Πρώτα μας στήνετε παγίδα , εσείς οι Κοκκινοσκουφιτσες που τριγυρνάτε αθώα δήθεν μέσα στο δάσος κοντά στην φωλιά μας , μας προκαλείτε να σας "παρενοχλησουμε" εμείς οι αθώοι Λύκοι , και στο τέλος μας σκοτώνετε μας κλείνετε φυλακή μας καταστρέφετε κοινωνικά οικονομικά επαγγελματικά οικογενειακά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΝΑΙΔΑ , ΕΓΩ ΦΤΑΊΩ;
Re: ΝΑΙΔΑ , ΕΓΩ ΦΤΑΊΩ;
Μπα, τους λύκους "τους σκοτώνουμε, τους βγάζουμε το τομάρι και το κρεμάμε στα δέντρα" να το βλέπουν άλλοι λύκοι να παραδειγματιζονται.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Φεβ 2021, 11:18Πρώτα μας στήνετε παγίδα , εσείς οι Κοκκινοσκουφιτσες που τριγυρνάτε αθώα δήθεν μέσα στο δάσος κοντά στην φωλιά μας , μας προκαλείτε να σας "παρενοχλησουμε" εμείς οι αθώοι Λύκοι , και στο τέλος μας σκοτώνετε μας κλείνετε φυλακή μας καταστρέφετε κοινωνικά οικονομικά επαγγελματικά οικογενειακά![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Πάντως , εάν μελετησεις την ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας θα δεις ότι τελικά το θύμα της υπόθεσης είναι ο Κάκος ο λύκοςNaida έγραψε: 19 Φεβ 2021, 11:34Μπα, τους λύκους "τους σκοτώνουμε, τους βγάζουμε το τομάρι και το κρεμάμε στα δέντρα" να το βλέπουν άλλοι λύκοι να παραδειγματιζονται.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Φεβ 2021, 11:18Πρώτα μας στήνετε παγίδα , εσείς οι Κοκκινοσκουφιτσες που τριγυρνάτε αθώα δήθεν μέσα στο δάσος κοντά στην φωλιά μας , μας προκαλείτε να σας "παρενοχλησουμε" εμείς οι αθώοι Λύκοι , και στο τέλος μας σκοτώνετε μας κλείνετε φυλακή μας καταστρέφετε κοινωνικά οικονομικά επαγγελματικά οικογενειακά![]()
![]()
Που όλοι συνομωτησαν για να τον σκοτώσουν τελικά
Και σε αυτό το συμπέρασμα έφτασαν κάποιοι διάσημοι ψυχολόγοι μελετώντας τα στερεότυπα αυτού του παραμυθιού ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας