Αυτό με την ατάκα περί χρεωκοπίας δεν κατάλαβα τι πα να πει, αλλά πες μου κάτι σημαντικό: ξεβρακωτούλι είναι το μωρό;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 08:54 Εγώ φίλε από τέχνη δεν ξέρω, αλλά είμαι ανοιχτομυαλος. Δεν μου αρέσουν οι εξυπνάδες της πλάκας. Ειδικά αυτή η ατάκα με την χρεωκοπία, οποίος την λέει πρέπει να τρώει 2 χρόνια φυλακή, δύσκολα βρίσκεις κάτι πιο ηλιθια κριντζι.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σχόλια στο YouTube
Re: Σχόλια στο YouTube
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Η ίδια είναι, αν βάλεις το όνομα της στο γκουγκλ, αλλά εδώ βλέπω είσαι φαν της περφορμανς ε; επειδή στο άλλο είχε πιο άντρουα την κόβουμε; πρέπει να έχουμε μια βαθύτερη ματιά στην τέχνη, πιο πολύπλευρη, μην βγάζουμε συμπεράσματα φτηνά.Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 08:57Αυτό με την ατάκα περί χρεωκοπίας δεν κατάλαβα τι πα να πει, αλλά πες μου κάτι σημαντικό: ξεβρακωτούλι είναι το μωρό;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 08:54 Εγώ φίλε από τέχνη δεν ξέρω, αλλά είμαι ανοιχτομυαλος. Δεν μου αρέσουν οι εξυπνάδες της πλάκας. Ειδικά αυτή η ατάκα με την χρεωκοπία, οποίος την λέει πρέπει να τρώει 2 χρόνια φυλακή, δύσκολα βρίσκεις κάτι πιο ηλιθια κριντζι.
![]()
![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Η ίδια είναι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 09:01Η ίδια είναι, αν βάλεις το όνομα της στο γκουγκλ, αλλά εδώ βλέπω είσαι φαν της περφορμανς ε; επειδή στο άλλο είχε πιο άντρουα την κόβουμε; πρέπει να έχουμε μια βαθύτερη ματιά στην τέχνη, πιο πολύπλευρη, μην βγάζουμε συμπεράσματα φτηνά.Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 08:57Αυτό με την ατάκα περί χρεωκοπίας δεν κατάλαβα τι πα να πει, αλλά πες μου κάτι σημαντικό: ξεβρακωτούλι είναι το μωρό;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 08:54 Εγώ φίλε από τέχνη δεν ξέρω, αλλά είμαι ανοιχτομυαλος. Δεν μου αρέσουν οι εξυπνάδες της πλάκας. Ειδικά αυτή η ατάκα με την χρεωκοπία, οποίος την λέει πρέπει να τρώει 2 χρόνια φυλακή, δύσκολα βρίσκεις κάτι πιο ηλιθια κριντζι.
![]()
![]()
Τι της συνέβη της κοπέλας και από 'κει που έκανε τόσο ωραία πραγματάκια στην τέχνη, ξαφνικά άρχισε να κοπανιέται στους τοίχους;
Εδώ δεν γράφουμε για προβλήματα αλλά για πετυχημένα σχόλια στο YouTube.
Αλλά μιας που ρωτάς, εμένα με χαλαει να πληρώνω την συγκεκριμένη κυρία από τους φόρους μου.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 06:38
Σε ενα απόσπασμα απο ταινια του Λανθιμου, οπου καποιος ρωτάει τι ειναι το "μουνι" και ένας αλλος του απαντάει "το λαμπατέρ" (ή κάπως ετσι, δεν θυμαμαι)
Οποτε ανάμεσα στα θολοοκουλτουριαρικα σχόλια απο κατω, πετάγεται ένας και γράφει:
ΓΑΥΡΟΙ ΛΑΜΠΑΤΕΡ
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ε κάνει διάφορα, μην κρίνεις από ένα έργο.Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 09:04Η ίδια είναι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 09:01Η ίδια είναι, αν βάλεις το όνομα της στο γκουγκλ, αλλά εδώ βλέπω είσαι φαν της περφορμανς ε; επειδή στο άλλο είχε πιο άντρουα την κόβουμε; πρέπει να έχουμε μια βαθύτερη ματιά στην τέχνη, πιο πολύπλευρη, μην βγάζουμε συμπεράσματα φτηνά.Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 08:57
Αυτό με την ατάκα περί χρεωκοπίας δεν κατάλαβα τι πα να πει, αλλά πες μου κάτι σημαντικό: ξεβρακωτούλι είναι το μωρό;![]()
![]()
Τι της συνέβη της κοπέλας και από 'κει που έκανε τόσο ωραία πραγματάκια στην τέχνη, ξαφνικά άρχισε να κοπανιέται στους τοίχους;
Μου αρέσει επίσης πίσω η μία κοπέλα που έχει το χέρι της στην άλλη, αυτές οι περφορμανς δημιουργούν και μια διαφορετική κατάσταση, έναν ερωτισμό, μια εξαψη, όπως λέει και ο γνωστός στιχουργός. Ο άλλος βέβαια δίπλα, μαζεύει υλικό για το βράδυ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Τι είδες, ρε γίγαντα! Δεν την είχα προσέξει τη φάση με τα κορίτσια στο μπακράουντ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 09:15 Μου αρέσει επίσης πίσω η μία κοπέλα που έχει το χέρι της στην άλλη, αυτές οι περφορμανς δημιουργούν και μια διαφορετική κατάσταση, έναν ερωτισμό, μια εξαψη, όπως λέει και ο γνωστός στιχουργός. Ο άλλος βέβαια δίπλα, μαζεύει υλικό για το βράδυ.
Άμα αφήσει τους τοίχους στην ησυχία τους και το ξαναγυρίσει στο καλλιτεχνικό, θα πάω κι εγώ να το δω το κορίτσι.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 08:54Εγώ φίλε από τέχνη δεν ξέρω, αλλά είμαι ανοιχτομυαλος. Δεν μου αρέσουν οι εξυπνάδες της πλάκας. Ειδικά αυτή η ατάκα με την χρεωκοπία, οποίος την λέει πρέπει να τρώει 2 χρόνια φυλακή, δύσκολα βρίσκεις κάτι πιο ηλιθια κριντζι.Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 08:37Τώρα μού θύμισες τον μεγάλο ΧάρυΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 08:31
Mη λαικιζεις. Και ο ιγγι ποπ χαρακωνοταν, για τέχνη μιλάμε. Άσε που με το άλλο βίντεο που δε φορούσε παντελόνι, κάτι άλλο μελανανιασατε. Τώρα το παίζετε λαϊκοί χαλαβαλεδες σε βραδιά ποίησης.
ps: βραδιά ποίησης ήταν το event; εγώ έτσι που την είδα νόμιζα ότι διαφημίζει τσιμέντα.
![]()
.
Η φωτό ειναι κομμένη ;;;
Λείπει ο τύπος που τον παίζει καί η κοπέλα τα περιμένει μ ανοιχτό το στόμα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Ρε φίλε μ' έβαλες σε μεγάλες καλλιτεχνικές ανησυχίες.
Δεν ξέρω εάν μπορεί να θεωρηθεί ως σύμπτωση, πάντως, εξαιρουμένου του μπάρμπα αριστερά που έχει ψιλολιποθυμήσει, όλοι οι υπόλοιποι άντρες στο event είναι με το ένα χέρι στην τσέπη.
οι άνδρες και ο πούτσος τους
δε στραγκλ ιζ ρίαλ
δε στραγκλ ιζ ρίαλ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Δυνατή καλλιτεχνική ρελανς από Αυστραλία
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eχει χαλάσει η τέχνη μου φαίνεται...
Σε λίγο θα βλέπεις τπτ γκειδες να γαμιουνται δημοσίως και να σου λένε τέχνη είναι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ε τι να κανουμε, δε μπορουν τα λεφτα μας να πηγαινουν μονο σε μπατσους και πολιτικους.
Μωρε αφου δεν σκαμπάζετε, τι ασχολείστε;
Σαν τις γριές που βλέπουν ποδοσφαιρο πρωτη φορά στα 80 κάνετε.
Σαν τις γριές που βλέπουν ποδοσφαιρο πρωτη φορά στα 80 κάνετε.
Το κόνσεπτ εδώ ποιο είναι; Ότι μπορώ να πλέξω και ξεβράκωτη; Ότι διπλοβελονιά και πανωκαβαλίκι τον καημό μου, τονέ πλέκω και πονώ; Ότι το μνι σέρνει μαλλί;
Δεν μπορώ να αντιληφθώ τους συμβολισμούς.
Τέλος πάντων, εμείς ως έθνος είμαστε δεκαετίες μπροστά και σ' αυτό. Τα δικά μας τα μνια δεν πιάνουνε ούτε σκώρο!

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 1 Απαντήσεις