!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μαρίνα Σάττι (Πάλι)

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Μαρίνα Σάττι (Πάλι)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

John Brown Gun Club έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:43
sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:38
John Brown Gun Club έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:24

Η παραδοσιακη/εντεχνη φαση εχει τα ορια της, λογικο ειναι να θελει να το παει πιο περα.
Και εσύ τι λες, το πήγε;
Τι να σου πω, δεν ανηκει στα ακουσματα μου αλλα το ακουσα στα γρηγορα οταν βγηκε και μου φανηκε ισορροπημενο και ευχαριστο. Δεν ειμαι φαν του παραδοσιακου.
Δεν είναι παραδοσιακό βρε, ούτε μπορώ να καταλάβω αν θα ήθελε να είναι. Σε κάθε περίπτωση, πέρα από την παραγωγή, μουσικά δεν εντοπίζω πουθενά αυτό το "πιο πέρα" (ούτε στην παραγωγή αλλά ας μείνουμε σε αυτό).
Αυτό που μου άρεσε από την συγκεκριμένη ήταν η διασκευή του "θα σπάσω κούπες" τόσο μουσικά όσο όλο το παρεΐστικο "ακουστικό" κόνσεπτ.
Ότι "πρωτότυπο" έχει κάνει το βρίσκω πολύ χλιαρό, άοσμο και άχρωμο. Έχει προοπτικές δε λέω, όπως εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι "καλλιτέχνες".
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
MelidonisM
Phorum.gr user: MelidonisM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MelidonisM »

vantono έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:46
MelidonisM έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:29 Δεν γίνεται να κάνει πολιτικές δηλώσεις,
και τα τραγούδια της να είναι απολιτίκ
Τι πολιτικες δηλώσεις έχει κάνει? Το μόνο που ξέρω για αυτήν είναι ότι αποτελεί κάτι σαν Μόνικα της ζαιικης πλευράς.
https://eretikos.gr/evge-marina-satti-a ... gram/73971
Liquids enter better than solids
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:58
sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:38

Και εσύ τι λες, το πήγε;
Τι να σου πω, δεν ανηκει στα ακουσματα μου αλλα το ακουσα στα γρηγορα οταν βγηκε και μου φανηκε ισορροπημενο και ευχαριστο. Δεν ειμαι φαν του παραδοσιακου.
Δεν είναι παραδοσιακό βρε, ούτε μπορώ να καταλάβω αν θα ήθελε να είναι. Σε κάθε περίπτωση, πέρα από την παραγωγή, μουσικά δεν εντοπίζω πουθενά αυτό το "πιο πέρα" (ούτε στην παραγωγή αλλά ας μείνουμε σε αυτό).
Αυτό που μου άρεσε από την συγκεκριμένη ήταν η διασκευή του "θα σπάσω κούπες" τόσο μουσικά όσο όλο το παρεΐστικο "ακουστικό" κόνσεπτ.
Ότι "πρωτότυπο" έχει κάνει το βρίσκω πολύ χλιαρό, άοσμο και άχρωμο. Έχει προοπτικές δε λέω, όπως εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι "καλλιτέχνες".
Εχει κι αυτό επιρροές από την παραδοσιακή σκηνή.

Το δε βίντεο, παρουσιάζει μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή των εθίμων του γάμου (το στόλισμα της νύφης, το γαμήλιο κρεβάτι, το στολισμένο αμάξι, το γλέντι, η εκκλησία κλπ. Βέβαια στο τέλος το αμάξι το καίει - γιατί το τραγούδι λέει να σε αφήσω πάλι).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

AlienWay έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:01
sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:58

Εχει κι αυτό επιρροές από την παραδοσιακή σκηνή.

Το δε βίντεο, παρουσιάζει μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή των εθίμων του γάμου (το στόλισμα της νύφης, το γαμήλιο κρεβάτι, το στολισμένο αμάξι, το γλέντι, η εκκλησία κλπ. Βέβαια στο τέλος το αμάξι το καίει - γιατί το τραγούδι λέει να σε αφήσω πάλι).
Φοβερό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

MelidonisM έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:59
vantono έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:46
MelidonisM έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:29 Δεν γίνεται να κάνει πολιτικές δηλώσεις,
και τα τραγούδια της να είναι απολιτίκ
Τι πολιτικες δηλώσεις έχει κάνει? Το μόνο που ξέρω για αυτήν είναι ότι αποτελεί κάτι σαν Μόνικα της ζαιικης πλευράς.
https://eretikos.gr/evge-marina-satti-a ... gram/73971
Αυτό δεν είναι πολιτική δήλωση, καρντιά μου. :P Βέβαια αντιλαμβάνομαι τους λόγους που οι ζαίοι τη συμπάθησαν και τα αβγά τη μίσησαν μετά από αυτή την ανάρτηση. :p2:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Καινουριο κλιπάκι, γυρισμένο στην Πόλη, με ένα θρακιώτικο τραγούδι για την άλωση..
https://www.nowness.com/story/marina-sa ... ti-pouli-m
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Γιατί αυτά δεν έχουν μπει στο Μουσείο;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Japetus

Και το καινούριο της το μοιρολόι..
Η απόλυτη καραμπαμπιά στο τέλος με τον παραδοσιακό χορό και το αμάξι να ντριφτάρει...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vantono έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:23 Κακέκτυπο Αριανα Γκραντε έχει γίνει αυτή.
πέρασε και δεν άγγιξε

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

αλβανίδα είναι; τί όνομα είναι το σάτι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Μάιος 2022, 11:07 αλβανίδα είναι; τί όνομα είναι το σάτι;
Η Μαρίνα Σάττι γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης, από πατέρα Σουδανό και μητέρα Ελληνίδα
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

lagavulis έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:38 Πράγματι, το βίντεο και η καλλιτεχνική διεύθυνση είναι σούπερ και έχει τα φόντα ταξιδέψει αρκετά εκτός Ελλάδας.
Να αποδοθούν τα δέοντα credits στους υπεύθυνους του οπτικού μέρους.
:smt023 θεουληδες για το πως απέδωσαν για σκηνικό τη Μαυροθάλασσα Σερρών της Δημοτικής Ενότητας Τραγιλου, του Καλλικρατικού Δήμου Βισαλτίας

το μπλέ Ford τρακτερ να πηγαινει με το χειρόγκαζο, το βουλκανιζατέρ, οι επιχρωματισμένες φωτογραφίες, τα φωτοβολταϊκά, οι κάγκουρες, το στολισμένο άλογο στο πανηγυρι της Αγ Μαρίνας
έχει απίστευτη εικονογράφηση
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

βεβαια στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογένεσις, υπήρξαν άλλοι πρωτοπόροι

2013

Άβαταρ μέλους
Japetus

dna replication έγραψε: 28 Μάιος 2022, 11:28 βεβαια στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογένεσις, υπήρξαν άλλοι πρωτοπόροι
Το θέμα είναι ότι η Σάττι δεν είναι η ποπ χαζομπίμπο που την προωθεί κάποια εταιρεία, είναι πανέξυπνη, έχει φωνάρα, πάθος με την μουσική παράδοση την οποία εξερευνά και αναδεικνύει σε κάθε δουλειά της και μια περίεργη αλλά αισθητικά άρτια αίσθηση του κιτς σαν στοιχείο τέχνης που πινελιές του προσθέτει επίτηδες στις δουλειές της..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”