Debbie έγραψε: 30 Ιουν 2021, 17:51
Γνωρίζετε πολλούς ιδιοκτήτες εστιατορίων, μπαρ και club που θα δηλώσουν από μόνοι τους τους χώρους ως "Αμιγείς" (δηλαδή μόνο για εμβολιασμένους) και έτσι θα επιλέξουν να λειτουργήσουν χονδρικά μόνο με το 1/3 της ήδη υπάρχουσας "κουρεμένης" πελατείας τους?
ταΤΖΙΜΑΝΙΑτηςΝΔ
Δεν έχουν όλοι οι εστιάτορες και ιδιοκτήτες μπαρ το ίδιο κοινό. Για να το κάνω πιο σαφές, όσο πιο κοσμοπολίτικο ή οικογενειακό είναι ένα μέρος (περιοχή ή επιχείρηση) τόσο περισσότερους εμβολιασμένους θα προσελκύσει. Οι ανεμβολίαστοι προτιμούν τα πιο χαλαρά/εναλλακτικά μέρη. Οπότε, οι επιχειρηματίες ξέρουν σαφέστατα ποιο είναι το τάργκετ γκρουπ που τους ενδιαφέρει. Άλλο κοινό έχει η Μύκονος και η Σαντορίνη, άλλο η Ίος και τα Κουφονήσια.
Οπότε, δεν παίζουν τα ποσοστά που αναφέρεις. Ο επιχειρηματίας που θα επιλέξει εμβολιασμένους, μπορεί να διαθέσει περισσότερα τραπεζοκαθίσματα στους πελάτες του, γιατί είναι μικρότερος ο κίνδυνος. Αν δεν το κάνει, θα πρέπει να αυξήσει τις αποστάσεις.
Το θέμα γενικώς, δεν είναι το τι σκέφτεται ο κάθε νεαρός που εμβολιασμένος ή μη, δεν νοιώθει άμεση απειλή για την υγεία του αλλά το τι θα σκεφτεί ο κάθε οικογενειάρχης. Είναι δύο διαφορετικά τάργκετ γκρουπ. Και ειδικώς η εστίαση δεν βασίζεται στη νεολαία αλλά σε αυτούς που τρώνε κανονικά και δεν παραγγέλνουν μία σαλάτα και δέκα μπύρες. Τα μπιτσόμπαρα είναι άλλο πράγμα.
vantono έγραψε: 30 Ιουν 2021, 19:45
Γλεντάει τριφασικά τους ψέκουλες μέχρι και ο ισκάρ σικαντάρ μασίφ πωςλεγεται! Φαντάσου για τι λουμπεναριό ανθρώπων μιλάμε δηλαδή.
Απλά θα πρέπει να εξηγήσεις στους ψέκουλες γιατί το εμβόλιο που έκανες τώρα πια δεν συστήνεται.
Μισό ρε Εμπεδοκλή, εννοείς ότι οι ψέκουλες εγκρίνουν κάποιο εμβόλιο και δεν το έχω καταλάβει;
Ξεκίνησαν εκστρατεία κατά του άστρα και συνεχίζουν επιθετικά με πφάιζερ, μοντέρνα και γενικώς ό,τι κυκλοφορεί και τσιμπάει.
Είσαστε τόσο γελοίοι που νομίζετε ότι με τον εμβολιασμό θα γλυτώσετε, που νομίζω ότι βλέπω καραγκιόζηδες στον μεσαίωνα να μαζεύονται ο ένας πάνω στον άλλον για να προσευχηθούν ο θεός να σταματήσει την επιδημία ευλογιάς!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Γλεντάει τριφασικά τους ψέκουλες μέχρι και ο ισκάρ σικαντάρ μασίφ πωςλεγεται! Φαντάσου για τι λουμπεναριό ανθρώπων μιλάμε δηλαδή.
Απλά θα πρέπει να εξηγήσεις στους ψέκουλες γιατί το εμβόλιο που έκανες τώρα πια δεν συστήνεται.
Μισό ρε Εμπεδοκλή, εννοείς ότι οι ψέκουλες εγκρίνουν κάποιο εμβόλιο και δεν το έχω καταλάβει;
Ξεκίνησαν εκστρατεία κατά του άστρα και συνεχίζουν επιθετικά με πφάιζερ, μοντέρνα και γενικώς ό,τι κυκλοφορεί και τσιμπάει.
