Θέλω κι εγώ να καταλάβω το inside jokeYochanan έγραψε: 07 Αύγ 2021, 15:22Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Αύγ 2021, 14:55 Θα μπορέσεις να ξεκλεψεις λίγο χρόνο να της πάρεις κάνα κιλό κολοκυθάκια μήπως σου κάτσει;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΘΑ ΈΡΘΕΙ ΜΑΖΊ ΜΈ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΈΣ..
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΘΑ ΈΡΘΕΙ ΜΑΖΊ ΜΈ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΈΣ..
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
είχε πει παλιοτερα το Φονικό Όπλο οτι θα παιρνε μπιζουδακια σε γυναικα φιλου στο καφενείο για να του κατσει (ή κάτι τέτοιο - δε θέλω να τον αδικήσω)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Dwarven Blacksmith
Είχε πει ότι δίνει στις φίλες της γυναίκας του σακούλες με ψώνια από το σουπερμάρκετ έναντι σεξουαλικων σχέσεων. Sugar daddy δηλαδή, αλλά όχι μόνο με σουγκαρ, και με άλλα είδη μαγειρικής.
Αυτό δεν είναι αστείο. δεν τα κάνουν αυτά σε φίλους.Yochanan έγραψε: 07 Αύγ 2021, 15:29 είχε πει παλιοτερα το Φονικό Όπλο οτι θα παιρνε μπιζουδακια σε γυναικα φιλου στο καφενείο για να του κατσει (ή κάτι τέτοιο - δε θέλω να τον αδικήσω)
Ζούμε σε ένα σύστημα.
αυτό - δε το θυμόμουνα καλά εγω και τον διέβαλα αδικαDwarven Blacksmith έγραψε: 07 Αύγ 2021, 15:41 Είχε πει ότι δίνει στις φίλες της γυναίκας του σακούλες με ψώνια από το σουπερμάρκετ έναντι σεξουαλικων σχέσεων. Sugar daddy δηλαδή, αλλά όχι μόνο με σουγκαρ, και με άλλα είδη μαγειρικής.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 0 Απαντήσεις