετά το τροπάρι περί του πόσο εντάξει είναι ο εαυτός μας κι ευτυχώς δεν είναι σαν το μαλάκα που κράζουμε.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Θα το δεχόμουν αν έλεγε «μην σου γαμήσω ταμτιριρί» (που έχει και ένα χιουμοριστικό τόνο), «ό,τι έχεις και δεν έχεις», άντε και το σπίτι.Βούλωσε το καριόλη ΜΗΝ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ
Αλλά «θα σου γαμήσω την ΜΑΝΑ» από γυναίκα, όχι απλώς δεν το ακούς συχνά, δεν το ακούς ποτέ!
Και πίστεψέ με, δεν έχω κάποια εξιδανικευμένη εικόνα που θα καταρρεύσει αν μια τύπισσα αρχίσει τα μπινελίκια. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα το υβρεολόγιο με διεγείρει.
Να, πάρε παράδειγμα τα πρόσφατα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη και την Ελληνόψυχη μαθήτρια που ορθώνει περήφανα το ανάστημα της απέναντι στους σιχαμερούς ΕΑΜοΒουλγαροκομΜΟΥΝΙστοσυμμοριτοαναρχοκαταληψίες/☪ Τούρκους εσωτερικού ☪.
«Βάλτα στον ΚΩΛΟ σου τα χαρτιά» απαντάει στο θρασίμι (να και μια φορά που η έκτρωση θα είχε ΘΕΤΙΚΟ αποτέλεσμα) που μοίραζε φυλλάδια απολυταρχικού/φασιστικού περιεχομένου.
Χίλιες φορές αυτό από την κλαψομουνίαση (ίδιον την ΦΑΣΙΣΤεράς).
Σε κάλυψα;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Το να φέρεται κάφρικα κανείς επειδή ήπιε δεν είναι δικαιολογία.
Δεν ξέρω τι αντιλήφθηκες από τα παραπάνω, φτωχέ, μόνε και τραγικέ ΄Ρούντολφ Ες του πχόρουμ, αλλά τέτοια ανηθικότητα σαν τη δική σου, λίγες φορές έχω συναντήσει στη ζωή μου. Υπάρχουν βέβαια και κανα δυο ακόμη εδώ μέσα. Πιστεύω όμως, πως τους έχεις ήδη εντοπίσει. Άντε τώρα παίξε με την Barbie- Führer σου.Ju-87 έγραψε: 29 Σεπ 2021, 22:42Εύρηκε ο Καραγκιόζης τον Χατζηαβάτη μου φαίνεται...Πασιφάη έγραψε: 29 Σεπ 2021, 22:27Πήξαμε στην υποκρισία ρε πούστη μου. Ξαφνικά ''ενοχλήθηκε'' ο νηματοθέτης που είναι απ'τους πλέον χαμηλής υποστάθμης χρήστες, για το μπινελίκι της τύπισσας. Το ξαναλέω κι εδώ. Δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις, μα χυδαίοι άνθρωποι. Μπορείς κάλλιστα να προσβάλλεις με την συμπεριφορά σου, όταν περιδιαβαίνεις κομπάζοντας και προβάλλοντας τις πλέον ανήθικες απόψεις. Δίχως μπινελίκι. Κοινώς, γάμα τα, με μεγάλα γράμματα.Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:23
Γιατί όχι; Γιατί είστε κομπλεξικοί μαμάκηδες και θέλετε να είναι όλες οι γυναίκες όπως η μαμά σας. Ρε ουστ!
Μι χαρά βρίζουν και οι πανεπιστημιακοί και οι γιατροί.![]()
Ή όπως λέγανε και οι αρχαίοι, όμοιος ομοίω αεί πελαζει![]()
Οι ηλίθιοι με τους ηλίθιους έχουν πάρε δώσε και συμφωνεί ο ένας με τον άλλον![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 140 Απαντήσεις
- 3428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paotaris
-