Διόρθωση: ξεκίνησαν την εκστρατεία κατά των Pfizer/Moderna = εμβόλια φρανκεσταιν κλπ.
Μετά, με το AZ και μετά με όλα εκτός από το Ρωσικό. Που αν έρθει και αυτό, θα θέλουν άλλο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
OANNHSEA έγραψε: 30 Ιουν 2021, 20:45
Είσαστε τόσο γελοίοι που νομίζετε ότι με τον εμβολιασμό θα γλυτώσετε, που νομίζω ότι βλέπω καραγκιόζηδες στον μεσαίωνα να μαζεύονται ο ένας πάνω στον άλλον για να προσευχηθούν ο θεός να σταματήσει την επιδημία ευλογιάς!!!
.
Φιλαράκο, αρκετά. Απλά μην έχεις άποψη. Αρκετές μαλακιες με υφάκι ειδήμονα έχεις αμολησει από την αρχή της πανδημίας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
.
Φιλαράκο, αρκετά. Απλά μην έχεις άποψη. Αρκετές μαλακιες με υφάκι ειδήμονα έχεις αμολησει από την αρχή της πανδημίας.
Πάψτε πια!
Οι ψεκ παλεύουν να σώσουν το Σύνταγμα από τη χούντα Μητσοτάκη και εμάς από την Παγκόσμια Κυβέρνηση και τους Ερπετόμορφους.
.
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά η δουλειά των εμβολίων είναι ακριβώς αυτή
Λάθος το διάβασες,για τους εμάς τους ανεμβολίαστους μιλάει.
Όχι για τους ψέκες όπως είστε εσείς
Αυτό πρέπει να είναι το μοναδικό έγκυρο πράγμα που έχεις γράψει όλα αυτά τα χρόνια
Otto Weininger έγραψε: 30 Ιουν 2021, 21:30
Τον μπέρδεψες με τον Τσιόδρα, και την υπόλοιπη ΔΑΠ Λοιμοξιολογίας.
Otto Weininger έγραψε: 30 Ιουν 2021, 17:34
Αντιγράφω από το FB, αντί απάντησης:
• Δεν ήθελε λοκντάουν.
• Μετά τον ενοχλούσε στην αναπνοούλα η μάσκα.
• Μετά ήθελε μοντέλο Σουηδίας.
• Απέτυχε το μοντέλο Σουηδίας και μετά υποστήριζε ότι δεν εφαρμόστηκε σωστά... Στη Σουηδία.
• Μετά ήθελε δωρεάν παγουρίνο και μάσκα στα σχολεία.
• Εξοργίστηκε με τα μεγέθη και ζητούσε παραιτήσεις.
• Μετά δεν ήθελε 2ο λοκντάουν.
• Μετά μας έλεγε ότι τα εμβόλια δεν είναι δοκιμασμένα. Τα ίδια εμβόλια που στην πράξη έχουν χορηγηθεί με επιτυχία σε εκατομμύρια ανθρώπους του Δυτικού Κόσμου, σε περισσότερους από κάθε άλλο σκεύασμα στην ιστορία της Ανθρωπότητας.
• Μετά έλεγε "στις 11 δεν κολλάει και στις 12 κολλάει; Χα χα χα!".
• Μετά βγήκε στους δρόμους για τον Κουφοντίνα.
• Μετά μας έλεγε για Αστυνομική Βία.
• Μετά πήγαινε σε Κορονοπάρτυ βρωμίζοντας τις πλατείες με κάτουρα και άδεια μπουκάλια μπύρας.
• Μετά έλεγε ότι κάνουμε "ό,τι μας λέει ο Κούλης", έτσι, σαν να μην υπάρχει ο υπόλοιπος πλανήτης και σαν να καθόμαστε όλοι να ενημερωνόμαστε από ΕΡΤ και Σκάι.
• Τώρα, μιλάει για "εξαγορά ψήφων των 18-25" με τα voucher παρότι δεν έχουν προκηρυχθεί εκλογές και παρότι ισχύουν και για όσους εμβολιάστηκαν πριν τις αναγγελίες.
