!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το φιλαράκι μου ο Bill...
Re: Το φιλαράκι μου ο Bill...
Κάποτε (10 χρόνια πριν) είχα αγοράσει τα win8 με 12€... τα είχα βρει σε προσφορά από την ίδια την microsoft, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε φαντασία λέμε!
the end
Αν κατάλαβε καλά μου είπε ότι κάπου είδε πως τα δίνουν δωρεάν για ένα μήνα. Δεν ξέρω αν το είδε στο site της MS ή αλλού αλλά είναι κατηγορηματικός ότι τα κατέβασε από το official site.Πάνας έγραψε: 01 Απρ 2021, 21:56Ούτε και λέω ψέματα. Μπήκα πάλι στο site της microsoft μπας και το πέρασα μπάι και δεν λέει κάτι για promotion...![]()
Στην υγειά του Βασίλη Πόρτες λοιπόν!ST48410 έγραψε: 01 Απρ 2021, 22:00 Αν κατάλαβε καλά μου είπε ότι κάπου είδε πως τα δίνουν δωρεάν για ένα μήνα. Δεν ξέρω αν το είδε στο site της MS ή αλλού αλλά είναι κατηγορηματικός ότι τα κατέβασε από το official site.
the end
Λέει Windows is activated όπως στην φωτο; Τον πρώτο μηνα δεν βγάζει υδατόγραμμα κάτω δεξιά στο desktop.Πάνας έγραψε: 01 Απρ 2021, 21:37Αυτά που πέρασα δεν έχουν κρακ, τα παλιά τα είχα ενεργοποιήσει με εντολές σε dos και αλλαγές στην registry. Αποκαλείται να το κρατήσει σε κάποια μνήμη. Η microsoft αποθηκεύει κλειδιά και s/n μητρικής....sharp έγραψε: 01 Απρ 2021, 21:33Αν ήταν με κρακ δεν χρειάζεται ακτιβατιον, τελειωσεςΠάνας έγραψε: 01 Απρ 2021, 21:27 Δεν συνδέθηκα με λογαριασμό microsoft... και τα γουίνδος ήταν με crack...δεν υπάρχει κλειδί!
Είναι πολύ περίεργο... και πιο παλιά που είχα γνήσια γουίνδος όταν έκανα φορματ δεν ενεργοποιήθηκαν μόνα τους... για δύο χρόνια πριν μιλάω.
https://www.tenforums.com/attachments/t ... ivated.png
sharp έγραψε: 01 Απρ 2021, 22:21Λέει Windows is activated όπως στην φωτο; Τον πρώτο μηνα δεν βγάζει υδατόγραμμα κάτω δεξιά στο desktop.Πάνας έγραψε: 01 Απρ 2021, 21:37Αυτά που πέρασα δεν έχουν κρακ, τα παλιά τα είχα ενεργοποιήσει με εντολές σε dos και αλλαγές στην registry. Αποκαλείται να το κρατήσει σε κάποια μνήμη. Η microsoft αποθηκεύει κλειδιά και s/n μητρικής....

the end
Παλαιότερα μετά τον μήνα κάθε ώρα ζητούσε ρημπουτ. Τώρ βγάζει την υπενθύμιση στο ντεσκτοπ αλλά δεν κάνει τίποτε, αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις κάποια σεττιγκς, έτσι νομίζω.ST48410 έγραψε: 01 Απρ 2021, 22:00Αν κατάλαβε καλά μου είπε ότι κάπου είδε πως τα δίνουν δωρεάν για ένα μήνα. Δεν ξέρω αν το είδε στο site της MS ή αλλού αλλά είναι κατηγορηματικός ότι τα κατέβασε από το official site.Πάνας έγραψε: 01 Απρ 2021, 21:56Ούτε και λέω ψέματα. Μπήκα πάλι στο site της microsoft μπας και το πέρασα μπάι και δεν λέει κάτι για promotion...ST48410 έγραψε: 01 Απρ 2021, 21:52
Ο φίλος επιμένει ότι εδώ και μέρες λειτουργούν και δεν του έχει ζητηθεί κλειδί. Ίσως αργότερα; Πάντως δεν λέει ψέματα.![]()
Πάτα ενεργοποίησηΠάνας έγραψε: 01 Απρ 2021, 22:25sharp έγραψε: 01 Απρ 2021, 22:21Λέει Windows is activated όπως στην φωτο; Τον πρώτο μηνα δεν βγάζει υδατόγραμμα κάτω δεξιά στο desktop.Πάνας έγραψε: 01 Απρ 2021, 21:37
Αυτά που πέρασα δεν έχουν κρακ, τα παλιά τα είχα ενεργοποιήσει με εντολές σε dos και αλλαγές στην registry. Αποκαλείται να το κρατήσει σε κάποια μνήμη. Η microsoft αποθηκεύει κλειδιά και s/n μητρικής....
![]()
Τα λαπτοπ έτσι ενεργοποιούνται. Σιωπηρά και σαδιστικά. Χαχαχα
Προφανώς έχεις wifi και στην εγκατάσταση τα έκανε όλα αυτόματα. Αλλά κάτι πρέπει να σού έγραψε, δεν το είδες;
the end
Αν δεις δεν είμαι με wi fi .... έχω στην φώτο το taskbarsharp έγραψε: 01 Απρ 2021, 22:33 Προφανώς έχεις wifi και στην εγκατάσταση τα έκανε όλα αυτόματα. Αλλά κάτι πρέπει να σού έγραψε, δεν το είδες;
the end
Αλλά αυτό που έγραψες ακούγεται περίεργο... για σπάσε τα και ξαναρίχτα.
the end
έκανες φορμάτ ή τα πέρασες πάνω από τα άλλα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση