Σελίδα 2 από 9

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε: 23 Φεβ 2021, 16:40
από Dwarven Blacksmith
Σε nuggets πιστεύω θα είναι μούρλια.

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε: 23 Φεβ 2021, 16:42
από Awesomatic
Σέλευκας έγραψε: 23 Φεβ 2021, 15:05 Εγώ καλλιεργούσα τέτοια για να ταϊζω σαύρες. Αλευροσκούληκα λέγονται
Ομοίως για ταραντούλες, αλλά δεν είναι η καλύτερη τροφή γενικά γιατί έχει πολύ λίπος.

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε: 23 Φεβ 2021, 16:43
από Green Dragon
Έλεος...

Πως κάνεις ignore νήμα; Να μην εμφανίζεται καν.

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2021, 11:54
από Gherschaagk
Οκ, θα χορτάσω με νεράκι σήμερα.

Green Dragon έγραψε: 23 Φεβ 2021, 16:43 Έλεος...

Πως κάνεις ignore νήμα; Να μην εμφανίζεται καν.
Δυστυχώς δεν γίνεται.

Έχω όμως κάτι άλλο στο μυαλό μου.

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2021, 12:15
από Καραμελίτσα
Αν ταϊζεις τα σκουλήκια κάστανα, λέτε να έχουν γεύση φουαγκρά;

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2021, 12:21
από Kauldron
Καραμελίτσα έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:15 Αν ταϊζεις τα σκουλήκια κάστανα, λέτε να έχουν γεύση φουαγκρά;
Το τερμάτισες. :lol:

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2021, 12:44
από OANNHSEA
Πρώτον δεν τα μαγειρεύεις - είτε τα τρως ωμά ή αποξηραμένα.
Δεύτερον, είναι τέλεια τροφή για ενσίρωση ψαριών ή πτηνών.
Τρίτο, είναι αλήθεια ότι είναι τέλεια τροφή για ανθρώπους - απλώς δεν το έχετε συνηθίσει. Όπως λοιπόν οι Ιάπωνες βλέπουν με περίεργο μάτι το κοκορέτσι έτσι και εσείς βλέπετε με το ίδιο μάτι τις αλογίσιες μπριζόλες, το σαλάμι από γάιδαρο ή το στιφάδο με γάτα. Απλά θα το συνηθίσετε!!!

ΥΓ
Το 1990 έφαγα για πρώτη φορά ρόκα στις διακοπές στο χωρίο. Μου άρεσε στη σαλάτα και ήταν γύρισα πίσω στον Πειραιά έψαξα να βρω. Κανένας δεν είχε!!! Σήμερα βρίσκεις ρόκα παντού...
Τό ίδιο με το κρέας και με το γάλα βουβαλιού. Πριν από 40 χρόνια θεωρούσαν ότι ήταν για πέταμα - σήμερα σκίζεστε όλοι να φάτε μέχρι και λουκάνικα βουβαλιού...

.

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2021, 15:13
από Gherschaagk
OANNHSEA έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:44 Πρώτον δεν τα μαγειρεύεις - είτε τα τρως ωμά ή αποξηραμένα.
Δεύτερον, είναι τέλεια τροφή για ενσίρωση ψαριών ή πτηνών.
Τρίτο, είναι αλήθεια ότι είναι τέλεια τροφή για ανθρώπους - απλώς δεν το έχετε συνηθίσει. Όπως λοιπόν οι Ιάπωνες βλέπουν με περίεργο μάτι το κοκορέτσι έτσι και εσείς βλέπετε με το ίδιο μάτι τις αλογίσιες μπριζόλες, το σαλάμι από γάιδαρο ή το στιφάδο με γάτα. Απλά θα το συνηθίσετε!!!

