!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σχόλια στο YouTube

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Σχόλια στο YouTube

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 08:54 Εγώ φίλε από τέχνη δεν ξέρω, αλλά είμαι ανοιχτομυαλος. Δεν μου αρέσουν οι εξυπνάδες της πλάκας. Ειδικά αυτή η ατάκα με την χρεωκοπία, οποίος την λέει πρέπει να τρώει 2 χρόνια φυλακή, δύσκολα βρίσκεις κάτι πιο ηλιθια κριντζι.

Εικόνα
Αυτό με την ατάκα περί χρεωκοπίας δεν κατάλαβα τι πα να πει, αλλά πες μου κάτι σημαντικό: ξεβρακωτούλι είναι το μωρό; :romance-hearteyes:
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 08:57
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 08:54 Εγώ φίλε από τέχνη δεν ξέρω, αλλά είμαι ανοιχτομυαλος. Δεν μου αρέσουν οι εξυπνάδες της πλάκας. Ειδικά αυτή η ατάκα με την χρεωκοπία, οποίος την λέει πρέπει να τρώει 2 χρόνια φυλακή, δύσκολα βρίσκεις κάτι πιο ηλιθια κριντζι.

Εικόνα
Αυτό με την ατάκα περί χρεωκοπίας δεν κατάλαβα τι πα να πει, αλλά πες μου κάτι σημαντικό: ξεβρακωτούλι είναι το μωρό; :romance-hearteyes:
Η ίδια είναι, αν βάλεις το όνομα της στο γκουγκλ, αλλά εδώ βλέπω είσαι φαν της περφορμανς ε; επειδή στο άλλο είχε πιο άντρουα την κόβουμε; πρέπει να έχουμε μια βαθύτερη ματιά στην τέχνη, πιο πολύπλευρη, μην βγάζουμε συμπεράσματα φτηνά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 09:01

Εικόνα
Η ίδια είναι, αν βάλεις το όνομα της στο γκουγκλ, αλλά εδώ βλέπω είσαι φαν της περφορμανς ε; επειδή στο άλλο είχε πιο άντρουα την κόβουμε; πρέπει να έχουμε μια βαθύτερη ματιά στην τέχνη, πιο πολύπλευρη, μην βγάζουμε συμπεράσματα φτηνά.
Η ίδια είναι; :o
Τι της συνέβη της κοπέλας και από 'κει που έκανε τόσο ωραία πραγματάκια στην τέχνη, ξαφνικά άρχισε να κοπανιέται στους τοίχους;
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 11:05 Ποιο αρκιβως ειναι το προβλημα σας?
Εδώ δεν γράφουμε για προβλήματα αλλά για πετυχημένα σχόλια στο YouTube.

Αλλά μιας που ρωτάς, εμένα με χαλαει να πληρώνω την συγκεκριμένη κυρία από τους φόρους μου.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 06:38

Σε ενα απόσπασμα απο ταινια του Λανθιμου, οπου καποιος ρωτάει τι ειναι το "μουνι" και ένας αλλος του απαντάει "το λαμπατέρ" (ή κάπως ετσι, δεν θυμαμαι)

Οποτε ανάμεσα στα θολοοκουλτουριαρικα σχόλια απο κατω, πετάγεται ένας και γράφει:
ΓΑΥΡΟΙ ΛΑΜΠΑΤΕΡ
:smt005:
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 09:04
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 09:01
Η ίδια είναι; :o
Τι της συνέβη της κοπέλας και από 'κει που έκανε τόσο ωραία πραγματάκια στην τέχνη, ξαφνικά άρχισε να κοπανιέται στους τοίχους;
Ε κάνει διάφορα, μην κρίνεις από ένα έργο.
Μου αρέσει επίσης πίσω η μία κοπέλα που έχει το χέρι της στην άλλη, αυτές οι περφορμανς δημιουργούν και μια διαφορετική κατάσταση, έναν ερωτισμό, μια εξαψη, όπως λέει και ο γνωστός στιχουργός. Ο άλλος βέβαια δίπλα, μαζεύει υλικό για το βράδυ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 09:15 Μου αρέσει επίσης πίσω η μία κοπέλα που έχει το χέρι της στην άλλη, αυτές οι περφορμανς δημιουργούν και μια διαφορετική κατάσταση, έναν ερωτισμό, μια εξαψη, όπως λέει και ο γνωστός στιχουργός. Ο άλλος βέβαια δίπλα, μαζεύει υλικό για το βράδυ.
Τι είδες, ρε γίγαντα! Δεν την είχα προσέξει τη φάση με τα κορίτσια στο μπακράουντ.
Άμα αφήσει τους τοίχους στην ησυχία τους και το ξαναγυρίσει στο καλλιτεχνικό, θα πάω κι εγώ να το δω το κορίτσι.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 08:54
Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 08:37
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 08:31
Mη λαικιζεις. Και ο ιγγι ποπ χαρακωνοταν, για τέχνη μιλάμε. Άσε που με το άλλο βίντεο που δε φορούσε παντελόνι, κάτι άλλο μελανανιασατε. Τώρα το παίζετε λαϊκοί χαλαβαλεδες σε βραδιά ποίησης.
Τώρα μού θύμισες τον μεγάλο Χάρυ

ps: βραδιά ποίησης ήταν το event; εγώ έτσι που την είδα νόμιζα ότι διαφημίζει τσιμέντα.
Εγώ φίλε από τέχνη δεν ξέρω, αλλά είμαι ανοιχτομυαλος. Δεν μου αρέσουν οι εξυπνάδες της πλάκας. Ειδικά αυτή η ατάκα με την χρεωκοπία, οποίος την λέει πρέπει να τρώει 2 χρόνια φυλακή, δύσκολα βρίσκεις κάτι πιο ηλιθια κριντζι.

Εικόνα

.

Η φωτό ειναι κομμένη ;;;

Λείπει ο τύπος που τον παίζει καί η κοπέλα τα περιμένει μ ανοιχτό το στόμα..... :p2:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 08:54 Εικόνα
Ρε φίλε μ' έβαλες σε μεγάλες καλλιτεχνικές ανησυχίες.
Δεν ξέρω εάν μπορεί να θεωρηθεί ως σύμπτωση, πάντως, εξαιρουμένου του μπάρμπα αριστερά που έχει ψιλολιποθυμήσει, όλοι οι υπόλοιποι άντρες στο event είναι με το ένα χέρι στην τσέπη.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

οι άνδρες και ο πούτσος τους

δε στραγκλ ιζ ρίαλ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Prepon

Δυνατή καλλιτεχνική ρελανς από Αυστραλία

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Prepon έγραψε: 09 Μαρ 2021, 10:41 Δυνατή καλλιτεχνική ρελανς από Αυστραλία

Eχει χαλάσει η τέχνη μου φαίνεται...

Σε λίγο θα βλέπεις τπτ γκειδες να γαμιουνται δημοσίως και να σου λένε τέχνη είναι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Prepon έγραψε: 09 Μαρ 2021, 09:05
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 11:05 Ποιο αρκιβως ειναι το προβλημα σας?
Εδώ δεν γράφουμε για προβλήματα αλλά για πετυχημένα σχόλια στο YouTube.

Αλλά μιας που ρωτάς, εμένα με χαλαει να πληρώνω την συγκεκριμένη κυρία από τους φόρους μου.
Ε τι να κανουμε, δε μπορουν τα λεφτα μας να πηγαινουν μονο σε μπατσους και πολιτικους.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Μωρε αφου δεν σκαμπάζετε, τι ασχολείστε;
Σαν τις γριές που βλέπουν ποδοσφαιρο πρωτη φορά στα 80 κάνετε.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Prepon έγραψε: 09 Μαρ 2021, 10:41 Δυνατή καλλιτεχνική ρελανς από Αυστραλία

Το κόνσεπτ εδώ ποιο είναι; Ότι μπορώ να πλέξω και ξεβράκωτη; Ότι διπλοβελονιά και πανωκαβαλίκι τον καημό μου, τονέ πλέκω και πονώ; Ότι το μνι σέρνει μαλλί;
Δεν μπορώ να αντιληφθώ τους συμβολισμούς.
Τέλος πάντων, εμείς ως έθνος είμαστε δεκαετίες μπροστά και σ' αυτό. Τα δικά μας τα μνια δεν πιάνουνε ούτε σκώρο!

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”