!!! DEVELOPMENT MODE !!!

μεγάλο σφάλμα της κυβέρνησης

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: μεγάλο σφάλμα της κυβέρνησης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:29
Gewponos90 έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:26 Η αστυνομία στα πανεπιστήμια 2 σκοπούς μπορεί να εξυπηρετεί. Είτε πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμού ( πράγμα ηλίθιο γιατί τους δημιουργεί περισσότερα προβλήματα ) είτε απλά ψάχνουν τρόπους να βολεψουν και άλλα δικά τους παιδια
σωστό
και τα δύο είναι
από τη μία θα το παίξουν σκληροί απέναντι στην ανομία που επικρατεί στα πανεπιστήμια για να νιώσει ο νοικοκυραίος ότι ζει σε σοβαρό κράτος (γελάνε και τα τσιμέντα) και από την άλλη θα βολέψουν καμιά χιλιάρα άτομα στη δημοσιοϋπαλληλική αργομισθία

πάντως εγώ πιστεύω πως ακόμη και να το κάνουν (που δεν θεωρώ ότι είναι εφαρμόσιμο) δεν θα πετύχουν τίποτα εκτός από ακόμη περισσότερη έναταση και επεισόδια στις σχολές, σε καθημερινή πλέον βάση
Ας στερηθούν την φοιτητική τους ιδιότητα κάποιοι ταραξίες φοιτητές η σας πληρώσουν τα σπασμένα (οι ίδιοι η οι γονείς τους ) αυτοί που έχουν κάνει ζημιές σε πανεπιστήμιο .. :roll:
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:35
dotcom έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:31
EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:21 Συμφωνώ απόλυτα. Το πρόβλημα ειναι ότι πολλές φορές που κλήθηκε η αστυνομία από πρυτάνεις για σοβαρά αδικήματα εντός των πανεπιστημίων (αναφέρω ενδεικτικά: γύφτοι που έκλεβαν κ παρενοχλουσαν φοιτήτριες, τραμπουκισμοί, εμπόριο ναρκωτικών, λαθρεμπόριο) η αστυνομία ήταν διστακτική να κάνει κατι γι αυτο. Το να έχεις αστυνομία στις σχολές είναι κακο management σε resources
:+1:
Ας υποθέσουμε ότι η αστυνομία έκανε την δουλειά της
Στα δικαστήρια αυτοί οι παραβατες θα τιμωρούνταν;
Πιθανότατα όχι (εκτός και αν μιλάμε για πρεζέμπορους) αλλά η δουλειά της αστυνομίας δεν είναι να προδικάζει τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Μπουζούριασμα και κρατητήριο.

Το ότι δεν υπάρχουν ποινές στην Ελλάδα είναι άλλο θέμα και όχι της αστυνομίας.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Gewponos90 έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:36

Αν σε πιάσουν; Ναι. Δεν υπάρχει γενικά φοιτητική ασυλια
Η αστυνομία θέτει να κάνει την δουλειά της εάν χρειαστεί και ..υπάρχει πολιτική βούληση από την γη ηγεσία της
Το πρόβλημα είναι η ατιμωρησία .. γενικα και στην Ελλάδα
ΑΙΝΕΙΑΝ06

dotcom έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:38

Πιθανότατα όχι (εκτός και αν μιλάμε για πρεζέμπορους) αλλά η δουλειά της αστυνομίας δεν είναι να προδικάζει τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Ξέρεις κάτι ;

Αν είμαι αστυνομικός και συλλαμβάνω για εκατοστή φορά τον ίδιο παραβάτη (και με κίνδυνο της ζωής μου ) και τα δικαστήρια τον αφήνουν ελεύθερο .. νιώθω λίγο ΜΑΛΑΚΑΣ !!!

Και αποκτώ και δημόσιο υπάληλικη νοοτροπία του στυλ "δεν πανε να γσμηθουν , εγώ τον μισθό μου να παίρνω"
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:37
Gewponos90 έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:26 Η αστυνομία στα πανεπιστήμια 2 σκοπούς μπορεί να εξυπηρετεί. Είτε πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμού ( πράγμα ηλίθιο γιατί τους δημιουργεί περισσότερα προβλήματα ) είτε απλά ψάχνουν τρόπους να βολεψουν και άλλα δικά τους παιδια
σωστό
και τα δύο είναι
από τη μία θα το παίξουν σκληροί απέναντι στην ανομία που επικρατεί στα πανεπιστήμια για να νιώσει ο νοικοκυραίος ότι ζει σε σοβαρό κράτος (γελάνε και τα τσιμέντα) και από την άλλη θα βολέψουν καμιά χιλιάρα άτομα στη δημοσιοϋπαλληλική αργομισθία

