Αν είσαι γενικά κατά οποιασδήποτε αξιολόγησης των ΔΥ, νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο.
Εφόσον πληρώνονται από τον ελληνικό λαό, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να αξιολογείται η ποιότητα και η αποδοτικότητα της εργασίας τους.
Αν είσαι γενικά κατά οποιασδήποτε αξιολόγησης των ΔΥ, νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο.
Εννοείς τους κρατικους υπαλληλους και λειτουργούς. Το κράτος δεν είναι λαΪκό όμως. Μπορεί να πληρώνονται από τον λαό όπως και τα πάντα αλλά δεν είναι υπάλληλοι και λειτουργοί ενός λαικού κράτους , είναι υπάλληλοι και λειτουργοί ενός αστικου κράτους.Ναύτης έγραψε: 27 Μάιος 2021, 13:22Αν είσαι γενικά κατά οποιασδήποτε αξιολόγησης των ΔΥ, νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο.
Εφόσον πληρώνονται από τον ελληνικό λαό, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να αξιολογείται η ποιότητα και η αποδοτικότητα της εργασίας τους.
ειμαστε στο σημειο που δεν αξιολογει κανενας. στον πατο δηλαδη.Ναύτης έγραψε: 27 Μάιος 2021, 12:41 Εντάξει, παιδιά, παραλογίζεστε τώρα.
Κι εγώ είμαι υπέρ της αξιολόγησης των ΔΥ, αλλά όχι να φτάσουμε στο σημείο να αξιολογούν τα νήπια και οι μαθητές.
δεκτον.Fluffy έγραψε: 27 Μάιος 2021, 13:01Δεχόμαστε μόνο αξιολόγηση για ελλειψεις. Π.χ. λείπουν 5 καθηγητές να διοριστούν 5, λειπουν όργανα χημείας να πληρωθεί το κενό κτλπ.Ασέβαστος έγραψε: 27 Μάιος 2021, 12:19καταρχην μια χαρα αξιολογει και το 8χρονο, απλως πρεπει να παιζει στο 1% της γενικοτερης αξιολογησης.Ναύτης έγραψε: 27 Μάιος 2021, 10:49 Πέραν των άλλων, θα αξιολογεί το 8χρονο τον δάσκαλό του; Ρε δεν πάνε καθόλου καλά λέμε.
απο την αλλη, σε συγκριση με τη μη-αξιολογηση που εχουμε τωρα, προτιμω και 100% αξιολογηση απο 3χρονα.
τι ικανοτητες; εκπαιδευτικές; Μα αφου πήραν πτυχιο.Ασέβαστος έγραψε: 27 Μάιος 2021, 14:05δεκτον.Fluffy έγραψε: 27 Μάιος 2021, 13:01Δεχόμαστε μόνο αξιολόγηση για ελλειψεις. Π.χ. λείπουν 5 καθηγητές να διοριστούν 5, λειπουν όργανα χημείας να πληρωθεί το κενό κτλπ.Ασέβαστος έγραψε: 27 Μάιος 2021, 12:19
καταρχην μια χαρα αξιολογει και το 8χρονο, απλως πρεπει να παιζει στο 1% της γενικοτερης αξιολογησης.
απο την αλλη, σε συγκριση με τη μη-αξιολογηση που εχουμε τωρα, προτιμω και 100% αξιολογηση απο 3χρονα.
εχουν ελλειψη ικανοτητων οι εκπαιδευτικοι, να προσληφθουν αλλοι στη θεση τους...![]()
Αξιολόγηση εκπαιδευτικού από μαθητή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το παιδί βαθμολογεί τον εκπαιδευτικό. Μπορεί να σημαίνει ότι το παιδί προσφέρει πληροφορίες που θα συνεκτιμηθούν.Ναύτης έγραψε: 27 Μάιος 2021, 08:51 Θα αξιολογούν οι μαθητές τούς δασκάλους και τούς καθηγητές τους;
Καλά ρε, είναι εντελώς τρελοί στο υπουργείο παιδείας;
και θα παρει καλη αξιολογηση για το 5%, και κακη για το υπολοιπο 95%enterprise-psi έγραψε: 27 Μάιος 2021, 14:09 Οποτε ο καθηγητής για να πάρει καλή βαθμολογία, θα τα έχει χαλαρά τα παιδιά, βγάλτε κινητά, κάντε χαβαλέ, και ολα κουλ
![]()
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2021, 12:10Δεν ξέρω αν έχω δίκιο αλλά δεν απάντησες.Ναύτης έγραψε: 27 Μάιος 2021, 12:08 Έχεις δίκιο, φίλε. Κανονικά θα έπρεπε να αξιολογούν και τα νήπια τους/τις νηπιαγωγούς.![]()
Εμένα όντως δε μου άρεσε το πρώτο νηπιαγωγείο που ήμουν. Και αφού το είπα διαπίστωσε η μάνα μου ότι όντως ισχύει ότι απλά μας αμολαγε χωρίς επίβλεψη, και με πήγε σε άλλο.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Είπα ότι δε μου άρεσε και βαριόμουν. Με ρώτησε τι κάναμε σήμερα, με ρώτησε και τις επόμενες μέρες, ε κατάλαβε ότι δεν κάνουμε τίποτα, ήρθε και το είδε.Gewponos90 έγραψε: 27 Μάιος 2021, 14:20Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2021, 12:10Δεν ξέρω αν έχω δίκιο αλλά δεν απάντησες.Ναύτης έγραψε: 27 Μάιος 2021, 12:08 Έχεις δίκιο, φίλε. Κανονικά θα έπρεπε να αξιολογούν και τα νήπια τους/τις νηπιαγωγούς.![]()
Εμένα όντως δε μου άρεσε το πρώτο νηπιαγωγείο που ήμουν. Και αφού το είπα διαπίστωσε η μάνα μου ότι όντως ισχύει ότι απλά μας αμολαγε χωρίς επίβλεψη, και με πήγε σε άλλο.
Είπες στην μάνα σου στο πρώτο νηπιαγωγείο, μαμά δεν με επιβλέπουν αρκετά;![]()
Έτσι. Πτυχία είχε και η δασκάλα παιδιού ενός φίλου που κατά τη διάρκεια των εξ' αποστάσεως τους έκανε μάθημα ξάπλα από τον καναπέ. Με ανοιχτή την κάμερα εννοείται.
Σωστός. Οι άλλοι ακούν αξιολόγηση από τους μαθητές και ο νους τους πάει μόνο σε βαθμολογία. Μια χαρά καταλαβαίνουν στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι μαθητές πότε ο δάσκαλος κάνει μάθημα, πότε είναι απροετοίμαστος, πότε βαριέται κλπDwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2021, 14:23 Είπα ότι δε μου άρεσε και βαριόμουν. Με ρώτησε τι κάναμε σήμερα, με ρώτησε και τις επόμενες μέρες, ε κατάλαβε ότι δεν κάνουμε τίποτα, ήρθε και το είδε.
αμα είναι να μην πηγαίνουν στο πανεπιστημιο, να προσλαμβανονται κατευθείαν και ας περνάνε αξιολογηση.