!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση χούλιγκαν παοκ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
anax81

Re: Επίθεση χούλιγκαν παοκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από anax81 »

GoBack έγραψε: 06 Απρ 2021, 01:20 Αν δεν με απατα η μνημη μου ο νηματοθετης δηλωνε ψηφοφορος της χρυσης αυγης,οσο να ναι αυτο δινει μια κωμικη νοτα στο νημα.
Και γιαυτό ακριβώς το λόγο η αξιοπιστία όσων λέω είναι αδιαπραγμάτευτη.

Εγώ το σωστό το έκανα, έψαξα κ του έδωσα τον αριθμό ανώνυμων καταγγελιών 11414 για περιστατικά ρατσιστικής βίας. Απο τα σχόλια μερικών η υποκρισία ξεχειλίζει, όταν είναι για πολιτική εκμετάλλευση όλοι συντρέχουν στη καταδίκη όταν όμως γίνεται υπο το κάλυμμα οπαδικού φανατισμού τότε δεν το πιστεύουμε ή το υποβαθμίζουμε.

Εγώ απο τη πλευρά μου το παραδέχομαι είπα ένα ψέμα, ότι ήμουν αυτόπτης μάρτυρας. η αλήθεια είναι ότι το θύμα τυχαίνει να το γνωρίζω και ξέρω επίσης ότι πήρε αναρρωτική μεγάλης διάρκειας λόγω αδυναμίας απο την απώλεια μεγάλης ποσότητας αίματος. Επίσης είδα σε φωτογραφίες τα χτυπήματα και την κακή κατάστασή του. Αν το έλεγα εξαρχής ξέρω ότι θα βρίσκατε ένα σωρό δικαιολογίες, ότι δηλαδή το έπαθε από διαμάχη με δικούς του κτλ... μόνο κ μόνο για να βγάλετε τα αρρωστάκια του παοκ αθώα
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

anax81 έγραψε: 05 Απρ 2021, 22:44 Λοιπόν υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας ενός περιστατικού

9 οπαδοί του παοκ έκαναν άγρια επίθεση σε έναν πακιστανό ο οποίος φορούσε ένα σκουφάκι του Άρη. προσπαθούσε να τους εξηγήσει στα αγγλικά ότι του το είχαν δώσει ως δώρο κ ότι δεν είχε ιδέα τι ήταν. Εκείνοι σαν αγρίμια έπεσαν πάνω στο κεφάλι του όλοι μαζί και έφαγε τόσα χτυπήματα που είχε ακατάσχετη αιμοραγία. Όταν τελείωσε το επεισόδιο τον πλησιάσαμε και του είπα να πάει στην αστυνομία αλλά μου απάντησε ότι δεν μπορεί να πάει γιατί δεν έχει χαρτιά. Περίμενε στη στάση για να πάει στη δουλειά του και τον είδα να παίρνει στο αφεντικό του για να του πει ότι δεν είναι σε θέση να εργαστεί. η εικόνα του ήταν τραγική, σίγουρα θα χρειαστεί πολυήμερη ανάρρωση με τόσο αίμα που έχασε.

Αυτή είναι η ποιότητα των οπαδών του πάοκ, σιχάματα μέχρι το μεδούλι, ένας όχλος απο λινάτσες που βρωμίζει τη πόλη
Εσείς που παρακολουθούσατε να τον δέρνουν χωρίς να κάνετε τίποτα είστε χειρότεροι.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

έλα μωρέ ιδεολογίες και μαλακίες,πάνω απόλα ο μπαουγκ
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

nowhere έγραψε: 06 Απρ 2021, 09:38 έλα μωρέ ιδεολογίες και μαλακίες,πάνω απόλα ο μπαουγκ
True, true. :bravo:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
anax81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από anax81 »

το συμπέρασμα είναι ότι το πρόβλημα της αδήλωτης εργασίας φτάνει στο σημείο να μην μπορούν να υπερασπιστούν οι άνθρωποι το θεμελιώδες δικαίωμα της ακεραιότητας της ζωής του. Γιατί στη προκειμένη και το αφεντικό του φαντάζομαι ήθελε τη συγκάλυψη. Το θύμα πήγανε στη δουλειά του άρα τι να καταγγείλει
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

anax81 έγραψε: 06 Απρ 2021, 09:50 το συμπέρασμα είναι ότι το πρόβλημα της αδήλωτης εργασίας φτάνει στο σημείο να μην μπορούν να υπερασπιστούν οι άνθρωποι το θεμελιώδες δικαίωμα της ακεραιότητας της ζωής του. Γιατί στη προκειμένη και το αφεντικό του φαντάζομαι ήθελε τη συγκάλυψη. Το θύμα πήγανε στη δουλειά του άρα τι να καταγγείλει
O Γερμενής, ο Παππάς ή ο Μιχαλολιάκος τα έλεγαν αυτά και ψήφιζες;
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