• Παραμένει ανεμβολίαστος και "δεν θα ανεχτεί" 3ο λοκντάουν. Λες και εμείς θα γουστάρουμε.
• Τώρα, θέλει ακριβώς "ίδια δικαιώματα" μ' αυτούς που τηρούσαν τα μέτρα και έσπευσαν να εμβολιαστούν.
Ο κλασικός, ο μ@λ@κ@ς, ο Νεοέλληνας.
Repost: Iskár Azif
• Απέτυχε το μοντέλο Σουηδίας και μετά υποστήριζε ότι δεν εφαρμόστηκε σωστά... Στη Σουηδία.
Αν απέτυχε το μοντέλο Σουηδίας, που χωρίς να κλείσει τίποτα είχε λίγο περισσότερους νεκρούς από 'μας, και μάλιστα έχει θερμοκρασίες πολύ ευνοϊκότερες για όλες τις ιωσεις, το μοντέλο Ελλάδας τί έγινε?
• Μετά βγήκε στους δρόμους για τον Κουφοντίνα.
Σου απέδειξα οτι οι καμπύλες της Ελλάδας ήταν ακριβώς ίδιες με τις καμπύλες της Ιταλίας, που δεν είχε Κουφοντίνα.
Άντε πάμε άλλη μια:
Μετά ήθελε δωρεάν παγουρίνο και μάσκα στα σχολεία.
• Εξοργίστηκε με τα μεγέθη και ζητούσε παραιτήσεις.
Αφού τα δεξιά ντουβάρια πήγανε και βγάλανε μάσκες αλεξίπτωτα. Πόσο μυαλό θέλει ρε γαμώτο για να βγάλεις μια μάσκα φυσιολογικού μεγέθους? Είναι δυνατόν να είναι οι Δεξιοί τόσο κατσίκια?
• Μετά δεν ήθελε 2ο λοκντάουν.
Εμείς? Ο Μπουμπούκος.
• Μετά μας έλεγε για Αστυνομική Βία.
Ε, όταν βλέπουν 3 μπατσαίους να τινάζουν σα χαλί έναν τύπο με τα γκλόμπ, για τί να μιλάει?
• Μετά πήγαινε σε Κορονοπάρτυ βρωμίζοντας τις πλατείες με κάτουρα και άδεια μπουκάλια μπύρας.
Εντάξει για τα τσογλάνια με τα Κορονοπάρτυ, συμφωνώ.
Για τα υπόλοιπα βαριέμαι ν' απαντήσω στον λάθρο που βάλατε να λέει παπαριές.
.
Η πλάκα είναι ότι από την αρχή της πανδημίας εγώ έχω πει πολλά πράγματα που έχουν βγει αλήθεια, ενώ εσείς λέτε τη μία μαλακία μετά την άλλη!!!
Π.χ.
α) από την αρχή του περυσινού εγκλεισμού έλεγα ότι εάν δεν εξελιχθεί γρήγορα η πανδημία κινδυνεύουμε από τις μεταλλάξεις!!!
β) από το προηγούμενο καλοκαίρι έλεγα ότι οι μαλακίες του τύπου "εγκλεισμός" το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν την οικονομία!!!
Πως στο διάολο εγώ έλεγα τότε για γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα και ΟΛΟΙ ΣΑΣ το μόνο που λέγατε ήταν για "εξέλιξη κρουσμάτων";;;
Λέγε ρε φαρμακοτρίφτη!!!!
.
.
Πάψτε πια!
Οι ψεκ παλεύουν να σώσουν το Σύνταγμα από τη χούντα Μητσοτάκη και εμάς από την Παγκόσμια Κυβέρνηση και τους Ερπετόμορφους.
Θέλεις να σου κάνω μία πρόβλεψη;;;
Η μετάλλαξη της Ινδίας θα μας χτυπήσει, ή κάποια άλλη μετάλλαξη και θα πείτε όλοι τον δεσπότη Παναγιώτη στα οικονομικά.
Η παγκόσμια οικονομία είναι στα όρια της κατάρρευσης - δεν θέλει πάρα πολλά...
Θα δεις τι θα γίνει στο Λίβανο και αυτή θα είναι περίπου η εξέλιξη στον υπόλοιπο κόσμο - μέχρι να έρθουν τα πιο σκούρα...
.