ΥΓ
Το 1990 έφαγα για πρώτη φορά ρόκα στις διακοπές στο χωρίο. Μου άρεσε στη σαλάτα και ήταν γύρισα πίσω στον Πειραιά έψαξα να βρω. Κανένας δεν είχε!!! Σήμερα βρίσκεις ρόκα παντού...
Τό ίδιο με το κρέας και με το γάλα βουβαλιού. Πριν από 40 χρόνια θεωρούσαν ότι ήταν για πέταμα - σήμερα σκίζεστε όλοι να φάτε μέχρι και λουκάνικα βουβαλιού...

.
Χαζομάρες. Και το κουνέλι υποτίθεται πως έχει καλό κρέας αλλά μόνο οι Καταλανοί το ξεσκίζουν.

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2021, 15:17
από Dwarven Blacksmith
Χίος mode activated

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΠΝJΙΓΕΤΕΕΕΕ?!

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2021, 15:18
από George_V
Εκεί στην ΕΕ μας έχουν περάσει για κότες νομίζω...

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2021, 15:19
από George_V
Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2021, 15:13
OANNHSEA έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:44 Πρώτον δεν τα μαγειρεύεις - είτε τα τρως ωμά ή αποξηραμένα.
Δεύτερον, είναι τέλεια τροφή για ενσίρωση ψαριών ή πτηνών.
Τρίτο, είναι αλήθεια ότι είναι τέλεια τροφή για ανθρώπους - απλώς δεν το έχετε συνηθίσει. Όπως λοιπόν οι Ιάπωνες βλέπουν με περίεργο μάτι το κοκορέτσι έτσι και εσείς βλέπετε με το ίδιο μάτι τις αλογίσιες μπριζόλες, το σαλάμι από γάιδαρο ή το στιφάδο με γάτα. Απλά θα το συνηθίσετε!!!

ΥΓ
Το 1990 έφαγα για πρώτη φορά ρόκα στις διακοπές στο χωρίο. Μου άρεσε στη σαλάτα και ήταν γύρισα πίσω στον Πειραιά έψαξα να βρω. Κανένας δεν είχε!!! Σήμερα βρίσκεις ρόκα παντού...
Τό ίδιο με το κρέας και με το γάλα βουβαλιού. Πριν από 40 χρόνια θεωρούσαν ότι ήταν για πέταμα - σήμερα σκίζεστε όλοι να φάτε μέχρι και λουκάνικα βουβαλιού...

.
Χαζομάρες. Και το κουνέλι υποτίθεται πως έχει καλό κρέας αλλά μόνο οι Καταλανοί το ξεσκίζουν.
Κι εγώ.

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2021, 15:21
από Gherschaagk
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Φεβ 2021, 15:17 Χίος mode activated

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΠΝJΙΓΕΤΕΕΕΕ?!
Το φάγαμε.2-3 φορές ως την υπέρτατη γκουρμεδιά και είπαμε να μην το ξαναφάμε.
George_V έγραψε: 24 Φεβ 2021, 15:19 Κι εγώ.
Ωχ.

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2021, 15:32
από OANNHSEA
Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2021, 15:13
OANNHSEA έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:44 Πρώτον δεν τα μαγειρεύεις - είτε τα τρως ωμά ή αποξηραμένα.
Δεύτερον, είναι τέλεια τροφή για ενσίρωση ψαριών ή πτηνών.
Τρίτο, είναι αλήθεια ότι είναι τέλεια τροφή για ανθρώπους - απλώς δεν το έχετε συνηθίσει. Όπως λοιπόν οι Ιάπωνες βλέπουν με περίεργο μάτι το κοκορέτσι έτσι και εσείς βλέπετε με το ίδιο μάτι τις αλογίσιες μπριζόλες, το σαλάμι από γάιδαρο ή το στιφάδο με γάτα. Απλά θα το συνηθίσετε!!!

ΥΓ
Το 1990 έφαγα για πρώτη φορά ρόκα στις διακοπές στο χωρίο. Μου άρεσε στη σαλάτα και ήταν γύρισα πίσω στον Πειραιά έψαξα να βρω. Κανένας δεν είχε!!! Σήμερα βρίσκεις ρόκα παντού...
Τό ίδιο με το κρέας και με το γάλα βουβαλιού. Πριν από 40 χρόνια θεωρούσαν ότι ήταν για πέταμα - σήμερα σκίζεστε όλοι να φάτε μέχρι και λουκάνικα βουβαλιού...

.
Χαζομάρες. Και το κουνέλι υποτίθεται πως έχει καλό κρέας αλλά μόνο οι Καταλανοί το ξεσκίζουν.
Μα δεν έχεις συνηθίσει να τρως κουνέλι ή λαγό!!! (Άσε που είναι και ακριβά...)
Όπως δεν τρως και βατραχοπόδαρα, σκατζοχέρια ή χελώνες ή ακόμα και αυγά ορτυκιού.
Υπάρχουν όμως κάποιοι άλλοι που τα τσακίζουν!!!

.

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2021, 15:34
από OANNHSEA
George_V έγραψε: 24 Φεβ 2021, 15:18 Εκεί στην ΕΕ μας έχουν περάσει για κότες νομίζω...
Κάτσε ρε δικέ μου, το ότι επιτρέπεται η βρώση βατραχοπόδαρων, σημαίνει ότι σε θεωρούν πελαργό;;;

.

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2021, 15:38
από Gherschaagk
OANNHSEA έγραψε: 24 Φεβ 2021, 15:32
Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2021, 15:13
OANNHSEA έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:44 Πρώτον δεν τα μαγειρεύεις - είτε τα τρως ωμά ή αποξηραμένα.
Δεύτερον, είναι τέλεια τροφή για ενσίρωση ψαριών ή πτηνών.
Τρίτο, είναι αλήθεια ότι είναι τέλεια τροφή για ανθρώπους - απλώς δεν το έχετε συνηθίσει. Όπως λοιπόν οι Ιάπωνες βλέπουν με περίεργο μάτι το κοκορέτσι έτσι και εσείς βλέπετε με το ίδιο μάτι τις αλογίσιες μπριζόλες, το σαλάμι από γάιδαρο ή το στιφάδο με γάτα. Απλά θα το συνηθίσετε!!!

ΥΓ
Το 1990 έφαγα για πρώτη φορά ρόκα στις διακοπές στο χωρίο. Μου άρεσε στη σαλάτα και ήταν γύρισα πίσω στον Πειραιά έψαξα να βρω. Κανένας δεν είχε!!! Σήμερα βρίσκεις ρόκα παντού...
Τό ίδιο με το κρέας και με το γάλα βουβαλιού. Πριν από 40 χρόνια θεωρούσαν ότι ήταν για πέταμα - σήμερα σκίζεστε όλοι να φάτε μέχρι και λουκάνικα βουβαλιού...

.
Χαζομάρες. Και το κουνέλι υποτίθεται πως έχει καλό κρέας αλλά μόνο οι Καταλανοί το ξεσκίζουν.
Μα δεν έχεις συνηθίσει να τρως κουνέλι ή λαγό!!! (Άσε που είναι και ακριβά...)
Όπως δεν τρως και βατραχοπόδαρα, σκατζοχέρια ή χελώνες ή ακόμα και αυγά ορτυκιού.
Υπάρχουν όμως κάποιοι άλλοι που τα τσακίζουν!!!

.
Μπροστά μου τα έτρωγαν τα βατραχοπόδαρα. Μιλάμε για εντελώς υπερεκτιμημένη βλακεία όπως τα περισσότερα λιμνήσια-ποταμίσια. Άσε που δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό. Σκοτώνω ένα ολόκληρο βατράχι για να τηγανίσω τα πίσω πόδια γιατί το υπόλοιπο δεν τρώγεται.

Για αυτό οι περιοχές που έχουν τέτοιες γκουρμεδιές βρωμούν και ζέχνουν.