Δηλαδή ο Τσαβούσογλου. ως ΥΠΕΞ της Τουρκίας, είναι επίσημος προσκεκλημένος της ελληνικής κυβέρνησης για συνομιλίες, αλλά θα τού απαγορεύαμε να επισκεφτεί ιδιωτικά τη Θράκη;Kauldron έγραψε: 31 Μάιος 2021, 21:19Δε θα 'ταν άσχημη ιδέα.Ναύτης έγραψε: 31 Μάιος 2021, 12:43Εγώ διαβάζω, στο link που παράθεσες, ότι οι δηλώσεις και οι ενέργειες του Τσαβούσογλου προκάλεσαν "την άμεση και αυστηρή αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών".Kauldron έγραψε: 30 Μάιος 2021, 19:34 Μαγκιά κλανιά (στον Έλληνα) και κώλος φινιστρίνι (απ' τον Τουρκο).
Αυτό είναι το δημοκρατικό τόξο:
https://www.real.gr/politiki/arthro/oi_ ... ks-742526/
Ξεφτίλες Δεξιοί.
Το φασιστικό τόξο τι περισσότερο θα έκαμε δηλαδή; Θα έβαζε τον Γερμενή να τού τραγουδάει μέσα σ' ένα κλειστό δωμάτιο μέχρι να πει ο Τσαβούσογλου αμάν εφέντη;
Γι' αρχή, όμως θα μπορούσε ν' απαγορεύσει την επίσκεψή του στη Θράκη, και θα έληγε πριν αρχίσει το θέμα.
Και μη μου αρχίσεις μα μου, γιατί στον ίδιο τον Ερντογάτο οι "αδερφοί" Ούνοι (Γερμανοί) απαγόρευσαν να πάει προεκλογικά στη Δοϋτσλάνδη (ή οι Ολλανδέζοι, νομίζω, άλλοι βουτυρολουκουμάδες μετροσέξουαλ φλώροι από 'κει).
Φαντάσου να προσκληθεί, αύριο-μεθαύριο, επισήμως ο Δένδιας στην Κωνσταντινούπολη για συνομιλίες με τον Ερντογάν, αλλά να τού απαγορευθεί να επισκεφθεί ιδιωτικά το Φανάρι.