Ναι. Πολύ πιθανό να συγκεντρώνει κυρίως Άραβες οι οποίοι να επιθυμούν λιγότερη δημοσιότητα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 10:31 Ο δε όμιλος ξενοδοχείων ο οποίος το διαχειρίζεται ονομάζεται αμάν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το ελληνικό ξενοδοχείο που ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα του κόσμου
Re: Το ελληνικό ξενοδοχείο που ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα του κόσμου
Re: Το ελληνικό ξενοδοχείο που ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα του κόσμου
Ναι, κατανοητά αυτά. Τα δωμάτια με πρόσβαση στην παραλία προφανώς βρίσκονται μακρυά από την κυρίως μονάδα.Ερμής έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 10:33Έχει και δωμάτια με άμεση πρόσβαση σε παραλία. Όλα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Δε πάει κανείς εκεί για τη θάλασσα. Οι λόγοι που θα πάει εκεί κάποιος είναι είτε το να κάτσει εκεί κ να μη κουνηθεί ουτως ώστε να ηρεμήσει το μυαλό του, ή να μας με γκόμενα και να μη θέλεις να κουνηθείς επίσης.ST48410 έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 10:28 Πάντως το ξενοδοχείο βρίσκεται μακρυά από την θάλασσα αλλά έχει κάποιες φωτογραφίες με παραλία. Μάλλον θα τους μεταφέρουν στην κοντινότερη και θα έχουν και εκεί κάποιες εγκαταστάσεις. Δεν βλέπω πως θα μπορούσε να έλξει τον Έλληνα τουρίστα, ακόμα και τον φραγκάτο. Δεν νομίζω ότι με τόση θάλασσα τριγύρω αρέσει σε μας η ιδέα να την βλέπουμε με το κιάλι.
Έτσι δεν μου κάνει εντύπωση που σε σχέση με άλλες παραλιακές εξίσου ακριβές μονάδες δεν το έχω ακούσει ποτέ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 2 Απαντήσεις