Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δεν έχουν συλλάβει τον ακόμα τον Ελληναρά που επιτέθηκε με τετοιο βάναυσο τρόπο στον ανυπεράσπιστο οικονομικό μετανάστη; Σφίγγεται η καρδιά μου κάθε φορά που βλέπω αυτό το απαίσιο βίντεο.
Sid Vicious έγραψε: 24 Απρ 2021, 17:34
Μπράβο στο παλικάρι, σωστός και ωραιος
Που χτυπάει συνάνθρωπο;
Που αντιστεκεται στην εγκληματικοτητα, ξανα ευγε του
Δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη για το τι έγινε πρίν το γεγονός.Κι εγώ μπορώ να δηλώσω ότι ο τύπος έχει χαρακτηριστική φυσιογνωμία ακροδεξιού που επιτέθηκε χωρίς λόγο σε μετανάστη.
Που αντιστεκεται στην εγκληματικοτητα, ξανα ευγε του
Δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη για το τι έγινε πρίν το γεγονός.Κι εγώ μπορώ να δηλώσω ότι ο τύπος έχει χαρακτηριστική φυσιογνωμία ακροδεξιού που επιτέθηκε χωρίς λόγο σε μετανάστη.
Φίλε σοβαρέψου. Εκτός αν είσαι πρακτοράκι καμιάς ρατσιστικής ομάδας και θέλεις να ξεφτιλίσεις τον αντιρατσισμό.