πάντως εγώ πιστεύω πως ακόμη και να το κάνουν (που δεν θεωρώ ότι είναι εφαρμόσιμο) δεν θα πετύχουν τίποτα εκτός από ακόμη περισσότερη έναταση και επεισόδια στις σχολές, σε καθημερινή πλέον βάση
Ας στερηθούν την φοιτητική τους ιδιότητα κάποιοι ταραξίες φοιτητές η σας πληρώσουν τα σπασμένα (οι ίδιοι η οι γονείς τους ) αυτοί που έχουν κάνει ζημιές σε πανεπιστήμιο .. :roll:
θεωρώ ότι ο καλύτερος τρόπος για αντιμετωπιστούν φαινόμενα βανδαλισμού στα ΑΕΙ είναι ΜΟΝΟ τα βαριά διοικητικά πρόστιμα
έπιασες τον άλλον επ'αυτοφώρω να σπάει; ούτε ποινές με αναστολές ούτε τίποτα. επί τόπου ένα ωραίο διοκητικό πρόστιμο να πονέσει η τσέπη και αν δεν έχει να το πληρώσει να τον ακολουθεί μέχρι να το εξοφλήσει. και σε περίπτωση που είναι ανήλικος, διοικητικό πρόστιμο στον κηδεμόνα.

είναι 100% σίγουρος ότι αυτού του είδους η ποινή θα έχει άμεσα αποτελέσματα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Ο αστυνομικός θα νιώθει σαν ..οπλονομος στον ναύσταθμο όπου ενώ γράφει ποινολογια τους ναύτες για πειθαρχικά παραπτώματα , η διοίκηση τα σβήνει (και ο ίδιος γίνεται κακός αδικαιολόγητα )
Θα πει και το στέλεχος .." δεν πάτε να γαμ ..)
ΑΙΝΕΙΑΝ06

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:43
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:37

σωστό
και τα δύο είναι

θεωρώ ότι ο καλύτερος τρόπος για αντιμετωπιστούν φαινόμενα βανδαλισμού στα ΑΕΙ είναι ΜΟΝΟ τα βαριά διοικητικά πρόστιμα
έπιασες τον άλλον επ'αυτοφώρω να σπάει; ούτε ποινές με αναστολές ούτε τίποτα. επί τόπου ένα ωραίο διοκητικό πρόστιμο να πονέσει η τσέπη και αν δεν έχει να το πληρώσει να τον ακολουθεί μέχρι να το εξοφλήσει. και σε περίπτωση που είναι ανήλικος, διοικητικό πρόστιμο στον κηδεμόνα.

είναι 100% σίγουρος ότι αυτού του είδους η ποινή θα έχει άμεσα αποτελέσματα
Άρα ΔΕΝ είναι θέμα αστυνομίας είναι θέμα ελληνικής δικαιοσύνης δηλαδή δικαστηρίων
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:39

Η αστυνομία θέτει να κάνει την δουλειά της εάν χρειαστεί και ..υπάρχει πολιτική βούληση από την γη ηγεσία της
Ρώτησες αν υπάρχουν ποινές και σου απάντησα ναι. Τώρα αν εσένα δεν σε καλυπτουν οι συγκεκριμένες ποινές και ήθελες σκληρότερες αυτό αφορά τον ποινικό κώδικα και είναι τελείως άσχετο με αυτό που συζητάμε εδω
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Gewponos90 έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:47
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:39

Ρώτησες αν υπάρχουν ποινές και σου απάντησα ναι. Τώρα αν εσένα δεν σε καλυπτουν οι συγκεκριμένες ποινές και ήθελες σκληρότερες αυτό αφορά τον ποινικό κώδικα και είναι τελείως άσχετο με αυτό που συζητάμε εδω
Απάντησα
Η τάξη στα πανεπιστήμια ΔΕΝ είναι θέμα αστυνόμευσης είναι θέμα επιβολής ποινών από τα δικαστήρια για τα παράπτωματα που συμβαίνουν μέσα στα πανεπιστήμια !!

Όλη την αστυνομική δύναμη να έχεις μέσα στο πανεπιστήμιο εάν δεν υπάρχει πολιτική εντολή να επέμβει και εάν τα δικαστήρια ΔΕΝ τιμωρούν τους ταραξίες ..ΔΕΝ γίνεται τίποτε!!
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:42

Ξέρεις κάτι ;

Αν είμαι αστυνομικός και συλλαμβάνω για εκατοστή φορά τον ίδιο παραβάτη (και με κίνδυνο της ζωής μου ) και τα δικαστήρια τον αφήνουν ελεύθερο .. νιώθω λίγο ΜΑΛΑΚΑΣ !!!

