λεγεται και αποστασιοποιηση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αφιερωμενο στον ρουμελιωτη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: αφιερωμενο στον ρουμελιωτη
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Dwarven Blacksmith
Θα μειώσεις τα διαδοχικά φωνήεντα ώστε να γίνει σταδιακή μετάβαση σε ένα συλλαβοκεντρικό τρόπο γραφής;run έγραψε: 12 Απρ 2021, 17:51
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πολυ κατρουτσο?Σενέκας έγραψε: 12 Απρ 2021, 17:51μα ο ίδιος είναι. Γι'αυτό υπέθεσα ότι τον χάσαμε. Νόμιζα ότι μπήκε άλλος στον λογαρισμό του να μεταφέρει τα νέα. Που να ξέρω ότι κάνει αφιερώσεις στον εαυτό του![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Σενέκας έγραψε: 12 Απρ 2021, 17:51μα ο ίδιος είναι. Γι'αυτό υπέθεσα ότι τον χάσαμε. Νόμιζα ότι μπήκε άλλος στον λογαρισμό του να μεταφέρει τα νέα. Που να ξέρω ότι κάνει αφιερώσεις στον εαυτό του![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Παραδοσιακή μουσική σημαίνει ζωντανή ρίζα με συγκεκριμένο κοινωνικό και φυσικό πλαίσιο.Σενέκας έγραψε: 12 Απρ 2021, 17:51 μα ο ίδιος είναι. Γι'αυτό υπέθεσα ότι τον χάσαμε. Νόμιζα ότι μπήκε άλλος στον λογαρισμό του να μεταφέρει τα νέα. Που να ξέρω ότι κάνει αφιερώσεις στον εαυτό του![]()
Αλλά οι ντεμέκ εθνοψεκασμένοι αφιερώνουν στον εαυτό τους από φραγκούλη μέχρι θρακιώτικα.
Εδώ κομμάτι σε γλώσσα που φροντίσαν σχεδόν να εξαφανίσουν (ενσωματώσουν όπως είναι το πολιτικά ορθό).
- Dwarven Blacksmith
Σε εκλάμψεις ειλικρίνειας, το λέμε και ξεβλάχεμα.The Age of Aquarius έγραψε: 12 Απρ 2021, 18:40Παραδοσιακή μουσική σημαίνει ζωντανή ρίζα με συγκεκριμένο κοινωνικό και φυσικό πλαίσιο.Σενέκας έγραψε: 12 Απρ 2021, 17:51 μα ο ίδιος είναι. Γι'αυτό υπέθεσα ότι τον χάσαμε. Νόμιζα ότι μπήκε άλλος στον λογαρισμό του να μεταφέρει τα νέα. Που να ξέρω ότι κάνει αφιερώσεις στον εαυτό του![]()
Αλλά οι ντεμέκ εθνοψεκασμένοι αφιερώνουν στον εαυτό τους από φραγκούλη μέχρι θρακιώτικα.
Εδώ κομμάτι σε γλώσσα που φροντίσαν σχεδόν να εξαφανίσουν (ενσωματώσουν όπως είναι το πολιτικά ορθό).
-
the comet the course the tail
-
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Χειροτερεύει η κατάσταση τουΣενέκας έγραψε: 12 Απρ 2021, 17:51μα ο ίδιος είναι. Γι'αυτό υπέθεσα ότι τον χάσαμε. Νόμιζα ότι μπήκε άλλος στον λογαρισμό του να μεταφέρει τα νέα. Που να ξέρω ότι κάνει αφιερώσεις στον εαυτό του![]()
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεππππππππππππππππππππGewponos90 έγραψε: 12 Απρ 2021, 19:59Χειροτερεύει η κατάσταση τουΣενέκας έγραψε: 12 Απρ 2021, 17:51μα ο ίδιος είναι. Γι'αυτό υπέθεσα ότι τον χάσαμε. Νόμιζα ότι μπήκε άλλος στον λογαρισμό του να μεταφέρει τα νέα. Που να ξέρω ότι κάνει αφιερώσεις στον εαυτό του![]()
αααααααααααααααααααααααπππππππππππππππππππππ
μμμπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
ντροπή!
να περιμενα απο θεοχαζα αριστερα και κνιτες να καταλαβουν
αντε καλο βραδυ ναχετε
αντε καλο βραδυ ναχετε
αρχαγγελε του θεου μιχαηλ κοψε με το σπαθι σου το κακο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 1920 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-
- 5 Απαντήσεις