Το γεγονός ότι η ΝΔ φθάρθηκε αλλά δεν ωφελήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνεται και στο 32% των ερωτηθέντων που απάντησαν «κανένας», ποσοστό που κατατάσσει τη συγκεκριμένη επιλογή στη δεύτερη θέση, με μεγάλη διαφορά από τον Αλέξη Τσίπρα.
2 χρόνια σεξ. 2 χρόνια καυτός θυελλώδης έρωτας σε πατοζαιους και σια. Και έχουμε ακόμα πορεία.
φαπα και ξεφτιλα. τιποτε αλλο.
αυτη ειναι και θα ειναι η ζωη σου
2 χρόνια σεξ. 2 χρόνια καυτός θυελλώδης έρωτας σε πατοζαιους και σια. Και έχουμε ακόμα πορεία.
Έξι χρονακια ακόμα. Έξι χρονακια hot steamy love από τον Κούλη σε κάθε μορφής πατοζαιο και τις συνιστώσες τους. Υπομονή.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Έξι χρονακια ακόμα. Έξι χρονακια hot steamy love από τον Κούλη σε κάθε μορφής πατοζαιο και τις συνιστώσες τους. Υπομονή.
για παντα οχι εξι χρονακια. δε θα το καταλαβεις ποτε περασαν.
Δεν μου αρέσουν οι πολύ μακροχρόνιες προβλέψεις, θέλω να είμαι αντικειμενικός. Για έξι χρονακια εραστής του πατοζαιισμου θα είναι ο Κούλης. Μετά μπορεί να πάρει σειρά ο Δένδιας, κάνεις δεν ξέρει.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
για παντα οχι εξι χρονακια. δε θα το καταλαβεις ποτε περασαν.
Δεν μου αρέσουν οι πολύ μακροχρόνιες προβλέψεις, θέλω να είμαι αντικειμενικός. Για έξι χρονακια εραστής του πατοζαιισμου θα είναι ο Κούλης. Μετά μπορεί να πάρει σειρά ο Δένδιας, κάνεις δεν ξέρει.
κοιτα τι δε θα γινεις ποτε. παντα καρτελακιας θα εισαι.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Αύγ 2021, 15:40
Δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρονται οι νεοδημοκράτες που είναι πρώτοι ανάμεσα στους ανύπαρκτους
Η ΝΔ φταίει που όλοι οι άλλοι είναι ανίκανοι ανθυποπουθεναδες; Άλλωστε εγώ είμαι από αυτούς που λένε πως η χώρα έχει ανάγκη από σοβαρή αντιπολίτευση, έχω φτιάξει και νήμα εδώ. Όμως όσο η αντιπολίτευση αποτελείται από Βαρουφάκηδες, Τσίπρες, Φώφηδες και Βελόπουλαιους, τόσο θα χαίρεται ο κόσμος που είναι ανύπαρκτοι και η ΝΔ πρώτη ανάμεσά τους.