!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γερή φάπα για την Κούλη: 9 στα 10 καταστηματα εστίασης στη Θεσ/νίκη θα είναι ΜΕΙΚΤΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
gassim

Re: Γερή φάπα για την Κούλη: 9 στα 10 καταστηματα εστίασης στη Θεσ/νίκη θα είναι ΜΕΙΚΤΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

dotcom έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:41 Εμένα σαν εμβολιασμένος θα μου είναι αδιάφορο τι θα ειναι το κατάστημα
Κοίτα κι εγω αν είναι να παω σε εστιατόριο, τσιπουραδικο κτλ που μπορείς υποτυπωδώς να κρατήσεις μια απόσταση και να φυλαχτείς δεν με νοιάζει και τόσο.
Αν όμως είναι να παω σε σκυλάδικο, μπαρ με όρθιους και γενικά χώρους που υπάρχει μεγάλος συνωστισμός θα προτιμούσα να ξέρω οτι όλοι όσοι βρίσκονται εκει έχουν εμβολιαστεί.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Γερή φάπα για την Κούλη: 9 στα 10 καταστηματα εστίασης στη Θεσ/νίκη θα είναι ΜΕΙΚΤΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Echelon έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:52 Σαν μαγαζάτορας πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να δηλώσεις το μαγαζί covid free. Χάνεις αυτόματα ένα 60-70% της πιθανής πελατείας. Αυτά για εξοντωτικά προστίματα και πούτσες μπλε είναι της πλάκας. Ελλάδα είσαι. Όσο εφαρμόστηκε το Lock down άλλο τόσο θα εφαρμοστεί και αυτό.
Κάνεις δεν θα κάνει τεστ για να πάει στην ταβέρνα, πάλι lose lose είναι η φάση. Απλά πλέον δεν απασχολεί λόγω καιρου. Σε κάνα τρίμηνο βλέπουμε. Το θέμα το έχουν πιο πολύ όσοι έχουν λαιβ μουσική.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Kauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 13:48 Από ρεπορτάζ της ΕΡΤ, που ζέχνει βορειοκορεατιλίκι:

εν τω μεταξύ ειδα το βιντεο και τα σχολια απο κάτω, απελπισία σκέτη με τέτοιους πολιτες δεν υπάρχει περιπτωση να προοδεύσει αυτη η χώρα

τελικά η πανδημια ειναι και τεστ IQ
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 15:00
Στύγιος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:43 Έχω 4 χρόνια να πάω γήπεδο ( εγώ κι οι φίλοι μου) με τις μαλακίες του Κούγια και κοντά 2 χρόνια τσιπουράδικο με τις μαλακίες του αντικαπνιστικού. Φαντάζεστε τι έπεται...ΨΕΚΕΣ.
και καπνιστής, και κοβιντιάρης, ρε αρχιβρωμύλε;! :011:
Είπα να μη σε μπινελικώσω σήμερα ...και θα το κάνω :a015:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Αλιόσα έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 15:07
Kauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 13:48 Από ρεπορτάζ της ΕΡΤ, που ζέχνει βορειοκορεατιλίκι:

εν τω μεταξύ ειδα το βιντεο και τα σχολια απο κάτω, απελπισία σκέτη με τέτοιους πολιτες δεν υπάρχει περιπτωση να προοδεύσει αυτη η χώρα

τελικά η πανδημια ειναι και τεστ IQ
Άστα να πάνε, καλύτερα να φύγεις απ' τη χώρα, μην κάθεσαι εσύ ο έξυπνος μ' αυτούς. :wave:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Stalker έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:40
Kauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:22 :fp:
Οι μεταλλάξεις, συνήθως όσο πιο μεταδοτικές είναι, τόσο λιγότερο "βαριές" είναι.
Μήπως με την Δ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο και για άλλη μια φορά δεν ξέρεις τι λες;

Αυτό που κουτσοθυμάσαι είναι ότι μια ήπια παραλλαγή μπορεί να κολλήσει περισσότερο κόσμο, αφού οι φορείς αργούν να αδρανοποιηθούν από θάνατο, κρεβάτωμα ή νοσηλεία με αποτέλεσμα να κολλάνε και άλλους αβέρτα.

