!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θίχτηκε η Αυγή

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
mao mao

Re: Θίχτηκε η Αυγή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

ST48410 έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:16 Και τι λόγος πέφτει στην Αυγή για το τι θα κάνει ο άλλος στην επιχείρησή του; Χαζέψανε τελείως;
απαγορεύεται να γίνεται κριτική σε ιδιωτικές εταιρίες για τις πρακτικές τους;
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Την τσέπη τους κοιτάνε και οι μεν και οι δεν και κάθεστε και ασχολείστε .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

enterprise-psi έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:37 Την τσέπη τους κοιτάνε και οι μεν και οι δεν και κάθεστε και ασχολείστε .
:smt023
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Σενέκας έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:35 Μιλάμε για τους ανθρώπους που πριν 1 μήνα προσπάθησαν με το ζόρι να περάσουν τον Κουφοντίνα σαν σύμβολο αντίστασης απέναντι στη χούντα του Μητσοτάκη ελπίζοντας ότι έτσι θα προκαλέσουν αντιπολιτευτική συσπείρωση. Όταν φτάσεις σ'αυτό το σημείο, όλα τα υπόλοιπα είναι πρόοδος.

εν προκειμένω, η αυγή απλά απευθύνεται στο κοινό της
Φαίνεται να έχεις δίκιο. Κοίτα το ακριβώς από πάνω ποστ. Με το να αποκαλούν φασίστα κάποιον που έπαιξε τον εθνικό ύμνο ποιον θα πείσουν; Συσπείρωση των δικών τους λοιπόν; Αλλά και πάλι δε μου φαίνεται σωστός τρόπος ούτε για αυτό. Ο Σύριζα όταν κυβέρνησε άντλησε από διάφορες δεξαμενές. Με τέτοιες βλακείες ποιος δεν θα αναρωτηθεί αν αξίζει να ξαναδώσει την ψήφο του;

ΥΓ. Κάπου εκεί μετά τα 3 πρώτα χρόνια διακυβέρνησης σαν να άλλαξε κάτι στο επικοινωνιακό επιτελείο. Πολλές πατάτες μαζεμένες από τότε και πολύ συχνά. Ήταν αρκετά προσεκτικότεροι κι ας μην άλλαξαν ιδεολογική κατεύθυνση σε βασικές επιλογές.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

stavmanr έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:33
stergiosbik έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:31
stavmanr έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:28

Το ίδιο λέμε.
Ο ορισμός του εθνομηδενισμού είναι να βάζεις τον εθνικό ύμνο στο παζάρι για να πουλήσεις πατάτες.
Ναι οκ.
Σε κατανοώ για το πικρό ποτήρι που ήπιες αυτές τις μέρες.
Θα πρεπε βέβαια να το είχες συνηθίσει όλες αυτές τις δεκαετίες αλλά που θα πάει,κάποτε θα βάλεις μυαλό.
:lol:
Βρε με εμένα τα έβαλες;
Θα σας πάρουν χαμπάρι οι γύφτοι με τον εθνικό ύμνο και θα πλουτίσουν σε ένα βράδυ.

Από πότε οι Ρομά έγιναν γύφτοι αγαπητέ;
Διακρίνω κάποιον ρατσισμό;
Ντροπή σου! :003:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

stergiosbik έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:40
stavmanr έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:33
stergiosbik έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:31

Ναι οκ.
Σε κατανοώ για το πικρό ποτήρι που ήπιες αυτές τις μέρες.
Θα πρεπε βέβαια να το είχες συνηθίσει όλες αυτές τις δεκαετίες αλλά που θα πάει,κάποτε θα βάλεις μυαλό.
:lol:
Βρε με εμένα τα έβαλες;
Θα σας πάρουν χαμπάρι οι γύφτοι με τον εθνικό ύμνο και θα πλουτίσουν σε ένα βράδυ.

Από πότε οι Ρομά έγιναν γύφτοι αγαπητέ;
Διακρίνω κάποιον ρατσισμό;
Ντροπή σου! :003:
Δεν αναφέρθηκα σε ρομά. Σε "γύφτους".

Εν τω μεταξύ μετά από 4 δεκαετίες εντατικής διαφήμισης ακόμα δεν μάθατε ότι σκοπός της διαφήμισης είναι να παρακάμπτει κάθε λογικό πλαίσιο και να υπερτονίζει συναισθηματικές εντυπώσεις, συνήθως μαζικού παραλογισμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 26 Μαρ 2021, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Σαν εικόνα το θεωρώ κωμικοτραγικό αυτό που συνέβη. Θα το κατανοούσα αν είχε οριστεί μια συγκεκριμένη ώρα και μέρα σε όλες τις επιχειρήσεις, υπηρεσίες κλπ , ώστε να παιχτεί ο εθνικός ύμνος και να τιμηθεί η επέτειος. Αλλά ξαφνικά εκεί που ψωνίζεις να σου βάζουν τον εθνικό ύμνο και να κάθεσαι κλαρίνο με το καροτσάκι στο χέρι, είναι εντελώς χαζό.
Άβαταρ μέλους
ST48410

