!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να συγκυβερνήσει η ΝΔ με το ΚΚΕ?
Re: Να συγκυβερνήσει η ΝΔ με το ΚΚΕ?
Το βλήμα κουοταρει τον εαυτό του το πήζουν κουοταρει τον εαυτό του.
Εντάξει παιδιά, κάνουμε διάλογο
μακρυά απο κουκυά
Το να κουοτάρω τον εαυτό μου ήταν ευγενικός τρόπος να του υπενθυμίσω ότι έχω απαντήσει σε παρόμοια ερώτηση.Μπαντάς έγραψε: 09 Αύγ 2021, 00:00 Το βλήμα κουοταρει τον εαυτό του το πήζουν κουοταρει τον εαυτό του.
- Καραμελίτσα
Το ΚΚΕ θα συγκυβερνήσει όταν αντικατασταθεί ο τελευταίος μπούμερ από την Κεντρική του Επιτροπή.
Αυτοί έχουν πολλά ψυχικά τραύματα από μία αρχαία συγκυβέρνηση που τους έσκασε μπούμερανγκ και θα πατήσουν πόδι.
Αυτοί έχουν πολλά ψυχικά τραύματα από μία αρχαία συγκυβέρνηση που τους έσκασε μπούμερανγκ και θα πατήσουν πόδι.
Z
Το κύριο συστατικό του μπουμερισμού πάντως είναι ο νεοφιλελεδισμός κι η πίστη στην προσωπική ευθύνη. Τα αντίθετα απ' ότι πρεσβεύει το ΚΚΕ.Καραμελίτσα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:08 Το ΚΚΕ θα συγκυβερνήσει όταν αντικατασταθεί ο τελευταίος μπούμερ από την Κεντρική του Επιτροπή.
- Καραμελίτσα
Υπάρχει και το διανοητικό βόλεμα, το προσωπικό βόλεμα του να φτιάξουμε το δικό μας χώρο κι ας καεί ο κόσμος, η ψευδαίσθηση ότι είναι πρωτοπορία, μπούμερ βγαίνουν σε πολλές ποικιλίες.Βλήμα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:09Το κύριο συστατικό του μπουμερισμού πάντως είναι ο νεοφιλελεδισμός κι η πίστη στην προσωπική ευθύνη. Τα αντίθετα απ' ότι πρεσβεύει το ΚΚΕ.Καραμελίτσα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:08 Το ΚΚΕ θα συγκυβερνήσει όταν αντικατασταθεί ο τελευταίος μπούμερ από την Κεντρική του Επιτροπή.
Z
Διανοητικό βόλεμα; Θεωρώ ότι ο χρόνος πολιτικής μελέτης του μέσου οπαδού του ΚΚΕ δεν συγκρίνεται με οπαδούς κανενός άλλου κόμματος. Σε ό,τι αφορά βολέματα... δεν έχουμε καν κοινή βάση. Μάλλον θα εννοείς διαφορετικά το βόλεμα από εμένα. Σε βαθμό, ο ένας (ή η μία) από τους δυο μας δεν έχει βασικές γνώσεις της γλώσσας, τόσο χάος μεταξύ μας.Καραμελίτσα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:13Υπάρχει και το διανοητικό βόλεμα, το προσωπικό βόλεμα του να φτιάξουμε το δικό μας χώρο κι ας καεί ο κόσμος, η ψευδαίσθηση ότι είναι πρωτοπορία, μπούμερ βγαίνουν σε πολλές ποικιλίες.Βλήμα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:09Το κύριο συστατικό του μπουμερισμού πάντως είναι ο νεοφιλελεδισμός κι η πίστη στην προσωπική ευθύνη. Τα αντίθετα απ' ότι πρεσβεύει το ΚΚΕ.Καραμελίτσα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:08 Το ΚΚΕ θα συγκυβερνήσει όταν αντικατασταθεί ο τελευταίος μπούμερ από την Κεντρική του Επιτροπή.
- Καραμελίτσα
Καλά, αυτό με την πολιτική μελέτη είναι αστείο. Λες και δεν μετρά η ποιότητα αλλά μόνο ο χρόνος που αφιερώνει κανείς, τότε πρωταθλητές θα είναι αυτοί που διαβάζουν τα περισσότερα σκουπίδια.Βλήμα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:18Διανοητικό βόλεμα; Θεωρώ ότι ο χρόνος πολιτικής μελέτης του μέσου οπαδού του ΚΚΕ δεν συγκρίνεται με οπαδούς κανενός άλλου κόμματος. Σε ό,τι αφορά βολέματα... δεν έχουμε καν κοινή βάση. Μάλλον θα εννοείς διαφορετικά το βόλεμα από εμένα. Σε βαθμό, ο ένας (ή η μία) από τους δυο μας δεν έχει βασικές γνώσεις της γλώσσας, τόσο χάος μεταξύ μας.Καραμελίτσα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:13Υπάρχει και το διανοητικό βόλεμα, το προσωπικό βόλεμα του να φτιάξουμε το δικό μας χώρο κι ας καεί ο κόσμος, η ψευδαίσθηση ότι είναι πρωτοπορία, μπούμερ βγαίνουν σε πολλές ποικιλίες.Βλήμα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:09
Το κύριο συστατικό του μπουμερισμού πάντως είναι ο νεοφιλελεδισμός κι η πίστη στην προσωπική ευθύνη. Τα αντίθετα απ' ότι πρεσβεύει το ΚΚΕ.
Για το βόλεμα, το εννοώ με τη συμβατική έννοια. Δε βλέπω κάτι πολύπλοκο σ' αυτό.
Z
Η μελέτη του (και για τον) Μαρξ είναι σκουπίδι; Μά'στα!Καραμελίτσα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:27 Καλά, αυτό με την πολιτική μελέτη είναι αστείο. Λες και δεν μετρά η ποιότητα αλλά μόνο ο χρόνος που αφιερώνει κανείς, τότε πρωταθλητές θα είναι αυτοί που διαβάζουν τα περισσότερα σκουπίδια.
Για το βόλεμα, το εννοώ με τη συμβατική έννοια. Δε βλέπω κάτι πολύπλοκο σ' αυτό.
Εγώ βλέπω τους συμβιβασμούς και τα ψέμματα προκειμένου να πάρει κάποιος την εξουσία ως βόλεμα, εσύ βλέπεις την έλλειψή τους. Θεωρείς τις θέσεις του ΚΚΕ ως βόλεμα γιατί παίρνεις δεδομένο τον καπιταλισμό.
- Καραμελίτσα
Χμμ, ναι το όνομα του Μαρξ σαν φυλαχτό. Όχι, το να αναφέρεται κανείς αποκλειστικά σε ιδέες του 19ου αιώνα, χωρίς αναφορά στην εξέλιξη των ιδεών και με μηδενική γνώση για το τι τρέχει σήμερα, δεν είναι ψεκασμός.Βλήμα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:33Η μελέτη του (και για τον) Μαρξ είναι σκουπίδι; Μά'στα!Καραμελίτσα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:27 Καλά, αυτό με την πολιτική μελέτη είναι αστείο. Λες και δεν μετρά η ποιότητα αλλά μόνο ο χρόνος που αφιερώνει κανείς, τότε πρωταθλητές θα είναι αυτοί που διαβάζουν τα περισσότερα σκουπίδια.
Εγώ βλέπω τους συμβιβασμούς και τα ψέμματα προκειμένου να πάρει κάποιος την εξουσία ως βόλεμα, εσύ βλέπεις την έλλειψή τους. Θεωρείς τις θέσεις του ΚΚΕ ως βόλεμα γιατί παίρνεις δεδομένο τον καπιταλισμό.
Z
- SpAcE_PaNtHeR
Κάτσε να δω τις επιλογές μου:Καραμελίτσα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:41 Χμμ, ναι το όνομα του Μαρξ σαν φυλαχτό. Όχι, το να αναφέρεται κανείς αποκλειστικά σε ιδέες του 19ου αιώνα, χωρίς αναφορά στην εξέλιξη των ιδεών και με μηδενική γνώση για το τι τρέχει σήμερα, δεν είναι ψεκασμός.
1. Φτωχοποιώ την μεσαία τάξη και καταργώ το δικαίωμα της απεργίας ζητώντας μονίμως την έγκριση εταίρων και "επενδυτών" ενώ πουλώ ταυτόχρονα αριστερίλα.
2. Με λέει ψεκ η Καραμελίτσα.
Για να σκεφτώ, για να σκεφτώ...
- Καραμελίτσα
Ε, καλά, ψεκ θα σε πει ο οποιοσδήποτε, όχι εγώ.Βλήμα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:49Κάτσε να δω τις επιλογές μου:Καραμελίτσα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:41 Χμμ, ναι το όνομα του Μαρξ σαν φυλαχτό. Όχι, το να αναφέρεται κανείς αποκλειστικά σε ιδέες του 19ου αιώνα, χωρίς αναφορά στην εξέλιξη των ιδεών και με μηδενική γνώση για το τι τρέχει σήμερα, δεν είναι ψεκασμός.
1. Φτωχοποιώ την μεσαία τάξη και καταργώ το δικαίωμα της απεργίας ζητώντας μονίμως την έγκριση εταίρων και "επενδυτών" ενώ πουλώ ταυτόχρονα αριστερίλα.
2. Με λέει ψεκ η Καραμελίτσα.
Για να σκεφτώ, για να σκεφτώ...
Όσο για το 1: δεν μπορώ να επιφέρω καμία κοινωνική αλλαγή και απλά κάνω συμβολικές κινήσεις για να πιστεύω ότι έχω νόημα ύπαρξης.
Z
Αφού το λες και μόνη σου, δεν έχω να διαφωνήσω κάπου.Καραμελίτσα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:53 Όσο για το 1: δεν μπορώ να επιφέρω καμία κοινωνική αλλαγή και απλά κάνω συμβολικές κινήσεις για να πιστεύω ότι έχω νόημα ύπαρξης.
- Καραμελίτσα
Χαχα, γελάσαμε.Βλήμα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 12:01Αφού το λες και μόνη σου, δεν έχω να διαφωνήσω κάπου.Καραμελίτσα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 11:53 Όσο για το 1: δεν μπορώ να επιφέρω καμία κοινωνική αλλαγή και απλά κάνω συμβολικές κινήσεις για να πιστεύω ότι έχω νόημα ύπαρξης.
Z