Θ' ακούσουμε κάποια στιγμή το Μπάμμμπη να λέει "σας κερνάει πόνο ο Αλέξης φασιστάκια".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με σύριζα δεν θα πέθαινε η καρολαιν
Re: Με σύριζα δεν θα πέθαινε η καρολαιν
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μην κρίνεις τ' αλλότρια εξ ιδίων γκασταρμπάιτερ εις την καταθλιπτική (πρώην) Ανατολική Γερμανία.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2021, 22:02Ρε συ οκ καταλαβαίνω ότι η ζωή σου είναι σκατα αλλά το να ξεφτυλιζεσαι διαδικτυακών δεν θα φτιάξει κατιKauldron έγραψε: 18 Ιουν 2021, 20:03Ρε τρουθτιμίστα, έχει καμιά σχέση αυτό που είπε με τον τίτλο του νήματος?Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2021, 18:02
Έχει κάποια σχέση με το νήμα; φυσικά και όχι αλλά νταξει το δεκανίκι των ζαιων που χαιρετά δωρικά είπε να ποσταρει κάτι ασχετο
Να σου θυμίσω οτι το συνάφι σου έλεγε οτι για τη δολοφονία έφταιγε ο νόμος Παρασκευόπουλα?
Εγώ απλά σου δείχνω οτι μετά τον Μπουμπούκο, και ο Πορδοσάλτε, άρχισε να γλυκαίνει προς σύριζα.
Εσύ θα συγκυβερνάς μαζί τους, οχι εγώ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
Όσα δε φτάνει η αλεπου...Kauldron έγραψε: 18 Ιουν 2021, 22:59Μην κρίνεις τ' αλλότρια εξ ιδίων γκασταρμπάιτερ εις την καταθλιπτική (πρώην) Ανατολική Γερμανία.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2021, 22:02Ρε συ οκ καταλαβαίνω ότι η ζωή σου είναι σκατα αλλά το να ξεφτυλιζεσαι διαδικτυακών δεν θα φτιάξει κατιKauldron έγραψε: 18 Ιουν 2021, 20:03
Ρε τρουθτιμίστα, έχει καμιά σχέση αυτό που είπε με τον τίτλο του νήματος?
Να σου θυμίσω οτι το συνάφι σου έλεγε οτι για τη δολοφονία έφταιγε ο νόμος Παρασκευόπουλα?
Εγώ απλά σου δείχνω οτι μετά τον Μπουμπούκο, και ο Πορδοσάλτε, άρχισε να γλυκαίνει προς σύριζα.
Εσύ θα συγκυβερνάς μαζί τους, οχι εγώ.
-
Δημοκράτης
Και οι ζαιοι μάλλον νομίζουν ότι η ζωή είναι σαπουνόπεραtalaipwros έγραψε: 18 Ιουν 2021, 22:04 εν τω μεταξυ καθε φορα που διαβαζω καρολαιν, θυμαμαι το " Τολμη και Γοητεια"
Καλά, εντάξει...Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2021, 23:40Όσα δε φτάνει η αλεπου...Kauldron έγραψε: 18 Ιουν 2021, 22:59Μην κρίνεις τ' αλλότρια εξ ιδίων γκασταρμπάιτερ εις την καταθλιπτική (πρώην) Ανατολική Γερμανία.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2021, 22:02
Ρε συ οκ καταλαβαίνω ότι η ζωή σου είναι σκατα αλλά το να ξεφτυλιζεσαι διαδικτυακών δεν θα φτιάξει κατι
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 628 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-