Μάλιστα κύριε βασιλικέ ΕπίτροπεGeorge_V έγραψε: 30 Ιουν 2021, 23:33 Να αλλαχθει ο τιτλος ως παραπλανητικος και μη ανταποκρινομενος στην πραγματικοτητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελεύθερος ο Κόσμπι!
Re: Ελεύθερος ο Κόσμπι!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ναι σε 5χρονο μιλαω γιατι οταν μιλαω για κατι που ξερω καλα θα επιμεινω και θα σας το εξηγω σαν να ειστε 5χρονα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΩΩΣΗ
Ο ιδιος ο Κοσμπυ παραδεχτηκε την ενοχη του ασχετως αν με αυτη την παραδοχη παραβιασε την 5η Τροπολογια και οδηγηθηκε σε mistrial η δικη του αρα ακυρη.
Μαθετε να ξεχωριζετε τις περιπτώσεις!
Υ.Γ. Οχι Βασιλικος Επιτροπος αλλα Στρατοδικης θα γινω μεχρι να μαθετε.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΩΩΣΗ
Ο ιδιος ο Κοσμπυ παραδεχτηκε την ενοχη του ασχετως αν με αυτη την παραδοχη παραβιασε την 5η Τροπολογια και οδηγηθηκε σε mistrial η δικη του αρα ακυρη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άντε βρε βλακόμουτρο, που επειδή έπιασες ένα πληκτρολόγιο στα χέρια κι έμαθες να γκουγκλίζεις θαρρείς πως έγινες ποινικολόγος και συνταγματολόγος με ειδίκευση μάλιστα στο αμερικανικό δικανικό σύστημα.George_V έγραψε: 30 Ιουν 2021, 23:36 Ναι σε 5χρονο μιλαω γιατι οταν μιλαω για κατι που ξερω καλα θα επιμεινω και θα σας το εξηγω σαν να ειστε 5χρονα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΩΩΣΗ
Τράβα να σού εξηγήσει κάποιος με στοιχειώδεις νομικές γνώσεις τι σημαίνει απαλλαγή ενός κατηγορουμένου και εξαφάνιση μιας υπόθεσης από τον νομικό κόσμο.
Άντε γιατί μερικοί την ανοχή την εκλαμβάνετε ως αδυναμία.
Α, θα μάς διδάξετε κιόλας κύριε καθηγητά;George_V έγραψε: 30 Ιουν 2021, 23:36 (...)
- George_V
Να στο θεσω διαφορετικα στην ελληνικη πραγματικοτητα με ορους mutatis mutandis.Ναύτης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 23:40Άντε βρε βλακόμουτρο, που επειδή έπιασες ένα πληκτρολόγιο στα χέρια κι έμαθες να γκουγκλίζεις θαρρείς πως έγινες ποινικολόγος και συνταγματολόγος με ειδίκευση μάλιστα στο αμερικανικό δικανικό σύστημα.George_V έγραψε: 30 Ιουν 2021, 23:36 Ναι σε 5χρονο μιλαω γιατι οταν μιλαω για κατι που ξερω καλα θα επιμεινω και θα σας το εξηγω σαν να ειστε 5χρονα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΩΩΣΗ
Τράβα να σού εξηγήσει κάποιος με στοιχειώδεις νομικές γνώσεις τι σημαίνει απαλλαγή ενός κατηγορουμένου και εξαφάνιση μιας υπόθεσης από τον νομικό κόσμο.
Άντε γιατί μερικοί την ανοχή την εκλαμβάνετε ως αδυναμία.
Ασκεις αναιρεση στον Αρειο Πάγο η οποια γινεται δεκτη και εξαφανιζει ο Άρειος Πάγος την αποφαση του Εφετειου.
Εισαι αθωος η οχι?
Μη μου τη μπαινεις θα το μετανιωσεις. Θα γινεις ρεζιλι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μάλιστα, έλα παππούλη μου να σού δείξω τ' αμπελοχωραφάκια σου.
Τράβα παραπέρα ρε.
- kongrosian
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΙΛ ΚΟΣΜΠΙ

- George_V
Καλυτερα δειξε μου ενα αρθρο (1) το οποιο να λεει not guilty ή αθωος.