Από πουθενά δεν εξασφαλίζεται ότι ο λόγος μεταδοτικότητα/επιθετικότητα πρέπει να είναι σταθερός, απλά αν π.χ. αύριο βγει μια σούπερ επιθετική μετάλλαξη που σε σκοτώνει σε 24 ώρες σαν τον Μαύρο Θάνατο αναγκαστικά δεν θα προλάβει να μεταδοθεί πάρα πολύ, όχι επειδή θα είναι λιγότερο μεταδοτική αλλά επειδή δεν θα προλαβαίνει ο ασθενής να έρθει σε επαφή με τόσο κόσμο όσο οι φορείς παραλλαγων που αργούν να εμφανίσουν συμπτώματα.
Μάλλον εσύ δεν ξέρεις τί λές.

Αυτά τα περί σούπερ επιθετικών μεταλλάξεων με 80% φονικότητα, όσοι τα λέτε μάλλον δεν γνωρίζετε τους κορονοϊούς.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
lagavulis
Phorum.gr user: lagavulis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lagavulis »

Ενάμιση χρόνο μετά, το λυσσαλέο γ@μ#σ¡ στους μαγαζάτορες της εστίασης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και φαντασία στις στάσεις, κατά τα φαινόμενα :smt038

ΚΟΥΛΗ & ΆΔΩΝΥ:
σκίστετς'τ,
γαμίστετς'τ,
αποτελειώστετς'τ
!
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Εννοείτε πως θα είναι μικτά. Όσο και να θέλουν τα καθίκια να διχασουν τους Έλληνες σε εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους δεν θα τα καταφέρουν
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

dotcom έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:41 Εμένα σαν εμβολιασμένος θα μου είναι αδιάφορο τι θα ειναι το κατάστημα
Κι εμένα σαν μη εμβολιασμένος,εντελώς αδιάφορο μου είναι.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

BigChiefWahoo έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:35
Μέχρι την στιγμή που θα σε πετάξουν έξω
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Leporello έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:45
ή που δεν θα τον πετάνε ως πρωην ασθενή covid.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Leporello έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:45
Όπως πέταγαν από τις πλατείες όσους παραβίαζαν την καραντίνα επί λοκντάουν ή όσο μπουζούριαζαν όσους έκαναν πορείες για τον Κουφοντίνα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Στύγιος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:30 Εντάξει παιδιά. Ώνια απ' το σούπερ και συνοικιακό κρεοπωλείο και μπάρμπεκιου ζμπίτι. Ούτε σέντσι έξω ,και να απομείνετε να κοιτάτε για ώρες τα τραπεζοκαθίσματα σαν σε αργό πλάνο του μακαρίτη του Αγγελόπουλου.
εχμ, η πλειονοτητα των πελατων δεν ειναι ψεκ. εχουν κανει τα μπολια τους και μια χαρα θα κυκλοφορουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 19:22
Στύγιος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:30 Εντάξει παιδιά. Ώνια απ' το σούπερ και συνοικιακό κρεοπωλείο και μπάρμπεκιου ζμπίτι. Ούτε σέντσι έξω ,και να απομείνετε να κοιτάτε για ώρες τα τραπεζοκαθίσματα σαν σε αργό πλάνο του μακαρίτη του Αγγελόπουλου.
εχμ, η πλειονοτητα των πελατων δεν ειναι ψεκ. εχουν κανει τα μπολια τους και μια χαρα θα κυκλοφορουν.
Ποια πλειονότητα; Κάτω των 40 αν είναι το 40%. Ακόμη και το 75% να ήταν σε κάθε παρέα θα υπηρχε ένας ανεμβολιαστος οπότε θα πηγαίναμε σε μεικτό μαγαζί γιατί δεν χαλάμε παρέα. Και το βασικότερο. Ούτε μια μουνιτσα έχει κάνει εμβολιο.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Echelon έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 19:37
Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 19:22
Ποια πλειονότητα; Κάτω των 40 αν είναι το 40%. Ακόμη και το 75% να ήταν σε κάθε παρέα θα υπηρχε ένας ανεμβολιαστος οπότε θα πηγαίναμε σε μεικτό μαγαζί γιατί δεν χαλάμε παρέα. Και το βασικότερο. Ούτε μια μουνιτσα έχει κάνει εμβολιο.
σε μικρο μαγαζι δεν μπορειτε να παρε ετσι κι αλλιως, γιατι θα εχει περιορισμους και δεν θα μπορειτε να κατσετε στο ιδιο τραπεζι.

στους κατω απο 40 μετρας και τα 10χρονα;

ολες οι μουνιτσες ειναι εμβολιασμενες. και οι μουναρες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”