klg έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:19 Είναι ενδιαφέρον το πόσο rationalization ρίχνουν όλοι αυτοί οι μαλάκες στο internet σε σχέση με το γεγονός ότι δεν γαμάνε.

klg έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:19 Είναι ενδιαφέρον το πόσο rationalization ρίχνουν όλοι αυτοί οι μαλάκες στο internet σε σχέση με το γεγονός ότι δεν γαμάνε.

Εισχώρησα στα διαδικτυακά τους καταγώγια και παρακολούθησα τις διασκέψεις τους.klg έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:19 Είναι ενδιαφέρον το πόσο rationalization ρίχνουν όλοι αυτοί οι μαλάκες στο internet σε σχέση με το γεγονός ότι δεν γαμάνε. Πραγματικά το όλο redpill narrative μου φαίνεται από τις μεγαλύτερες μαλακίες που έχουμε σκεφτεί σαν ανθρωπότητα.
Τι; Οι γυναίκες δεν θέλουν να πηδάνε losers; Απίστευτο πραγματικά. Οπότε ας κάνουμε εκατοντάδες sites για να συζητήαμε το προφανές.
έχουν σχεδόν όλα απαγορευτεί. Μάλλον κάτι θα ενοχλούσε σε αυτά που έλεγαν. κατι θα επιασαν σωστά.
Ξερουμε τι εκαναν ολοι αυτοι προ εποχης ιντερνετ;EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:31klg έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:19 Είναι ενδιαφέρον το πόσο rationalization ρίχνουν όλοι αυτοί οι μαλάκες στο internet σε σχέση με το γεγονός ότι δεν γαμάνε.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Το μόνο που παίζει να πιάνουν σωστά όλοι αυτοί οι mgtow sigma males red pilled κ όπως αλλιως αυτοαποκαλουνται είναι το πουλί τους για να το βασανισουν ανελέητα για άλλη μια μερα -- κ αυτο παίζεται. Ίσως βέβαια απαγορευτηκαν γιατί κάποιοι από αυτές τις κοινότητες μπορεί να μην ξέρουν να πιάνουν καλά το πουλί τους, αλλά ξέρουν να πιάνουν καλά αυτόματα όπλα κ να πυροβολούν καθημερινούς ανθρώπους που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο διάβα τους
Αυτό είναι παντελώς άσχετο. Εγώ προσωπικά είμαι απολύτως κατά του οποιουδήποτε censorship στο internet, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι οι τύποι είναι απλά μαλάκες.
Ότι κ τώρα. Την επαιζαν μέχρι λιποθυμίας
Στο φιλοσοφικο κομματι εννοω,υπηρχαν τιποτα οργανωσεις/συγκεντρωσεις η απλα τους ενωσε το ιντερνετ;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Το sigma είναι λίγο meta, λίγο ironic, λίγο crossover με εντερπρενερσιπ, Bitcoin bros κλπ, λίγο παρωδία όλων των παραπάνω (εξ ου και quadrillionaire)EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:41Το μόνο που παίζει να πιάνουν σωστά όλοι αυτοί οι mgtow sigma males red pilled κ όπως αλλιως αυτοαποκαλουνται είναι το πουλί τους για να το βασανισουν ανελέητα για άλλη μια μερα -- κ αυτο παίζεται. Ίσως βέβαια απαγορευτηκαν γιατί κάποιοι από αυτές τις κοινότητες μπορεί να μην ξέρουν να πιάνουν καλά το πουλί τους, αλλά ξέρουν να πιάνουν καλά αυτόματα όπλα κ να πυροβολούν καθημερινούς ανθρώπους που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο διάβα τους
Άστα να πάνε, τύπε. Όλη αυτή η διαδικτυακή manosphere βγάζει οτιδήποτε μαλακία θέλει να ακούσει οποιοσδήποτε κομπλεξικός, διαφορετικός ή απογοητευμένος τύπος, δημιουργώντας παράλληλα μιαν αγορά ισοδύναμη αυτής του fitness/συμπληρωμάτων και της βελτιώσεως αυτοκινήτων/μηχανών.klg έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:19 Είναι ενδιαφέρον το πόσο rationalization ρίχνουν όλοι αυτοί οι μαλάκες στο internet σε σχέση με το γεγονός ότι δεν γαμάνε. Πραγματικά το όλο redpill narrative μου φαίνεται από τις μεγαλύτερες μαλακίες που έχουμε σκεφτεί σαν ανθρωπότητα.
Τι; Οι γυναίκες δεν θέλουν να πηδάνε losers; Απίστευτο πραγματικά. Οπότε ας κάνουμε εκατοντάδες sites για να συζητήαμε το προφανές.
Τύπε, ο τύπος έχει ξεφύγει από την φάση alpha, beta, omega, sigma και είναι στο επίπεδο digamma male.
Είναι μαλάκες (και μπορώ να το εγγυηθώ κι εγώ που τους έζησα) για όσο θεωρούν ότι εμφανίζουν κοινά στοιχεία μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα είναι κάποιοι να προσπαθούν να εισαγάγουν άλλου είδους ιδεολογίες με πρόσχημα ότι δεν πρέπει να αναμασούν αυτό που επισημαίνουμε εδώ. Δεν μπορούν να υπάρξουν τέτοιες κοινότητες που να είναι βιώσιμες, οι οποίες να προορίζονται για ανταλλαγή απόψεων.klg έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:41Αυτό είναι παντελώς άσχετο. Εγώ προσωπικά είμαι απολύτως κατά του οποιουδήποτε censorship στο internet, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι οι τύποι είναι απλά μαλάκες.