άκου απορίες.γιατί λέει ο κουτσούμπας να κοπανάς όποιο πακιστανό φοράει σκουφάκι του άρη?
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Το συμπέρασμα είναι οτι οι οπαδοί του παορκ ασχέτως πολιτικής τοποθέτησης οταν οι συνοπαδοί τους κάνουν επιθέσεις σε πακιστανούς τις δικαιολογούν γιατί φορούν σκούφο του ΑΡΗ η λένε οτι είναι ψέμματα. Γιατί για άτομα που βγάζουν ανακοινώσεις που προτρέπουν τον νταβά τους από το Ροστοφ να κάνει κόμμα δεν υπάρχουν πολιτικές ιδεολογίες. Είναι ένας οργανωμένος στρατός, τσάτσοι του μαφιόζου προέδρου τους. Πριν 17 χρονια μας είχαν πρήξει για έναν δικό μας που δήθεν έκαψε έναν σκύλο γιατί ήταν ασπρόμαυρος. Τώρα δικαιολογούν τα πάντα. Εδώ θα μου πεις έλεγαν για τη δολοφονία του Τόσκο πέρυσι οτι "τα ήθελε" θα κολλούσαν στην επίθεση σε έναν άτυχο μετανάστη.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

anax81 έγραψε: 05 Απρ 2021, 23:35 στο σιδηροδρομικό σταθμό
Α καλα, το σχεδον σιγουρακι τοτε ειναι πως εγινε απο πακις μεταξυ τους η αλλους λαθρο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Πάντως εγώ από φίλους σαλονικιούς και παλιούς αντισαββιδικούς παοκτζήδες που ντρέπονται για την κατάντια του άλλοτε δυνατού συλλόγου τους, ακούω τα χειρότερα εδώ και χρόνια. Μπόχα, δυσωδία, όλη η πόλη βρωμάει ρωσίλα και μαφία, ένα μαύρο σύννεφο έχει καθίσει και κόσμος να φοβάται να μιλήσει για να μην του κάνουν επίσκεψη οι μπράβοι.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Λεγεών έγραψε: 06 Απρ 2021, 15:08 Πάντως εγώ από φίλους σαλονικιούς και παλιούς αντισαββιδικούς παοκτζήδες που ντρέπονται για την κατάντια του άλλοτε δυνατού συλλόγου τους, ακούω τα χειρότερα εδώ και χρόνια. Μπόχα, δυσωδία, όλη η πόλη βρωμάει ρωσίλα και μαφία, ένα μαύρο σύννεφο έχει καθίσει και κόσμος να φοβάται να μιλήσει για να μην του κάνουν επίσκεψη οι μπράβοι.
:smt005:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

λαφκιωτης απ τα λιντλ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο »

jason0 έγραψε: 06 Απρ 2021, 15:15
Λεγεών έγραψε: 06 Απρ 2021, 15:08 Πάντως εγώ από φίλους σαλονικιούς και παλιούς αντισαββιδικούς παοκτζήδες που ντρέπονται για την κατάντια του άλλοτε δυνατού συλλόγου τους, ακούω τα χειρότερα εδώ και χρόνια. Μπόχα, δυσωδία, όλη η πόλη βρωμάει ρωσίλα και μαφία, ένα μαύρο σύννεφο έχει καθίσει και κόσμος να φοβάται να μιλήσει για να μην του κάνουν επίσκεψη οι μπράβοι.
Ο συγκεκριμένος τρολαρει αλλα αθελα του περιγράφει αυτο πουτο εχει παθει ο γάβρος με μαρινακη.

Τοσοι τιτλοι και παρόλα αυτά οι βαζελοι ειναι έτοιμοι να τους περάσουν σε κόσμο,στην Αττική ηδη το έχουν κάνει
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Γκουερινο έγραψε: 06 Απρ 2021, 15:22
Ο συγκεκριμένος τρολαρει αλλα αθελα του περιγράφει αυτο πουτο εχει παθει ο γάβρος με μαρινακη.

Τοσοι τιτλοι και παρόλα αυτά οι βαζελοι ειναι έτοιμοι να τους περάσουν σε κόσμο,στην Αττική ηδη το έχουν κάνει
Μη σου πω και οι Εθνικοί στον Πειραιά. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Το έχει ξαναγράψει, δεν είναι η πρώτη φορά.
Νομίζω πως θα πρέπει να κληθεί η πρόνοια να τον βάλει σε κάποιο στεγνό πρόγραμμα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”