Μπίστης έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 19:24 Δεν μπορώ να αισιοδοξώ. Τον δήμο θα τον πάρουν ή οι προοδευτικοί που θα στηρίξουν τον Μπουτάρ αγά ή οι συντηρητικοί αν βρούν ένα όνομα που θα συσπειρώσει αντι να ξενερώσει.
Βεβαίως ένα τραγικό λάθος δεν μπορεί να επαναληφθεί τρίτη φορά αλλά ... πείτε μου ένα όνομα
Μου ανέφεραν και τον βλαχοΘόδωρο, ο οποίος παίζει δυνατά ως κομμάτι μάλλον της συμφωνίας πρέζα-Ιβάν. Αν μετά τον μπαρμα-Γιάννη πάμε σε αυτό το υποκείμενο, που δεν είναι αγαθός χωριάτης,δες και την λεηλασία του ΠΑΟΚ επι ημερών του,αλλα γυφτοδεδεξιός ορθόδοξος,επιπέδου Κούλης και θέλω λευκές συσκευες από Ζίμενς για το σπίτι, τότε λέμε γάμα τα. Χίλιες φορές Βασίλης, που ήταν φιλάρεσκο ομορφόπαιδο, του άρεσαν οι γυναίκες only και έκανε παρτάρες με Ρουβα και Δανδη στα ντουζένια τους.
Η Θεσσαλονίκη καλό δήμαρχο έχει να δει από εποχής Μαναβή.
Τες πάντων, δήλωσα υποστήριξη στον Σάββα και τον Βασίλη Λεβέντη. Τον πρώτο αν κατέβει θα τον ψηφίσω στα σίγουρα, τον δεύτερο χλωμό,αλλά μια και είχε αρχίσει να καίγεται η αρνίσια συκωταριά που σοτάριζα βιαζόμουν να κλείσω και είπα το πρώτο όνομα που μου ήρθε στο μυαλό.