mao mao έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:37
ST48410 έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:16 Και τι λόγος πέφτει στην Αυγή για το τι θα κάνει ο άλλος στην επιχείρησή του; Χαζέψανε τελείως;
απαγορεύεται να γίνεται κριτική σε ιδιωτικές εταιρίες για τις πρακτικές τους;
Όχι, άλλο είναι το θέμα. Κι εμείς το ίδιο κάνουμε τώρα εδώ αν το καλοσκεφτείς. Κριτική στη Αυγή που κι αυτή μια επιχείρηση είναι. Απλά είναι λίγο αυτοκτονική η φάση και προκαλεί εντύπωση.

Και μετά είναι κάτι που αφορά όλους. Όσο περισσότερο πέφτει το επίπεδο αντιπολίτευσης τόσο χειρότερη γίνεται η διακυβέρνηση της χώρας.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Wtf ειμαι τζημερικος πλέον ; 😳
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

mao mao έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:42 Σαν εικόνα το θεωρώ κωμικοτραγικό αυτό που συνέβη. Θα το κατανοούσα αν είχε οριστεί μια συγκεκριμένη ώρα και μέρα σε όλες τις επιχειρήσεις, υπηρεσίες κλπ , ώστε να παιχτεί ο εθνικός ύμνος και να τιμηθεί η επέτειος. Αλλά ξαφνικά εκεί που ψωνίζεις να σου βάζουν τον εθνικό ύμνο και να κάθεσαι κλαρίνο με το καροτσάκι στο χέρι, είναι εντελώς χαζό.
Να δεις που θα φτάσουμε σε λίγες μέρες να παίζει το "Δεύτε λάβετε φως!" κάθε 10 λεπτά στο μάρκετ!
Άβαταρ μέλους
ST48410

enterprise-psi έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:44 Wtf ειμαι τζημερικος πλέον ; 😳
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ κάθε τόσο. Έχουν ρίξει τόσο χαμηλά το επίπεδο οι άλλοι που φαντάζει όαση λογικής μπροστά τους.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

ST48410 έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:46
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ κάθε τόσο. Έχουν ρίξει τόσο χαμηλά το επίπεδο οι άλλοι που φαντάζει όαση λογικής μπροστά τους.
Μέχρι να εκλεχθει , και να αραξει και αυτός και να πέφτει το μεροκάματο :lol:
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

ST48410 έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:46
:bravo:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

ST48410 έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:40
Σενέκας έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:35 Μιλάμε για τους ανθρώπους που πριν 1 μήνα προσπάθησαν με το ζόρι να περάσουν τον Κουφοντίνα σαν σύμβολο αντίστασης απέναντι στη χούντα του Μητσοτάκη ελπίζοντας ότι έτσι θα προκαλέσουν αντιπολιτευτική συσπείρωση. Όταν φτάσεις σ'αυτό το σημείο, όλα τα υπόλοιπα είναι πρόοδος.

εν προκειμένω, η αυγή απλά απευθύνεται στο κοινό της
Φαίνεται να έχεις δίκιο. Κοίτα το ακριβώς από πάνω ποστ. Με το να αποκαλούν φασίστα κάποιον που έπαιξε τον εθνικό ύμνο ποιον θα πείσουν; Συσπείρωση των δικών τους λοιπόν; Αλλά και πάλι δε μου φαίνεται σωστός τρόπος ούτε για αυτό. Ο Σύριζα όταν κυβέρνησε άντλησε από διάφορες δεξαμενές. Με τέτοιες βλακείες ποιος δεν θα αναρωτηθεί αν αξίζει να ξαναδώσει την ψήφο του;

ΥΓ. Κάπου εκεί μετά τα 3 πρώτα χρόνια διακυβέρνησης σαν να άλλαξε κάτι στο επικοινωνιακό επιτελείο. Πολλές πατάτες μαζεμένες από τότε και πολύ συχνά. Ήταν αρκετά προσεκτικότεροι κι ας μην άλλαξαν ιδεολογική κατεύθυνση σε βασικές επιλογές.
Όταν έχασαν την εκλογές, ενεργοποιήθηκαν τα αριστερά αντανακλαστικά. Υπήρχε πάντα μια μερίδα στον συριζα(πχ Φίλης) που θεωρούσε ότι το άνοιγμα στην κεντροαριστερά είναι λάθος, ότι ο συριζα είναι κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς και έτσι πρέπει να μείνει. Μετά την ήττα στις εκλογές, προφανώς αυτή η πλευρά θεώρησε ότι δικαιώθηκε και κέρδισε σε επιρροή. Θεωρούν ότι θα κερδίσουν μένοντας ιδεολογικά καθαροί και όχι προσπαθώντας να προσεγγίσουν όποιον βρίσκεται στα δεξιά τους
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”