Και εγώ περίμενα Νίκο Λυγερό όταν μπήκα στο νήμα. Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα, καιρό έχω να ακούσω μαλακία από τον Νικολάκη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λυγερός: Γελάνε και οι καμήλες με το ελληνικό φιάσκο στη Λιβύη. Χωρίς εντολές η διπλωματία μας
Re: Λυγερός: Γελάνε και οι καμήλες με το ελληνικό φιάσκο στη Λιβύη. Χωρίς εντολές η διπλωματία μας
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
-
Εμπεδοκλής
Re: Λυγερός: Γελάνε και οι καμήλες με το ελληνικό φιάσκο στη Λιβύη. Χωρίς εντολές η διπλωματία μας
Υπάρχει κάποιο πανεπιστήμιο ή ινστιτούτο που πιστοποιεί κάποιους γενικά ως επιστήμονες με υψηλό δείκτη νοημοσύνης ή έχουμε κλασική περίπτωση του ό,τι δηλώσεις είσαι, βλέπει Αντωνιάδου ως επιστήμονας της NASA και Φουρθιώτης ως δημοσιογράφος;gassim έγραψε: 08 Απρ 2021, 16:17Ο Νίκος Λυγερός είναι επιστήμονας με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης που έχει διατελέσει γεωστρατηγικός σύμβουλος.
Τον Λυγερό του βίντεο δεν τον ξέρω αλλά στο κανάλι Youtube που τον ανέβασε βλέπω μαζεμένες καμμενιές οπότε δεν ασχολούμαι.
- Golden Age
Δεν πείθονται αυτοί που είναι και Λύβιοι, αλλά θα "πειθόταν" ο Τουρκαλάς Σαράτζ εαν..."τον προσεγγίζαμε".
Κακώς, και ο Σταύρος είναι αξιόλογος αναλυτής όπως και ο Μάζης, όλοι έχουν τα τικ τους αλλά αν σε ενδιαφέρει η θεματολογία τους αξίζει να ακούσεις τι έχουν να πουν. Ο Νίκος πράγματι έχει τον πιο συγκροτημένο και ψύχραιμο λόγο διαχρονικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καλά ναι, αυτές είναι χοντρομαλακίες με τα iq αλλά τον ΝΛ μόνο χαζό δεν μπορείς να τον πεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Απρ 2021, 18:01Υπάρχει κάποιο πανεπιστήμιο ή ινστιτούτο που πιστοποιεί κάποιους γενικά ως επιστήμονες με υψηλό δείκτη νοημοσύνης ή έχουμε κλασική περίπτωση του ό,τι δηλώσεις είσαι, βλέπει Αντωνιάδου ως επιστήμονας της NASA και Φουρθιώτης ως δημοσιογράφος;gassim έγραψε: 08 Απρ 2021, 16:17Ο Νίκος Λυγερός είναι επιστήμονας με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης που έχει διατελέσει γεωστρατηγικός σύμβουλος.
Τον Λυγερό του βίντεο δεν τον ξέρω αλλά στο κανάλι Youtube που τον ανέβασε βλέπω μαζεμένες καμμενιές οπότε δεν ασχολούμαι.
.
.
Χοντρομαλάκα τότε;sys3x έγραψε: 08 Απρ 2021, 18:11
Καλά ναι, αυτές είναι χοντρομαλακίες με τα iq αλλά τον ΝΛ μόνο χαζό δεν μπορείς να τον πεις.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
-
Εμπεδοκλής
Όποιος πουλάει παπά και κερδίζει από αυτό, χαζό δεν τον λες, είτε λέγεται Αντωνιάδου, είτε Φουρθιώτης, είτε Λυγερός.sys3x έγραψε: 08 Απρ 2021, 18:11Καλά ναι, αυτές είναι χοντρομαλακίες με τα iq αλλά τον ΝΛ μόνο χαζό δεν μπορείς να τον πεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Απρ 2021, 18:01Υπάρχει κάποιο πανεπιστήμιο ή ινστιτούτο που πιστοποιεί κάποιους γενικά ως επιστήμονες με υψηλό δείκτη νοημοσύνης ή έχουμε κλασική περίπτωση του ό,τι δηλώσεις είσαι, βλέπει Αντωνιάδου ως επιστήμονας της NASA και Φουρθιώτης ως δημοσιογράφος;gassim έγραψε: 08 Απρ 2021, 16:17
Ο Νίκος Λυγερός είναι επιστήμονας με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης που έχει διατελέσει γεωστρατηγικός σύμβουλος.
Αυτό όμως δεν αλλάζει ότι είναι παπατζής και όχι επιστήμονας με υψηλό iq...
Γιατί ρε μλκ; επειδή είναι χριστιανός ξερωγώ; σταρχίδια σου, σιγά.
.
.
Από αυτήν την άποψη δεν υπάρχει κανένας ο οποίος δεν πουλάει παπά, οπότε διαλέγεις και παίρνεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Απρ 2021, 18:27Όποιος πουλάει παπά και κερδίζει από αυτό, χαζό δεν τον λες, είτε λέγεται Αντωνιάδου, είτε Φουρθιώτης, είτε Λυγερός.sys3x έγραψε: 08 Απρ 2021, 18:11Καλά ναι, αυτές είναι χοντρομαλακίες με τα iq αλλά τον ΝΛ μόνο χαζό δεν μπορείς να τον πεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Απρ 2021, 18:01
Υπάρχει κάποιο πανεπιστήμιο ή ινστιτούτο που πιστοποιεί κάποιους γενικά ως επιστήμονες με υψηλό δείκτη νοημοσύνης ή έχουμε κλασική περίπτωση του ό,τι δηλώσεις είσαι, βλέπει Αντωνιάδου ως επιστήμονας της NASA και Φουρθιώτης ως δημοσιογράφος;
Αυτό όμως δεν αλλάζει ότι είναι παπατζής και όχι επιστήμονας με υψηλό iq...
.
.
ΛολΚόκκορας έγραψε: 08 Απρ 2021, 18:30σοβαρος σχολιαστης θεωρειται(ηταν μελος της συντονιστικης επιτροπης στο Πολυτεχνειο)
To συγκεκριμένο τον γνωρίζω προσωπικά (δυστηχώς). Ακόμα θυμάμαι να έχουμε πάει για καφέ στο Θησείο, σε αυτές τις καφετέριες δίπλα στην πολιτεία, να μου δίνει μια χαρτοπετσέτα και να μου λέει γράψε μου τη λύση της εξίσωσης schrodinger για σωματίδιο σε 1D box.
Πολύ καλτίλα ο Νίκος.
Εγώ την αγαπάω την καλτίλα.

.
.
Κι ο Βολιώτης, ο στρατηγικός αναλυτής, δε λέει πλέον , εξαφανισμένος από παντού.
Είναι βαριά η χλέπα..
Ε ναι ρε φίλε οκ, αλλά όχι να τον πάρουμε και στα σοβαρά τον μαλάκα. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να του στείλω κάνα unsolicited dickpic απλά και μόνο για την εικόνα του Λυγερού να παθαίνει το seizure όταν θα έβλεπε την πούτσα. Το γράφω αυτό εδώ και γελάω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος