Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ
Δημοσιεύτηκε: 23 Φεβ 2021, 16:40
Σε nuggets πιστεύω θα είναι μούρλια.
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Ομοίως για ταραντούλες, αλλά δεν είναι η καλύτερη τροφή γενικά γιατί έχει πολύ λίπος.Σέλευκας έγραψε: 23 Φεβ 2021, 15:05 Εγώ καλλιεργούσα τέτοια για να ταϊζω σαύρες. Αλευροσκούληκα λέγονται
Δυστυχώς δεν γίνεται.
Το τερμάτισες.Καραμελίτσα έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:15 Αν ταϊζεις τα σκουλήκια κάστανα, λέτε να έχουν γεύση φουαγκρά;
Χαζομάρες. Και το κουνέλι υποτίθεται πως έχει καλό κρέας αλλά μόνο οι Καταλανοί το ξεσκίζουν.OANNHSEA έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:44 Πρώτον δεν τα μαγειρεύεις - είτε τα τρως ωμά ή αποξηραμένα.
Δεύτερον, είναι τέλεια τροφή για ενσίρωση ψαριών ή πτηνών.
Τρίτο, είναι αλήθεια ότι είναι τέλεια τροφή για ανθρώπους - απλώς δεν το έχετε συνηθίσει. Όπως λοιπόν οι Ιάπωνες βλέπουν με περίεργο μάτι το κοκορέτσι έτσι και εσείς βλέπετε με το ίδιο μάτι τις αλογίσιες μπριζόλες, το σαλάμι από γάιδαρο ή το στιφάδο με γάτα. Απλά θα το συνηθίσετε!!!
ΥΓ
Το 1990 έφαγα για πρώτη φορά ρόκα στις διακοπές στο χωρίο. Μου άρεσε στη σαλάτα και ήταν γύρισα πίσω στον Πειραιά έψαξα να βρω. Κανένας δεν είχε!!! Σήμερα βρίσκεις ρόκα παντού...
Τό ίδιο με το κρέας και με το γάλα βουβαλιού. Πριν από 40 χρόνια θεωρούσαν ότι ήταν για πέταμα - σήμερα σκίζεστε όλοι να φάτε μέχρι και λουκάνικα βουβαλιού...
.
Κι εγώ.Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2021, 15:13Χαζομάρες. Και το κουνέλι υποτίθεται πως έχει καλό κρέας αλλά μόνο οι Καταλανοί το ξεσκίζουν.OANNHSEA έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:44 Πρώτον δεν τα μαγειρεύεις - είτε τα τρως ωμά ή αποξηραμένα.
Δεύτερον, είναι τέλεια τροφή για ενσίρωση ψαριών ή πτηνών.
Τρίτο, είναι αλήθεια ότι είναι τέλεια τροφή για ανθρώπους - απλώς δεν το έχετε συνηθίσει. Όπως λοιπόν οι Ιάπωνες βλέπουν με περίεργο μάτι το κοκορέτσι έτσι και εσείς βλέπετε με το ίδιο μάτι τις αλογίσιες μπριζόλες, το σαλάμι από γάιδαρο ή το στιφάδο με γάτα. Απλά θα το συνηθίσετε!!!
ΥΓ
Το 1990 έφαγα για πρώτη φορά ρόκα στις διακοπές στο χωρίο. Μου άρεσε στη σαλάτα και ήταν γύρισα πίσω στον Πειραιά έψαξα να βρω. Κανένας δεν είχε!!! Σήμερα βρίσκεις ρόκα παντού...
Τό ίδιο με το κρέας και με το γάλα βουβαλιού. Πριν από 40 χρόνια θεωρούσαν ότι ήταν για πέταμα - σήμερα σκίζεστε όλοι να φάτε μέχρι και λουκάνικα βουβαλιού...
.
Το φάγαμε.2-3 φορές ως την υπέρτατη γκουρμεδιά και είπαμε να μην το ξαναφάμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Φεβ 2021, 15:17 Χίος mode activated
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΠΝJΙΓΕΤΕΕΕΕ?!
Ωχ.
Μα δεν έχεις συνηθίσει να τρως κουνέλι ή λαγό!!! (Άσε που είναι και ακριβά...)Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2021, 15:13Χαζομάρες. Και το κουνέλι υποτίθεται πως έχει καλό κρέας αλλά μόνο οι Καταλανοί το ξεσκίζουν.OANNHSEA έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:44 Πρώτον δεν τα μαγειρεύεις - είτε τα τρως ωμά ή αποξηραμένα.
Δεύτερον, είναι τέλεια τροφή για ενσίρωση ψαριών ή πτηνών.
Τρίτο, είναι αλήθεια ότι είναι τέλεια τροφή για ανθρώπους - απλώς δεν το έχετε συνηθίσει. Όπως λοιπόν οι Ιάπωνες βλέπουν με περίεργο μάτι το κοκορέτσι έτσι και εσείς βλέπετε με το ίδιο μάτι τις αλογίσιες μπριζόλες, το σαλάμι από γάιδαρο ή το στιφάδο με γάτα. Απλά θα το συνηθίσετε!!!
ΥΓ
Το 1990 έφαγα για πρώτη φορά ρόκα στις διακοπές στο χωρίο. Μου άρεσε στη σαλάτα και ήταν γύρισα πίσω στον Πειραιά έψαξα να βρω. Κανένας δεν είχε!!! Σήμερα βρίσκεις ρόκα παντού...
Τό ίδιο με το κρέας και με το γάλα βουβαλιού. Πριν από 40 χρόνια θεωρούσαν ότι ήταν για πέταμα - σήμερα σκίζεστε όλοι να φάτε μέχρι και λουκάνικα βουβαλιού...
.
Κάτσε ρε δικέ μου, το ότι επιτρέπεται η βρώση βατραχοπόδαρων, σημαίνει ότι σε θεωρούν πελαργό;;;
Μπροστά μου τα έτρωγαν τα βατραχοπόδαρα. Μιλάμε για εντελώς υπερεκτιμημένη βλακεία όπως τα περισσότερα λιμνήσια-ποταμίσια. Άσε που δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό. Σκοτώνω ένα ολόκληρο βατράχι για να τηγανίσω τα πίσω πόδια γιατί το υπόλοιπο δεν τρώγεται.OANNHSEA έγραψε: 24 Φεβ 2021, 15:32Μα δεν έχεις συνηθίσει να τρως κουνέλι ή λαγό!!! (Άσε που είναι και ακριβά...)Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2021, 15:13Χαζομάρες. Και το κουνέλι υποτίθεται πως έχει καλό κρέας αλλά μόνο οι Καταλανοί το ξεσκίζουν.OANNHSEA έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:44 Πρώτον δεν τα μαγειρεύεις - είτε τα τρως ωμά ή αποξηραμένα.
Δεύτερον, είναι τέλεια τροφή για ενσίρωση ψαριών ή πτηνών.
Τρίτο, είναι αλήθεια ότι είναι τέλεια τροφή για ανθρώπους - απλώς δεν το έχετε συνηθίσει. Όπως λοιπόν οι Ιάπωνες βλέπουν με περίεργο μάτι το κοκορέτσι έτσι και εσείς βλέπετε με το ίδιο μάτι τις αλογίσιες μπριζόλες, το σαλάμι από γάιδαρο ή το στιφάδο με γάτα. Απλά θα το συνηθίσετε!!!
ΥΓ
Το 1990 έφαγα για πρώτη φορά ρόκα στις διακοπές στο χωρίο. Μου άρεσε στη σαλάτα και ήταν γύρισα πίσω στον Πειραιά έψαξα να βρω. Κανένας δεν είχε!!! Σήμερα βρίσκεις ρόκα παντού...
Τό ίδιο με το κρέας και με το γάλα βουβαλιού. Πριν από 40 χρόνια θεωρούσαν ότι ήταν για πέταμα - σήμερα σκίζεστε όλοι να φάτε μέχρι και λουκάνικα βουβαλιού...
.
Όπως δεν τρως και βατραχοπόδαρα, σκατζοχέρια ή χελώνες ή ακόμα και αυγά ορτυκιού.
Υπάρχουν όμως κάποιοι άλλοι που τα τσακίζουν!!!
.