Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Το λάθος σου είναι πως βάζεις μέσα και την περίοδο 15-19 που πρακτικά δεν υπήρχε ελληνική αστυνομία.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Τον πινακα του Caccia (νομιζω αυτουνου πρεπει να ηταν) τον πεταξε στην τουαλετα γιατι δεν του αρεσε τεχνικα.
Ή τον κράτησε καβατζα για όταν βγει σε κάτι μήνες από φυλακη
Αυτος μονο στη μαυρη αγορα μπορει να πουληθει και δυσκολα.
Ειναι πλεον πολυ γνωστος πινακας για να τον πουλήσει αερα πατέρα. Ειναι "καμμενος" κανεις δεν τον αγοράζει.
Επειδη ομως ο τυπος φαινεται πυροβολημενος και εχει μια μεγάλη λοξα με την τέχνη δεν μου κανει εντυπωση που τον πεταξε στην τουαλετα.
Τώρα που ξέρουν ποιος είναι θα τον προσεγγίσουν λαμόγια που θάχουν τις ακρες
Βασικά η σύλληψη από καρφωτη φαίνεται ότι εγινε οπότε ή ψαχνοταν να πουλήσει ή κάπου του ξέφυγε
Δεν θαναι τοσο αθωος οσο θέλει να τον παίξει
Στο άλλο που λέγαμε με την κλοπή από αίθριο σε Ελλάδα το θυμόμουν σε μουσείο επαρχίας
Λίγο που γκουγκλαρα μου έβγαλε μια ληστεια το 90 στην Κόρινθο αλλά πιο βιαιη πλάκωσαν τον νυχτοφύλακα και μπήκανε
Έχω την εντύπωση ότι ήταν πιο πρόσφατο και όχι τόσο βίαιο αλλα δεν το βρισκω
Rocco Siffredi έγραψε: 29 Ιουν 2021, 22:11
Ή τον κράτησε καβατζα για όταν βγει σε κάτι μήνες από φυλακη
Αυτος μονο στη μαυρη αγορα μπορει να πουληθει και δυσκολα.
Ειναι πλεον πολυ γνωστος πινακας για να τον πουλήσει αερα πατέρα. Ειναι "καμμενος" κανεις δεν τον αγοράζει.
Επειδη ομως ο τυπος φαινεται πυροβολημενος και εχει μια μεγάλη λοξα με την τέχνη δεν μου κανει εντυπωση που τον πεταξε στην τουαλετα.
Τώρα που ξέρουν ποιος είναι θα τον προσεγγίσουν λαμόγια που θάχουν τις ακρες
Βασικά η σύλληψη από καρφωτη φαίνεται ότι εγινε οπότε ή ψαχνοταν να πουλήσει ή κάπου του ξέφυγε
Δεν θαναι τοσο αθωος οσο θέλει να τον παίξει
Στο άλλο που λέγαμε με την κλοπή από αίθριο σε Ελλάδα το θυμόμουν σε μουσείο επαρχίας
Λίγο που γκουγκλαρα μου έβγαλε μια ληστεια το 90 στην Κόρινθο αλλά πιο βιαιη πλάκωσαν τον νυχτοφύλακα και μπήκανε
Έχω την εντύπωση ότι ήταν πιο πρόσφατο και όχι τόσο βίαιο αλλα δεν το βρισκω
Aυτος που κρυφτηκε παντως και βγηκε το αλλο πρωι ηταν οπως ειπα ο Περουτζια στο Λουβρο με τη διασημη κλοπη της Μονα Λιζα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.