!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Re: ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2021, 17:22

.

Αν βρείτε τόν Κομμωτή καί τον Οπτικό της Παρδαλής Κατσίκας στείλτε ένα πμ..... :sal5:

.
Προφανως καποιος επισης παρδαλος εκ Μυκονου,γειτονας της :lol:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Re: ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»

''Αν το άτομο αυτό εγκαταλείπει οικειοθελώς την Γερμανία, έχει το δικαίωμα να επανέλθει μετά από τρεις μήνες στη χώρα αυτή''

Ο Καραμπαμπας νομοθετει στη Γερμανια? :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Gherschaagk έγραψε: 21 Ιουν 2021, 17:21 Επίσης από κινητό είναι αδύνατον να διαβαστεί τέτοιο κατεβατό. Λυπηθείτε μας.
Να σου αγοράσουμε curved monitor, δικιά μου, για να έχουμε την χαρά της συμμετοχής σου στο πχώρουμ;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Gherschaagk έγραψε: 21 Ιουν 2021, 17:21 Επίσης από κινητό είναι αδύνατον να διαβαστεί τέτοιο κατεβατό. Λυπηθείτε μας.
Μεστο νοηματος ομως.

Και από αυτά τα κράτη έρχονται μεγάλες μάζες μεταναστών και αιτούνται για τους πιο αξιοπερίεργους λόγους για άσυλο στην χώρα μας. Όπως για παράδειγμα «ο γείτονάς μου θρέφει θυμό για το άτομό μου, γιατί τράκαρα το αυτοκίνητό του και δεν έχω χρήματα να το επισκευάσω».

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”