Ρομά σοφία.
Και ναι, ήταν ΑΥΤΗ, ποια άλλη;
Για τον γιο που πάει να διεκδικήσει τα δίκια του έχοντας ως εμπροσθοφυλακή/πολιορκητικό κριό τη Μανούλα , τι να πω;
Χαρά στη νια που θα τους πάρει.
Το παιδί της Χρυσής Αυγής με τον Σωρρα;Ναύτης έγραψε: 15 Απρ 2021, 11:48 Σάς τα έχω ξαναγράψει.
"Ιεροδηλωσίτες του άρθρου 120 του συντάγματος" (σ' αυτήν την συνομοταξία είναι η ιεροδηλωσίτισσα Ρωμαίου στο βίντεο), "θεματοφύλακες του συντάγματος", "εθνοσυνελευσίτες" κλπ μια ολόκληρη φωλιά με χιλιάδες βαριά και επικίνδυνα περιστατικά που κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας.
Το κακό είναι ότι πολλαπλασιάζονται.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
sovereign citizens. Αγνός αμερικάνικος ψεκασμόςBeria έγραψε: 15 Απρ 2021, 11:54Το παιδί της Χρυσής Αυγής με τον Σωρρα;Ναύτης έγραψε: 15 Απρ 2021, 11:48 Σάς τα έχω ξαναγράψει.
"Ιεροδηλωσίτες του άρθρου 120 του συντάγματος" (σ' αυτήν την συνομοταξία είναι η ιεροδηλωσίτισσα Ρωμαίου στο βίντεο), "θεματοφύλακες του συντάγματος", "εθνοσυνελευσίτες" κλπ μια ολόκληρη φωλιά με χιλιάδες βαριά και επικίνδυνα περιστατικά που κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας.
Ε ναι, στην συντριπτική τους πλειονότητα είναι σωρρικοί, αλλά πολλαπλασιάζονται και επιδεινώνεται η κατάσταση.Beria έγραψε: 15 Απρ 2021, 11:54Το παιδί της Χρυσής Αυγής με τον Σωρρα;Ναύτης έγραψε: 15 Απρ 2021, 11:48 Σάς τα έχω ξαναγράψει.

pizzagatersgeorgebi έγραψε: 15 Απρ 2021, 12:19 519 σχόλια
ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΎΜΕ.. ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ* ΜΑΣ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ!!!!!
Μη στέλνετε τα παιδιά στο σχολείο , δεν βλέπετε τι πάνε να κάνουν
Είμαι πατέρας δύο παιδιών! Εάν κάνουν κίνηση με βάση τον νόμο τούς, θα τούς περιμένω ταμπουρωμένος,και θα πέσουν κεφάλια,η αυτοί,η εγώ. ΤΕΛΟΣ!!!
Δεν έχω παιδιά δικά μου αλλά ένα σωρό φίλων κ.λ.π.. Κυριολεκτικά θα λιώσω όποιον θελήσει νά τά βάλει χέρι..
ΑΝ ΤΟ ΖΟΡΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ...ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΥΡΙΛΙΚΙΑ
Πρέπει να ξεσηκωθούμε ολοι οι γονείς ! Δεν καταλαβαίνω τι περιμένουμε να μας πάρουν τα παιδιά μας ;Έλεος πια !!
Όποιος θέλει να αρπάξει παιδιά ας κοπιάσει: ΜΟΛΏΝ ΛΑΒΈ
ρε μούλοι
Είμαι αποφασισμένος. Εσείς;;;
Οι λεγεώνες των βλακών επελαύνουν.Σενέκας έγραψε: 15 Απρ 2021, 12:21pizzagatersgeorgebi έγραψε: 15 Απρ 2021, 12:19 519 σχόλια
ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΎΜΕ.. ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ* ΜΑΣ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ!!!!!
Μη στέλνετε τα παιδιά στο σχολείο , δεν βλέπετε τι πάνε να κάνουν
Είμαι πατέρας δύο παιδιών! Εάν κάνουν κίνηση με βάση τον νόμο τούς, θα τούς περιμένω ταμπουρωμένος,και θα πέσουν κεφάλια,η αυτοί,η εγώ. ΤΕΛΟΣ!!!
Δεν έχω παιδιά δικά μου αλλά ένα σωρό φίλων κ.λ.π.. Κυριολεκτικά θα λιώσω όποιον θελήσει νά τά βάλει χέρι..
ΑΝ ΤΟ ΖΟΡΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ...ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΥΡΙΛΙΚΙΑ
Πρέπει να ξεσηκωθούμε ολοι οι γονείς ! Δεν καταλαβαίνω τι περιμένουμε να μας πάρουν τα παιδιά μας ;Έλεος πια !!
Όποιος θέλει να αρπάξει παιδιά ας κοπιάσει: ΜΟΛΏΝ ΛΑΒΈ
ρε μούλοι
Είμαι αποφασισμένος. Εσείς;;;
![]()