!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαλογο με την γατα μου
Re: Διαλογο με την γατα μου
Εδώ ο ''πανεπιστήμονας'' πρότεινε κωλοδάκτυλο. Μαλάκα μου τι διαβάζω και δεν σωριάζομαι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Λοξίας έγραψε: 26 Μάιος 2021, 14:51 Πάρε ένα ψεκαστήρι νερού, σαν και αυτά που χρησιμοποιούν οι γυναίκες στο σιδέρωμα.
Αν κάνει κάτι που δεν το θέλεις, ρίχνε της στα μούτρα.
Δεν δουλεύει με όλες τις γάτες...οι πεισματάρες δεν παίρνουν χαμπάρι!
Παρατηρητής...
Εμ γάτες είναι αυτές, δεν είναι παίξε γέλασε...
-
Γιάννης
Το κάνει επειδή σε έχει συμπαθήσει.Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Μάιος 2021, 01:24Εχω μια γατα που γουσταρει να πεταει νυχιες. Ειναι λιγο ενοχλητικο. Πως την "νουθετεις"?
Να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό, να είσαι ευγνώμων και να την αφήσεις να συνεχίσει ανενόχλητη.
Όταν αντιληφθείς τις νουθεσίες της, θα σταματήσει να πετάει νυχιές. Τι σε έχει δηλαδή; Για να κάνεις ό,τι θες;Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Μάιος 2021, 01:24Εχω μια γατα που γουσταρει να πεταει νυχιες. Ειναι λιγο ενοχλητικο. Πως την "νουθετεις"?
Δεν καταλαβαινουν οι γατες απο εκπαιδευση, απορω πως βγηκε το "γατα" για τους εξυπνους. Παρε σκυλι καλυτερα.
Ναι γιατί είναι γνωστό ότι όλοι οι έξυπνοι αθρώποι κάνουν ακριβώς ότι τους πεις.Αλητάκι88 έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 16:24 Δεν καταλαβαινουν οι γατες απο εκπαιδευση, απορω πως βγηκε το "γατα" για τους εξυπνους. Παρε σκυλι καλυτερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση