Υδράργυρος έγραψε: 30 Ιαν 2021, 11:56
argouen έγραψε: 30 Ιαν 2021, 11:43
Υδράργυρος έγραψε: 30 Ιαν 2021, 10:02
Ο κοσμος δεν εχει ενημερωθει οτι αυτα που κανει η κυβερνηαη δεν εφαρμοζονται σε κανενα δημοκρατικο κρατος
Μίλησέ μας, πες μας την αληθινή αλήθεια, ενημέρωσέ μας, πες μας πόσο χούντα θα ειμαστε αν σταματήσουν γραφιτι, βρωμια, μπουλινγκ καθηγητων, τσάντες μαιμούδες και χορτάρια στα πανεπιστήμια
Ηδη εχουν τα εργαλεια για να το κανουν αυτο. Πολιτικη βουληση φαινεται οτι δεν υπαρχει. Ας εφαρμοσουν αυτα που γινονται σε δυτικες χωρες, της αμερικης συμπεριλαμβανομενης
Ναι, και δεν το κάνανε, γιατί πολλοί πανεπιστημιακοί σε Συγκλήτους και πρυτανείες βλέπουν με καλό μάτι τις "πάρεμβάσεις" που περιλαμβάνουν διαπόμπευση και στοχοποίηση συναδέλφων τους (ή και των ιδίων ενίοτε, το λεγόμενο σύνδρομο Στοκχόλμης), φιλοτρομοκρατική προπαγάνδα, τραμπουκισμούς, μαφιόζικες απειλές, κάναν ξυλοδαρμό ενίοτε, και καταλήψεις που έχουν ως αποτέλεσμα να χάνονται δεκάδες διδακτικές ώρες, γιατί αυτό το μπάχαλο κρύβει την ατομική ανεπάρκειά τους ως καθηγητές και ερευνητές (οι πιο πολλοί είναι ανύπαρκτοι στο google scholar και στο researchgate).
Είχαν τις ευκαιρίες τους όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται. Αφού το υπάρχον πλαίσιο είναι επαρκές για να βάλουν τάξη στα του οίκου τους και τόσες δεκαετίες δεν το έκαναν, πάει να πει ότι δεν θέλουν, οπότε αναγκαστικά θα το κάνει το κράτος γι' αυτούς. Οι πολίτες πάντως αρνούνται να συνεχίσουν να πληρώνουν αυτό το άνδρο εγκληματικότητας και τρομοκρατίας που λέγεται Ελληνικό πανεπιστήμιο, κι εγώ είμαι μαζί τους.
Όσο για το "ο κόσμος δεν ξέρει τι είναι αυτό με το οποίο συμφωνεί", κάτσε να δεις που το έχω ξαναδεί. Α ναι: καταληψίας στο συνέδριο του κόμματός σας: δεν ξέρω αν καταλάβατε τι ψηφίσατε, αλλά είναι το αντίθετο από αυτό που λέω εγώ.