!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βληματοσοφίες
Re: Βληματοσοφίες
Βληματοσοφία 5: Μην εντυπωσιάζεστε από βιβλιοθήκες σπιτιών. Άλλο πράγμα τι βιβλία έχει κάποιος στην βιβλιοθήκη του, άλλο πράγμα πόσα απ' αυτά που έχει είναι διαβασμένα κι άλλο πράγμα πόσα από τα διαβασμένα τα έχει καταλάβει.
Τα σέβη μου στο Βλήμα.
Πολύ εύστοχες ρήσεις.
Πολύ εύστοχες ρήσεις.
Βληματοσοφία 6: Φίλος που ξηγιέται μπαμπέσικα στις σχέσεις του, είναι θέμα χρόνου να ξηγηθεί μπαμπέσικα και σ' εσάς.
Βλήμα έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 19:49 Βληματοσοφία 5: Μην εντυπωσιάζεστε από βιβλιοθήκες σπιτιών. Άλλο πράγμα τι βιβλία έχει κάποιος στην βιβλιοθήκη του, άλλο πράγμα πόσα απ' αυτά που έχει είναι διαβασμένα κι άλλο πράγμα πόσα από τα διαβασμένα τα έχει καταλάβει.
Και η Πασιφαϊκή σοφία, τα ίδια λέγει.Βλήμα έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 16:13 Βληματοσοφία 6: Φίλος που ξηγιέται μπαμπέσικα στις σχέσεις του, είναι θέμα χρόνου να ξηγηθεί μπαμπέσικα και σ' εσάς.
Πάντως για να πω την αλήθεια μου, υπάρχουν στιγμές που με μπερδεύεις και θέλω να σου χώσω δυο μπούφλες για να συνέλθεις.
Κάθησε και μέτρησε τα γαμήσια της ζωής σου, να βγάλεις πόρισμα. Τι θέλεις να είσαι. Βασικά ποιός θέλεις να είσαι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Είμαι αυτός που είμαι.Πασιφάη έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 16:21 Πάντως για να πω την αλήθεια μου, υπάρχουν στιγμές που με μπερδεύεις και θέλω να σου χώσω δυο μπούφλες για να συνέλθεις.
Κάθησε και μέτρησε τα γαμήσια της ζωής σου, να βγάλεις πόρισμα. Τι θέλεις να είσαι. Βασικά ποιός θέλεις να είσαι.
- Dwarven Blacksmith
Quotations from Chairman Vlima.
Βληματοσοφία 7: Ο πρώτος που θα διακηρύξει το μίσος του προς τους τσιγκούνηδες είναι ο μεγαλύτερος τσιγκούνης και τους μισεί γιατί δεν τον κερνάνε.
Αν είσαι αυτό που γουστάρεις , πάω πάσο. Αν όμως είσαι σε μια κατάσταση που ψάχνεσαι για το που θα εναποθέσεις το κορμί και τις σκέψεις σου, υπάρχει δρόμος μπροστά. Που επιβάλλεται να διαβείς.Βλήμα έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 16:23Είμαι αυτός που είμαι.Πασιφάη έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 16:21 Πάντως για να πω την αλήθεια μου, υπάρχουν στιγμές που με μπερδεύεις και θέλω να σου χώσω δυο μπούφλες για να συνέλθεις.
Πασιφάη έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 16:31Αν είσαι αυτό που γουστάρεις , πάω πάσο. Αν όμως είσαι σε μια κατάσταση που ψάχνεσαι για το που θα εναποθέσεις το κορμί και τις σκέψεις σου, υπάρχει δρόμος μπροστά. Που επιβάλλεται να διαβείς.Βλήμα έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 16:23Είμαι αυτός που είμαι.Πασιφάη έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 16:21 Πάντως για να πω την αλήθεια μου, υπάρχουν στιγμές που με μπερδεύεις και θέλω να σου χώσω δυο μπούφλες για να συνέλθεις.
οκ
Δηλώνεις μπερδεμένος καμάρι μου. Κι εγώ ομιλώ περί επιλογών, μπας και βρεις τον δρόμο σου. Δεν είναι Πυρηνική Φυσική.
- kongrosian
ο άνθρωπος βρίσκει τον δρόμο του άμα πεθάνει ή άμα συμβιβαστεί.Πασιφάη έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 14:01Δηλώνεις μπερδεμένος καμάρι μου. Κι εγώ ομιλώ περί επιλογών, μπας και βρεις τον δρόμο σου. Δεν είναι Πυρηνική Φυσική.![]()
τον ζωντανό τον άνθρωπο πάντα κάτι τον τρώει.
Δεν στέκει η ερώτηση τι θέλεις να είσαι. Δεν υπάρχει αυτό το , Θέλω να είμαι. Πάντα βάζουμε κι άλλα μέσα στην απάντηση και δεν γίνεται να κάνουμε αλλιώς. Είναι αόριστη η ερώτηση.Πασιφάη έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 16:31Αν είσαι αυτό που γουστάρεις , πάω πάσο. Αν όμως είσαι σε μια κατάσταση που ψάχνεσαι για το που θα εναποθέσεις το κορμί και τις σκέψεις σου, υπάρχει δρόμος μπροστά. Που επιβάλλεται να διαβείς.Βλήμα έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 16:23Είμαι αυτός που είμαι.Πασιφάη έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 16:21 Πάντως για να πω την αλήθεια μου, υπάρχουν στιγμές που με μπερδεύεις και θέλω να σου χώσω δυο μπούφλες για να συνέλθεις.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Το να σε τρώει το σαράκι της αναζήτησης δεν σημαίνει πως συμβιβάζεσαι απαραίτητα. Όλοι έχουμε κάποιες σταθερές.kongrosian έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 14:47ο άνθρωπος βρίσκει τον δρόμο του άμα πεθάνει ή άμα συμβιβαστεί.
τον ζωντανό τον άνθρωπο πάντα κάτι τον τρώει.![]()
Σαφώς και υπάρχει η ερώτηση, του πως γουστάρουμε να είμαστε. Η αοριστότητα προκύπτει ένεκα αμφιβολιών. 'Όλοι έχουμε ένα δεδομένο για τα θέλω μας.Χαοτικός έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 14:50Δεν στέκει η ερώτηση τι θέλεις να είσαι. Δεν υπάρχει αυτό το , Θέλω να είμαι. Πάντα βάζουμε κι άλλα μέσα στην απάντηση και δεν γίνεται να κάνουμε αλλιώς. Είναι αόριστη η ερώτηση.
Ε να. Αυτό λέω.Πασιφάη έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 15:36Το να σε τρώει το σαράκι της αναζήτησης δεν σημαίνει πως συμβιβάζεσαι απαραίτητα. Όλοι έχουμε κάποιες σταθερές.kongrosian έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 14:47ο άνθρωπος βρίσκει τον δρόμο του άμα πεθάνει ή άμα συμβιβαστεί.Πασιφάη έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 14:01
Δηλώνεις μπερδεμένος καμάρι μου. Κι εγώ ομιλώ περί επιλογών, μπας και βρεις τον δρόμο σου. Δεν είναι Πυρηνική Φυσική.![]()
Σαφώς και υπάρχει η ερώτηση, του πως γουστάρουμε να είμαστε. Η αοριστότητα προκύπτει ένεκα αμφιβολιών. 'Όλοι έχουμε ένα δεδομένο για τα θέλω μας.Χαοτικός έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 14:50Δεν στέκει η ερώτηση τι θέλεις να είσαι. Δεν υπάρχει αυτό το , Θέλω να είμαι. Πάντα βάζουμε κι άλλα μέσα στην απάντηση και δεν γίνεται να κάνουμε αλλιώς. Είναι αόριστη η ερώτηση.Πασιφάη έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 16:31
Αν είσαι αυτό που γουστάρεις , πάω πάσο. Αν όμως είσαι σε μια κατάσταση που ψάχνεσαι για το που θα εναποθέσεις το κορμί και τις σκέψεις σου, υπάρχει δρόμος μπροστά. Που επιβάλλεται να διαβείς.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ναι αλλά εγώ μίλησα και για ένα δεδομένο, μια σταθερή. Κακώς το προσπέρασες μαν μου.Χαοτικός έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 15:42Ε να. Αυτό λέω.Πασιφάη έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 15:36Το να σε τρώει το σαράκι της αναζήτησης δεν σημαίνει πως συμβιβάζεσαι απαραίτητα. Όλοι έχουμε κάποιες σταθερές.kongrosian έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 14:47
ο άνθρωπος βρίσκει τον δρόμο του άμα πεθάνει ή άμα συμβιβαστεί.
Σαφώς και υπάρχει η ερώτηση, του πως γουστάρουμε να είμαστε. Η αοριστότητα προκύπτει ένεκα αμφιβολιών. 'Όλοι έχουμε ένα δεδομένο για τα θέλω μας.Χαοτικός έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 14:50
Δεν στέκει η ερώτηση τι θέλεις να είσαι. Δεν υπάρχει αυτό το , Θέλω να είμαι. Πάντα βάζουμε κι άλλα μέσα στην απάντηση και δεν γίνεται να κάνουμε αλλιώς. Είναι αόριστη η ερώτηση.