έτσι ακριβώςΜπίστης έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 20:50Ε ναι, προειδοποιητική βολή είναι η παπαριά της Αννούλας, θα πυκνώσουν τα πυρά, μετά η Στέγη θα φωτίσει την πρόσοψή της με το αίτημα, στο προφίλ στο φβ θα σου προτείνεται να βάλεις κορδελίτσα που θα λέει "στηρίζουμε τα ίσα δικαιώματα" (απλά, αόριστα και ηλίθια, σαν ΓΑΠ) και μετά μιά κυβέρνηση που θα έχει εκλεγεί με 39% και γιά τον μοναδικό λόγο το ότι δεν αντέχουμε τους προηγούμενους (που είχαν πάρει 36%) θα το ψηφίσει με τα κανάλια να σιγοντάρουνΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 20:41το τραγικό είναι ότι δεν μου κάνει καμία εντύπωσηAprilianos έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 20:38
Τέτοια προχωρημένη πρόταση δεν έχουν κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Πέτρο Κωνσταντίνου
θεωρώ ότι όλα αυτά θα γίνουν εν καιρώ
όλο το πολιτικό σύστημα είναι υπέρ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Άννα Διαμαντοπούλου προτείνει "θετικές διακρίσεις" υπερ των μεταναστών
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Η Άννα Διαμαντοπούλου προτείνει "θετικές διακρίσεις" υπερ των μεταναστών
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Aprilianos
Το Όσλο είναι το μέλλον της Αθηνάς αν δεν αντιδράσουμε
https://mobile.twitter.com/PGPavlos/sta ... 4609471490
Αντιδράσαμε λίγο όταν μπορούσαμε.
Τώρα είναι πολύ αργά, η όποια δημοκρατία υπήρχε καταργήθηκε γιά λόγους υγείας. Γιά ποιό λόγο να το πάρουν πίσω ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Mόνο χριστιανικοί πληθυσμοί ενσωματώνονται. Αυτό είναι το μέλλον. Όπως σε άλλες ευρωπαικές πόλεις με μουσουλμανικά γκέτο.
- Highlander
Αυτός είναι ο τριτοκοσμικός Ελ ανέντακτος που καταφερόταν εναντίον του γκέι πραιντ στη Νορβηγία;Aprilianos έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 20:54 Το Όσλο είναι το μέλλον της Αθηνάς αν δεν αντιδράσουμε
Απέλαση!
- Highlander
- Aprilianos
Και καλά έκανε!! Και εγώ συμφωνώ με τη κατάργηση των γκέι πραιντ και του συμφώνου συμβίωσηςHighlander έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 21:07Αυτός είναι ο τριτοκοσμικός Ελ ανέντακτος που καταφερόταν εναντίον του γκέι πραιντ στη Νορβηγία;Aprilianos έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 20:54 Το Όσλο είναι το μέλλον της Αθηνάς αν δεν αντιδράσουμε
Απέλαση!
- Highlander
Οι τριτοκοσμικοί Ελ δεν ενσωματώνεστε στις πολιτισμένες χώρες.Aprilianos έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 21:08Και καλά έκανε!! Και εγώ συμφωνώ με τη κατάργηση των γκέι πραιντ και του συμφώνου συμβίωσηςHighlander έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 21:07Αυτός είναι ο τριτοκοσμικός Ελ ανέντακτος που καταφερόταν εναντίον του γκέι πραιντ στη Νορβηγία;Aprilianos έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 20:54 Το Όσλο είναι το μέλλον της Αθηνάς αν δεν αντιδράσουμε
Απέλαση!
Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά ρεαλιστής. Καλό θα είναι να απελαθούν όλοι.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Έτσι και βάλει αυτή τη μαλάκο υπουργό δεσμεύομαι ότι θα ψηφίσω ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκτός και αν είναι ντέρμπι μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οπότε θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.Aprilianos έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 20:30 Αληθεύει οτι ο Μητσοτάκης θέλει να της δώσει υπουργείο ή κάποια άλλη θέση;;
- Aprilianos
- Aprilianos
Μία απορία
Μπορώ εγώ που είμαι γνήσιος έλληνας γηγενής να αυτοπροσδιορίζομαι ως μετανάστης Μαύρης φυλής και να έχω κι εγώ αυτές τις θετικές διακρίσεις που θα έχουν οι μετανάστες;
Σημ
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ασπαστω το Ισλαμ
Όσο Αθεος και αθεοφοβος ειμαι τώρα σαν Χριστιανός θα είμαι και σαν μωαμεθανός
Μπορώ εγώ που είμαι γνήσιος έλληνας γηγενής να αυτοπροσδιορίζομαι ως μετανάστης Μαύρης φυλής και να έχω κι εγώ αυτές τις θετικές διακρίσεις που θα έχουν οι μετανάστες;
Σημ
Όσο Αθεος και αθεοφοβος ειμαι τώρα σαν Χριστιανός θα είμαι και σαν μωαμεθανός
Ή Αννα Διαμαντοπουλου είχε προτείνει κάποτε να γίνουν τα αγγλικά επίσημη γλώσσα της Ελλαδας
Mα αυτά δεν αφορούν σ' εσένα αλλά στα παιδιά και στους νέους.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 21:54 Μία απορία
![]()
Σημ
Όσο Αθεος και αθεοφοβος ειμαι τώρα σαν Χριστιανός θα είμαι και σαν μωαμεθανός![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ας αυτοπροσιοριστουν ως μετανάστες ισλαμιστέςΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:03Mα αυτά δεν αφορούν σ' εσένα αλλά στα παιδιά και στους νέους.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 21:54 Μία απορία
![]()
Σημ
Όσο Αθεος και αθεοφοβος ειμαι τώρα σαν Χριστιανός θα είμαι και σαν μωαμεθανός![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση