!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τιναφτοί ρε;
Re: Τιναφτοί ρε;
σε όλο τον πλανήτη εθνική επέτειος=παρέλαση=τανκς.αν είναι να γλιτώσουμε από τη μίρλα δεν έχω κανένα πρόβλημα να καταργηθεί [εννοείται μαζί με την αργία
]
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Όχι, είναι άλλο κόνσεπτ αυτό, δεν συνάδει προς το αρχαιοελληνικό κάλλος, είναι για τα Καμίνια. Μην τα ισοπεδώσουμε όλα.
Μπορεί, όμως, να το εισηγηθεί το ΓΕΕΘΑ ως επετειακή εκδήλωση τον Μάιο, για την ατυχή μάχη του Αναλάτου (Νέου Φαλήρου) το 1827.
Ναύτης έγραψε: 26 Μαρ 2021, 09:19 Κάπου έλεος με το καρακιτσαριό της φιέστας των 200 χρόνων.
Δεν μας φτάνουν τ' αλόγατα που αμόλησε ο άλλος στη Γλυφάδα και τα τανκς που βγάλαμε να μαρσάρουν στο Σύνταγμα αλά Κιμ Γιονγκ Ουν, για να πω δυο παραδείγματα, της Ελλάδος τα στρατά -το ΓΕΕΘΑ δηλαδή- αποφάσισαν να καλέσουν τη "διεθνούς φήμης σοπράνο" -γελάει κι ο Καραφώτης- γνωστή στο πανελλήνιον από τη συμμετοχή της στο fame story για να "ψάλλει" (sic) τον εθνικό ύμνο στην Ακρόπολη.
Εντάξει, του χρόνου να καλέσουν την άλλη διεθνούς φήμη αοιδό, που είναι και πιο τσαχπίνα.
Εν τω μεταξύ, "τον Ύμνον εις την Ελευθερίαν του Διονύσιου Σολωμού σε μια σπάνια μουσική εκδοχή του Νικόλαου Χαλικιόπουλου-Μάντζαρου παρουσιάζει για πρώτη φορά το ανδρικό φωνητικό σύνολο ΜΕΙΖΟΝ, με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου (...) Η «πολυφωνική» μελοποίηση είναι η πιο ενδιαφέρουσα από όλες τις μελοποιήσεις του Ύμνου. Το ενδιαφέρον για αυτήν είναι πολύπλευρο. Η μελοποίηση αυτή, αποτελούμενη από 46 μέρη, απασχόλησε τον Μάντζαρο για μια πολύ μεγάλη περίοδο της συνθετικής του ζωής"

Στα θετικά.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Εν τω μεταξύ, πέραν της "διεθνούς φήμης σοπράνο" και των άλλων τριτοκοσμικών μασκαραλικιών, την μόνη επαναστατική πράξη της ημέρας διέπραξε ο ντορής!

Ιδού και οι εθνομηδενισταί αντεπαναστάται

Ιδού και οι εθνομηδενισταί αντεπαναστάται

Πωπω μιζερια.... Πηξτε ελευθερα, γουσταρουμε....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Απο την παρελαση του 2017, οπου δεν ειχαμε αρματα.... Ποσο γελοιοι ειστε ρε....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Παρελαση απο το Ανατολικο βερολινο, οπου εκει τα πραγματα δεν ηταν κιτς, οπως χθες. Πηξτε ελευθερα μεσα στην μιζερια σας.
Για κάποιον λόγο εσύ, ο μη γελοίος, θεωρείς ότι άμα βγαίνουν τα τανκς και μαρσάρουν στους δρόμους -άσχετα με την ημερομηνία- δικαιώνονται οι αγώνες του έθνους. Βέβαια! Και τ' αλόγατα, ε, μεγάλη υπόθεση τ' αλόγατα στην εξύψωση του εθνικού φρονήματος. (κάπου ακούστηκε νομίζω το χαχανητό του Παπαδόπουλου)
Άντε, και του χρόνου με την Καλομοίρα στην Ακρόπολη, διεθνούς φήμης αοιδός είναι κι αυτή, σοβαροί μου εσείς.
Άντε, και του χρόνου με την Καλομοίρα στην Ακρόπολη, διεθνούς φήμης αοιδός είναι κι αυτή, σοβαροί μου εσείς.
Τα αρματα βγηκαν λογω της παρελασης, οπως γινεται καθε χρονο, οπως γινοταν και επι Συριζα. Τα αλογα ηταν μια πανεμορφη πινελια παρουσιαζοντας το Ελληνικο ιππικο με τις στολες απο το 1821 εως και το 1940. Τι στολες που φορεσαν οι παππουδες σου και οι προπαππουδες σου. Οτι εστιασες στις καβαλινες δειχνει την δικη σου αισθητικη.
Η ουσία του Εορτασμού, πήγε στο διάολο κι ακόμη παραπέρα. Μείναμε στις εντυπώσεις.
Αυτοί είμαστε. Έλληνες, δυο φορές τον χρόνο. Θα κάνουμε κανα τετραήμερο, θα έχουμε καμιάν αργία, θα γαμήσουμε το σπιτάκι του διπλανού. Θα υπερηφανευτούμε στο φατσοβιβλίο για το πόσο γαμάτοι είμαστε και πόσο ευλογημένοι νιώθουμε ωσάν γνήσιοι απόγονοι..
Θα κράξουμε τον διπλανό μας, παντός καιρού, θα σκάψουμε το λάκκο του.. Θα αναρωτηθούμε αν αφήσαμε κάτι που δεν σχολιάσαμε επί παντός επιστητού, που δεν γίναμε οι γελοίοι του τσίρκου..Που δεν προσεγγίσαμε τον καραγκιόζ -μπερντέ, για να φανεί η ανικανότητά μας που ήταν έτσι κι αλλιώς, προβλέψιμη.
Αυτού του είδους Έλληνες, γίνατε αρκετοί. Φάγατε με τη σέσουλα, την κομματική παρόλα και τώρα, βγάζετε άναρθρες κραυγές κατηγόριας, σαν τον Εμίλ Ζολά ένα πράμα.
Μόνο που ξεχάσατε την ευθύνη. Ρε όντως, θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία, αλλά εσείς μείνατε στην ανηθικότητα της νιρβάνας σας. Ότι προστάζει η απύθμενη κουλτούρα της κωλότσεπης.
Αυτοί είμαστε. Έλληνες, δυο φορές τον χρόνο. Θα κάνουμε κανα τετραήμερο, θα έχουμε καμιάν αργία, θα γαμήσουμε το σπιτάκι του διπλανού. Θα υπερηφανευτούμε στο φατσοβιβλίο για το πόσο γαμάτοι είμαστε και πόσο ευλογημένοι νιώθουμε ωσάν γνήσιοι απόγονοι..
Θα κράξουμε τον διπλανό μας, παντός καιρού, θα σκάψουμε το λάκκο του.. Θα αναρωτηθούμε αν αφήσαμε κάτι που δεν σχολιάσαμε επί παντός επιστητού, που δεν γίναμε οι γελοίοι του τσίρκου..Που δεν προσεγγίσαμε τον καραγκιόζ -μπερντέ, για να φανεί η ανικανότητά μας που ήταν έτσι κι αλλιώς, προβλέψιμη.
Αυτού του είδους Έλληνες, γίνατε αρκετοί. Φάγατε με τη σέσουλα, την κομματική παρόλα και τώρα, βγάζετε άναρθρες κραυγές κατηγόριας, σαν τον Εμίλ Ζολά ένα πράμα.
Μόνο που ξεχάσατε την ευθύνη. Ρε όντως, θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία, αλλά εσείς μείνατε στην ανηθικότητα της νιρβάνας σας. Ότι προστάζει η απύθμενη κουλτούρα της κωλότσεπης.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison