Τί δράμα ζείς κι εσύ...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:16Επειδή δουλεύω με νοιάζει και δεν προλαβαίνω ανοικτά τα μαγαζά
Πχωρουμ, τουίτερ, φέησμπουκ, γουέμπ γουώρ (βόθρος). Βιταμίνες να παίρνεις.
Τί δράμα ζείς κι εσύ...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:16Επειδή δουλεύω με νοιάζει και δεν προλαβαίνω ανοικτά τα μαγαζά
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:02Το διευρυμένο ωράριο ευνοεί μόνο τους μεγάλους. Ποτέ τους μικρούς.1451 έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:01 Σίγουρα βάσανο για υπαλλήλους καταστημάτων που θα αναγκαστούν να λιώσουν στη δουλειά όμως από την άλλη είναι ευνοϊκή αλλαγή για μικρότερα καταστήματα που θα βρουν την ευκαιρία να καλύψουν τις ζημιές τους.
Δεν το πιανω, ποιο το νοημα να γινει για 1 εβδομαδα; Κατι δεν καταλαβαινω μαλλον.Parrot έγραψε: 11 Ιουν 2021, 17:49https://www.imerisia.gr/koinonia/16060_ ... apostaseis
Τη δυνατότητα στα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, φούρνους, κλπ.), να λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 22:30, προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με τα μέτρα που ισχύουν από τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 και ώρα 6:00.
Τα φαρμακεία και τα πρατήρια υγρών καυσίμων λειτουργούν με το ωράριο που ισχύει σύμφωνα με τις ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.
Συγκεκριμένα, η Κοινή υπουργική Απόφαση κάνει λόγο για προαιρετικό (διευρυμένο) ωράριο λειτουργίας από τις 07:00 έως τις 22:30 και με την εξαίρεση ως προς τα καταστήματα τροφίμων της λειτουργίας delivery η οποία επιτρέπεται έως τη 01:00.
Πάλι δεν θα τα προλαβαίνεις.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:16 ...
Επειδή δουλεύω με νοιάζει και δεν προλαβαίνω ανοικτά τα μαγαζά
Προφανώς κάθε βδομάδα θα βγαίνει νέα ΚΥΑ.Nostalgia έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:24Δεν το πιανω, ποιο το νοημα να γινει για 1 εβδομαδα; Κατι δεν καταλαβαινω μαλλον.Parrot έγραψε: 11 Ιουν 2021, 17:49https://www.imerisia.gr/koinonia/16060_ ... apostaseis
Τη δυνατότητα στα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, φούρνους, κλπ.), να λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 22:30, προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με τα μέτρα που ισχύουν από τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 και ώρα 6:00.
Τα φαρμακεία και τα πρατήρια υγρών καυσίμων λειτουργούν με το ωράριο που ισχύει σύμφωνα με τις ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.
Συγκεκριμένα, η Κοινή υπουργική Απόφαση κάνει λόγο για προαιρετικό (διευρυμένο) ωράριο λειτουργίας από τις 07:00 έως τις 22:30 και με την εξαίρεση ως προς τα καταστήματα τροφίμων της λειτουργίας delivery η οποία επιτρέπεται έως τη 01:00.
τύπε μου εγώ είμαι όλγουεϊς ον. καμιά φορά τα κλείνω μετά τα μεσάνυχτα. αλλά δεν είμαι εγώ το θέμα. Το θέμα είναι να γίνουμε κανονική χώραwaldorf έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:26Πάλι δεν θα τα προλαβαίνεις.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:16 ...
Αν τα σουπερ μαρκετ πάνε μέχρι τις 10:30,να περιμένεις ότι κι εσύ σύντομα θα σχολάς στις 10.
Έχουν και online να παραγγείλεις πράγμα , έχω πάνω από χρόνο να μπω σε σουπερμάρκετΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:16Επειδή δουλεύω με νοιάζει και δεν προλαβαίνω ανοικτά τα μαγαζά
Ταλιμπανεζοι, το μετρο ειναι πολυ καλο για να περασει. Αλλα δεν θα περασει. Διοτι ειστε ταλιμπανεζοι.
Απαραδεκτο απο καθε αποψη.
Τους έχουν και εκεί με τετράωρη σύμβαση και δουλεύουν 12 Ώρο ;Οργισμένος έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:32Ταλιμπανεζοι, το μετρο ειναι πολυ καλο για να περασει. Αλλα δεν θα περασει. Διοτι ειστε ταλιμπανεζοι.
Εδω στη σουηδια τα σμ ειναι ανοικτα καθε μερα ολη μερα σκ και αργιες και ολα καλα.
ΤΑΛΙΜΠΑΝΕΖΟΙ
Υπομονη κερδαει ο αλεκσισ![]()
![]()
![]()
Η ΚΥΑ αφορά κατά 95% μέτρα προστασίας για τον κορωνοιό και ανανεώνεται κάθε εβδομάδα ανάλογα με την πορεία των κρουσμάτων.
Ναι παει και η Σουηδια. Μονο η Ελλαδα κραταει και αντεχει...enterprise-psi έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:52Τους έχουν και εκεί με τετράωρη σύμβαση και δουλεύουν 12 Ώρο ;Οργισμένος έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:32Ταλιμπανεζοι, το μετρο ειναι πολυ καλο για να περασει. Αλλα δεν θα περασει. Διοτι ειστε ταλιμπανεζοι.
Εδω στη σουηδια τα σμ ειναι ανοικτα καθε μερα ολη μερα σκ και αργιες και ολα καλα.
ΤΑΛΙΜΠΑΝΕΖΟΙ
Υπομονη κερδαει ο αλεκσισ![]()
![]()
![]()
Χάλασε και η Σουηδία![]()
Ναι, το ξέρουμε αυτό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:27τύπε μου εγώ είμαι όλγουεϊς ον. καμιά φορά τα κλείνω μετά τα μεσάνυχτα.waldorf έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:26Πάλι δεν θα τα προλαβαίνεις.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:16 ...
Αν τα σουπερ μαρκετ πάνε μέχρι τις 10:30,να περιμένεις ότι κι εσύ σύντομα θα σχολάς στις 10.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.