Για να σε βγάλω απο τον κοπο δεν υπαρχει ουτε μισο.
Η δικη του βγηκε mistrial λογω παραβιασης 5ης Τροπολογιας.
Οσο και να εικαζεις για αθωωσεις η αληθεια ειναι εκει και σε κοιτάει καταματα.
Ρε βλάκα, πώς μπορεί να είναι ένοχος για ένα παράπτωμα κάποιος που το Ανώτατο Δικαστήριο διαπιστώνει ότι κακώς δικάστηκε εξ' αρχής;George_V έγραψε: 30 Ιουν 2021, 23:45Καλυτερα δειξε μου ενα αρθρο (1) το οποιο να λεει not guilty ή αθωος.
Κι όταν κάποιος δεν είναι ένοχος για μια κατηγορία, τι είναι; Η θολούρα πού 'χεις μέσα στο μυαλό σου;
Δεν υπάρχει περίπτωση κακοδικίας εδώ, υπάρχει αναίρεση και εξαφάνιση της δίκης και των εννόμων συνεπειών συνολικά.
Δεν έχει σημασία αν η αναίρεση αυτή έγινε για τυπικούς ή για ουσιαστικούς λόγους. Τα ποινικά δικαστήρια κρίνουν μια υπόθεση και κατά τύπο και κατ' ουσίαν.
Τράβα παραπέρα σού 'πα, αρκετά μού τα πρηξες
- Dwarven Blacksmith
Καμία σχέση με αθώωση. Ο νηματοθετης διασύρεται.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
BLACK LIVES MATTER... 
- George_V
ΤΗΑΝΚ ΥΟU VERY MUCH!
Εγω το ειπα...
Θα το μετανιωσει...
- George_V
Ζητα συγνωμη...Ναύτης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 23:51Ρε βλάκα, πώς μπορεί να είναι ένοχος για ένα παράπτωμα κάποιος που το Ανώτατο Δικαστήριο διαπιστώνει ότι κακώς δικάστηκε εξ' αρχής;George_V έγραψε: 30 Ιουν 2021, 23:45Καλυτερα δειξε μου ενα αρθρο (1) το οποιο να λεει not guilty ή αθωος.Ναύτης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 23:43
![]()
Μάλιστα, έλα παππούλη μου να σού δείξω τ' αμπελοχωραφάκια σου.
Τράβα παραπέρα ρε.
Κι όταν κάποιος δεν είναι ένοχος για μια κατηγορία, τι είναι; Η θολούρα πού 'χεις μέσα στο μυαλό σου;
Δεν υπάρχει περίπτωση κακοδικίας εδώ, υπάρχει αναίρεση και εξαφάνιση της δίκης και των εννόμων συνεπειών συνολικά.
Δεν έχει σημασία αν η αναίρεση αυτή έγινε για τυπικούς ή για ουσιαστικούς λόγους. Τα ποινικά δικαστήρια κρίνουν μια υπόθεση και κατά τύπο και κατ' ουσίαν.
Τράβα παραπέρα σού 'πα, αρκετά μού τα πρηξες
Ξεφτιλιζεσαι....
Μάλιστα.
Παρακαλώ, εξήγησέ μου για να βγω από την πλάνη μου, για ποιες ακριβώς κατηγορίες είναι ένοχος ο Κόσμπι και δια ποιων ακριβώς δικαστικών αποφάσεων;
- Dwarven Blacksmith
Δεν θα βγεις από την πλάνη σου αν στο πω εγώ, μόνο αν το ψάξεις μόνος σου. Τι σημαίνει η λέξη ένοχη και τι λέξη αθώωση. Ένα χιντ που θα σου δώσω για να ξεκινήσεις είναι ότι όποιος δεν είναι το ένα δεν σημαίνει ότι είναι το άλλο.Ναύτης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 23:55Μάλιστα.
Παρακαλώ, εξήγησέ μου για να βγω από την πλάνη μου, για ποιες ακριβώς κατηγορίες είναι ένοχος ο Κόσμπι και δια ποιων ακριβώς δικαστικών αποφάσεων;