Και γιαυτό ακριβώς το λόγο η αξιοπιστία όσων λέω είναι αδιαπραγμάτευτη.GoBack έγραψε: 06 Απρ 2021, 01:20 Αν δεν με απατα η μνημη μου ο νηματοθετης δηλωνε ψηφοφορος της χρυσης αυγης,οσο να ναι αυτο δινει μια κωμικη νοτα στο νημα.
Εγώ το σωστό το έκανα, έψαξα κ του έδωσα τον αριθμό ανώνυμων καταγγελιών 11414 για περιστατικά ρατσιστικής βίας. Απο τα σχόλια μερικών η υποκρισία ξεχειλίζει, όταν είναι για πολιτική εκμετάλλευση όλοι συντρέχουν στη καταδίκη όταν όμως γίνεται υπο το κάλυμμα οπαδικού φανατισμού τότε δεν το πιστεύουμε ή το υποβαθμίζουμε.
Εγώ απο τη πλευρά μου το παραδέχομαι είπα ένα ψέμα, ότι ήμουν αυτόπτης μάρτυρας. η αλήθεια είναι ότι το θύμα τυχαίνει να το γνωρίζω και ξέρω επίσης ότι πήρε αναρρωτική μεγάλης διάρκειας λόγω αδυναμίας απο την απώλεια μεγάλης ποσότητας αίματος. Επίσης είδα σε φωτογραφίες τα χτυπήματα και την κακή κατάστασή του. Αν το έλεγα εξαρχής ξέρω ότι θα βρίσκατε ένα σωρό δικαιολογίες, ότι δηλαδή το έπαθε από διαμάχη με δικούς του κτλ... μόνο κ μόνο για να βγάλετε τα αρρωστάκια του παοκ αθώα