ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:22
αυτές είναι λογικές εξελίξεις όταν βγάζεις ένα εμβόλιο στον γενικό πληθυσμό όταν δεν έχει περάσει απαραίτητα στάδια ελέγχων και πειραμάτων
αυτό που με τσαντίζει εμένα είναι ότι όταν το αναφέρεις αυτό σε ταμπλώνουν ως "ψεκ"
ρε μαλάκες είναι ψεκ αυτός που λέει την αλήθεια; ότι δηλαδή δεν έχουν γίνει οι μακροπρόθεσμοι απαραίτητοι έλεγχοι;
Κάνεις κάποια άλματα λογικής, λες και σε είπε κανείς ψεκ.
Λοιπόν. Τα εμβόλια όντως βγήκαν πολύ νωρις. Αυτό δεν νομίζω να το αμφισβητεί καποιος. Βέβαια αν θέλαμε να είμαστε σωστοί και το πρόβλημα μας ήταν ότι έπρεπε να είμαστε 100 % σίγουροι ότι είναι ασφαλή, δεν μας έφταναν ούτε 10 χρόνια για να βγει. Ένα εμβόλιο μπορεί να μην είναι ασφαλές και να βγάλει προβλήματα μετά απο 10ετια. Γενικά το πρόβλημα του χρονικού ορίζοντα είναι όντως ένα κάλυμμα των ψεκ που δεν έχουν τα αρχιδια να πουν ότι είναι γενικά κατά του εμβολίου και σου λένε είμαι υπέρ αλλά αυτό βγήκε γρήγορα.
Οι ειδικοί σου λένε ότι βγήκε μεν γρήγορα, αλλά η πιθανότητα επιπλοκών είναι μικρότερη από τον κίνδυνο του κορονοιου. Ενώ λοιπόν δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο υπάρχον σύστημα, βλέποντας κάποια πράγματα, τείνω να ΠΙΣΤΕΥΩ ότι έχουν δίκιο.Θυμιζω ότι έχουν καταρρεύσει ήδη επίσημα κατά το παρελθόν τα συστήματα υγείας Ιταλίας και Ισπανίας, ανεπίσημα είχε καταρρεύσει και το δικό μας (ο,τι και να λένε οι κυβερνώντες) που όλοι ξέραμε ότι πέθαινε κόσμος εκτός ΜΕΘ και με προβληματίζει το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλες παρόμοιες χώρες που η κυβέρνηση τους δεν είχε τα αρχιδια να πει ότι τον ήπιαμε, και έχουμε δει όλοι εικόνες αποκαλύψης με φωτό από χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Ινδία κ.α με ομαδικους τάφους, φορτηγά ψυγεία και πρόχειρες φωτιές.
Από εκεί και πέρα για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ο άνθρωπος που φοβάται το α η το β εμβόλιο δεν είναι ψεκ. Κατι τύποι που αρχικά δεν ήθελαν τα εμβόλια επειδή Μπιλ Γκέιτς, τσιπαρισμα, σφραγίδα 666 κτλ είναι ΨΕΚ του κερατά, όσο και να μας κάνουν τους ορθολογιστές τώρα.
Υ.Γ Ασφαλές φάρμακο δεν υπάρχει. Όλα έχουν παρενέργειες και τα μισά από αυτά έχουν κάτι θανατηφόρο στις πολύ σπάνιες στα φυλλάδια τους. Τα χλαπακιαζουμε όμως
Υ.Γ2 Καποτε τα είχα με μια τύπισσα που έπαιρνε αντισυλληπτικά για να πηδιομαστε χωρίς προφυλακτικό. Κάτι μου λέει ότι αυτή σήμερα δεν έχει κάνει το ΑΖ γιατί φοβάται θρομβώσεις