Προφανως καποιος επισης παρδαλος εκ Μυκονου,γειτονας τηςΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2021, 17:22
.
Αν βρείτε τόν Κομμωτή καί τον Οπτικό της Παρδαλής Κατσίκας στείλτε ένα πμ.....![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»
- Obi Wan Iakobi
Re: ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Re: ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»
''Αν το άτομο αυτό εγκαταλείπει οικειοθελώς την Γερμανία, έχει το δικαίωμα να επανέλθει μετά από τρεις μήνες στη χώρα αυτή''
Ο Καραμπαμπας νομοθετει στη Γερμανια?
Ο Καραμπαμπας νομοθετει στη Γερμανια?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Να σου αγοράσουμε curved monitor, δικιά μου, για να έχουμε την χαρά της συμμετοχής σου στο πχώρουμ;Gherschaagk έγραψε: 21 Ιουν 2021, 17:21 Επίσης από κινητό είναι αδύνατον να διαβαστεί τέτοιο κατεβατό. Λυπηθείτε μας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Obi Wan Iakobi
Μεστο νοηματος ομως.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιουν 2021, 17:21 Επίσης από κινητό είναι αδύνατον να διαβαστεί τέτοιο κατεβατό. Λυπηθείτε μας.
Και από αυτά τα κράτη έρχονται μεγάλες μάζες μεταναστών και αιτούνται για τους πιο αξιοπερίεργους λόγους για άσυλο στην χώρα μας. Όπως για παράδειγμα «ο γείτονάς μου θρέφει θυμό για το άτομό μου, γιατί τράκαρα το αυτοκίνητό του και δεν έχω χρήματα να το επισκευάσω».
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 241 Απαντήσεις
- 5520 Προβολές
-