!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Οι Ελληνες δεν εχουν ανθρωπια"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: "Οι Ελληνες δεν εχουν ανθρωπια"
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Χαοτικός έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 15:12Πράγματι ρε φίλε. Μα να πηγαίνει ο Μουζάλας να ρίχνει διαλύματα με μικροοργανισμούς στο φαγητό για να κάνει τα πειραματά του!run έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 15:08πρωτη φορα αριστεραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 14:24 Τα περίφημα κέιτερινγκ του έλληνα μένγκελε μουζάλα που το γιουβέτσι έμοιαζε με μπλου τσιζ από τη μούχλα
ηθικο πλεονεκτημα
όμως μπρος στο μασαεν μασαεν ξεβρακωθηκαν οι ιδεοληψίες
το μασαεν είναι παντοτινηΑίσχος ρε.
αυτό πεστο στο σαταν ανεγκεφαλ
εγω μιλησα για μασαεν,κι πεφτει γερη μασα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
κι αν οι ελληνες δεν εχουν ανθρωπια ας γυρισουν στην τουρκια στις πατριδες τους κι οπου θελουν
κανεισ δεν τους κρατα δεμενους στην ελλαδα
κανεισ δεν τους κρατα δεμενους στην ελλαδα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
κι αμα χαοτικε δεν ειχε γερη μασα
θα ανακατευονταν τα αριστερα?? οπου μασα πρωτα
θα ανακατευονταν τα αριστερα?? οπου μασα πρωτα
-
aspergillus
Ελλαδάρα!!!!!!!!Highlander έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 15:14 Σε σχέση με την Ελλάδα των προηγούμενων κυβερνήσεων, η Ελλάδα του Τσίπρα και του Μουζάλα είναι σωστή Σκανδιναβία, τόπος προόδου και αλληλεγγύης
-
ritzeri
Αφού δεν περνάνε καλά τα παιδιά, ποιος ο λόγος να τα παιδευουμε;
Τον πουλο άμεσα.
Δε θα γίνουμε χωματερή για να καλοπερνουν οι πουστηδες
Τον πουλο άμεσα.
Δε θα γίνουμε χωματερή για να καλοπερνουν οι πουστηδες
http://www.real.gr/kosmos/arthro/ekaton ... ia-485478/
Άντε, στο καλό. Και πάρτε και τους Υπεραρχικούς/Υπερεξουσιαστές (αφού οι επιθέσεις τους είναι υπέρ του Σύριζα) μαζί σας.
Εκατοντάδες πρόσφυγες επιστρέφουν στη Συρία
Άντε, στο καλό. Και πάρτε και τους Υπεραρχικούς/Υπερεξουσιαστές (αφού οι επιθέσεις τους είναι υπέρ του Σύριζα) μαζί σας.
Γειά σου ρε νεοδημοκράτη, που επικαλείσαι την Εφημερίδα των Κατσαπλιάδων.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 16:09 Για πες http://www.efsyn.gr/arthro/tritos-nekro ... -sti-moria
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Εαν δεν αρέσει η Ελλάδα και οι Έλληνες στους Μετανάστες ας πάνε σε αλά κράτη για να τους τσούξει ο πισινός τους.
Τότε θα καταλάβουν Εάν οι Έλληνες έχουν ανθρωπιά !
Σε όσους δεν αρέσει εδώ, μπορούν να πάνε σε αλά κράτη.
Τότε θα καταλάβουν Εάν οι Έλληνες έχουν ανθρωπιά !
Σε όσους δεν αρέσει εδώ, μπορούν να πάνε σε αλά κράτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος relativer777 την 29 Ιούλ 2018, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- Otto Weininger
1.Σε όποιον δεν αρέσει, στο καλό και να μη μας γράφει.
2.Όποιος κοιτάει να εκμεταλευτεί λαθρομετανάστες και μάλιστα ανήλικα παιδιά, ιδιαιτέρως με σεξουαλικό τρόπο, να τον τρώει η μαρμάγκα.
3.Φυσικά και πρέπει να τους δυσκολέψουμε και άλλο ώστε να παύσουν να επιλέγουν την Ελλάδα. Ας πηγαίνουν ποδαράτο στην Βουλγαρία. Δεν θα πνίγονται κιόλας.
2.Όποιος κοιτάει να εκμεταλευτεί λαθρομετανάστες και μάλιστα ανήλικα παιδιά, ιδιαιτέρως με σεξουαλικό τρόπο, να τον τρώει η μαρμάγκα.
3.Φυσικά και πρέπει να τους δυσκολέψουμε και άλλο ώστε να παύσουν να επιλέγουν την Ελλάδα. Ας πηγαίνουν ποδαράτο στην Βουλγαρία. Δεν θα πνίγονται κιόλας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μόνο με μέθοδο Γκάντι λύνονται τέτοια προβλήματα, αλλά θέλει ομοψυχία όχι αντιδραστικούς προοδευτικούς.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2018, 23:05
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Όχι ρε φίλε. Τι τσογλάνι είναι αυτός;Highlander έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 15:49
Θεωρείτε ότι είναι αρκετά δύσκολη η ζωή των μεταναστών ή θα πρέπει να τη δυσκολέψουμε κι άλλο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Οι ιδεες του Γεωργιαδη μου θυμισαν τις προσαγωγες των Αλβανων με επιχειρησεις σκουπα στα 90ς. Εκτονωθηκε ο κοσμος που διαμαρτυρονταν προσωρινα και στο τελος οι Αλβανοι μας κατσικωθηκαν και με υπηκοοτητες! Ετσι θα γινει και τωρα. Χρειαζονται ουσιαστικες λυσεις -αν εχει αξια να μας νοιαζει η μοιρα της Νεας Ελλαδος.
- Otto Weininger
Πόσους εχεις παρει σπιτι σου ;Naida έγραψε: 28 Ιούλ 2018, 23:50Όχι ρε φίλε. Τι τσογλάνι είναι αυτός;Highlander έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 15:49
Θεωρείτε ότι είναι αρκετά δύσκολη η ζωή των μεταναστών ή θα πρέπει να τη δυσκολέψουμε κι άλλο;
Στο σπίτι μου κανέναν. Στη χώρα μου όμως έχουμε φιλοξενησει πολλούς.
Στο δικό σου σπίτι πόσοι ήρθαν και έμειναν ετσιθελικά;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Στο σπίτι μου κανείς. Υπάρχει δυσκολία και ρίσκο μεγάλο.Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 16:39Στο σπίτι μου κανέναν. Στη χώρα μου όμως έχουμε φιλοξενησει πολλούς.
Στο δικό σου σπίτι πόσοι ήρθαν και έμειναν ετσιθελικά;
Στην χώρα μου πάλι εχουν σφηνωθει ενα σωρό λαθραιοι, όπου η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι ειτε φονιάδες του FSA είτε λαθραιοι απο χώρες που δεν εχουν πόλεμο.
Ολοι δε, ερχονται απο χωρα που δεν εχει πολεμο και αρα δεν κινδυνευουν. Την Τουρκία.
Άρσ θα πρέπει να τους δειξουμε οτι ειναι ανεπιθυμητοι και να του1 δυσκολευουμε την παραμονη εδω. Αλλιώς θα ερχονται συνεχεια, θα πνιγονται κλπ για να 1. Ικανοποιουνται οι ιδεοληψιες σας 2. Πλουτίζουν οι δουλεμποροι και οι ΜΚΟ.
Αρα αν θες λαθραιους εδω, κανε αιτήσεις και παρε τους σπιτι σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2021 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 1 Απαντήσεις