Και αποκτώ και δημόσιο υπάληλικη νοοτροπία του στυλ "δεν πανε να γσμηθουν , εγώ τον μισθό μου να παίρνω"
Εκατοστή; Την 3η φορά θα σταματήσεις να ασχολείσαι.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Ας κόψει την χρηματοδότηση η κυβέρνηση στα πανεπιστήμια όταν συμβαίνουν καταλήψεις η ταραχές και τα δείτε πόσο γρήγορα σταματούν οι ταραχές και φασαρίες ..
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:46 Άρα ΔΕΝ είναι θέμα αστυνομίας είναι θέμα ελληνικής δικαιοσύνης δηλαδή δικαστηρίων
Θέμα αντιμετώπισης των ρουβικώνων και των αντιφά και λοιπών συλλογικοτήτων ως εγκληματικών οργανώσεων είναι.
Ο Μητσοτάκης είχε πολλές φορές εξαγγείλει την αντιμετώπιση της "ανομίας" γενικώς και έπρεπε να κάνει κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτή για να μην εκτεθεί.Πρώτα κατήργησε το άσυλο αλλά δεν άλλαξε τίποτα.
Και δεν άλλαξε τίποτα επειδή κανείς δεν ειδοποιούσε την αστυνομία να πάει στα πανεπιστήμια.Οι αστυνομικοί διευθυντές μπορούσαν να οχυρωθούν πίσω από το δεν μας τηλεφώνησε κανείς και άρα δεν πήγαμε.
Προέκυψε λοιπόν η ανάγκη να βρίσκονται μέσα αστυνομικοί ΧΩΡΙΣ τηλεφώνημα πρώτα γιατί αυτό το τηλεφωνημα δεν γινόταν ποτέ και εμφανίσθηκε αυτό το ημίμετρο.Η λογική θα ήταν να διαταχθούν ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ μέσα στις σχολές ή κανονικά αστυνομικά τμήματα αλλά δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό.Πρέπει να αποτύχει και αυτό το μέτρο για να πάμε στην επόμενη φάση που ούτε αυτή είναι επαρκής αφού οι γνωστοί άγνωστοι θα κάνουν ανταρτοπόλεμο.Μόνο εάν οι συλλογικότητες αντιμετωπισθούν ως εγκληματικές οργανώσεις χωρίς να περιμένουμε να τους πιάσουμε επ αυτοφώρω θα γίνει δουλειά αλλά αυτό είναι ακόμη μακρινό ενδεχόμενο.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Von Mackensen έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:52

Ξέρεις κάτι ;

Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Άμα δεν σου κάνει η δουλειά παραιτείσαι
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
ΑΙΝΕΙΑΝ06

πατησιωτης έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:56
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:46 Άρα ΔΕΝ είναι θέμα αστυνομίας είναι θέμα ελληνικής δικαιοσύνης δηλαδή δικαστηρίων
Θέμα αντιμετώπισης των ρουβικώνων και των αντιφά και λοιπών συλλογικοτήτων ως εγκληματικών οργανώσεων είναι.
Ο Μητσοτάκης είχε πολλές φορές εξαγγείλει την αντιμετώπιση της "ανομίας" γενικώς και έπρεπε να κάνει κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτή για να μην εκτεθεί.Πρώτα κατήργησε το άσυλο αλλά δεν άλλαξε τίποτα.
Και δεν άλλαξε τίποτα επειδή κανείς δεν ειδοποιούσε την αστυνομία να πάει στα πανεπιστήμια.Οι αστυνομικοί διευθυντές μπορούσαν να οχυρωθούν πίσω από το δεν μας τηλεφώνησε κανείς και άρα δεν πήγαμε.
Προέκυψε λοιπόν η ανάγκη να βρίσκονται μέσα αστυνομικοί ΧΩΡΙΣ τηλεφώνημα πρώτα γιατί αυτό το τηλεφωνημα δεν γινόταν ποτέ και εμφανίσθηκε αυτό το ημίμετρο.Η λογική θα ήταν να διαταχθούν ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ μέσα στις σχολές ή κανονικά αστυνομικά τμήματα αλλά δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό.Πρέπει να αποτύχει και αυτό το μέτρο για να πάμε στην επόμενη φάση που ούτε αυτή είναι επαρκής αφού οι γνωστοί άγνωστοι θα κάνουν ανταρτοπόλεμο.Μόνο εάν οι συλλογικότητες αντιμετωπισθούν ως εγκληματικές οργανώσεις χωρίς να περιμένουμε να τους πιάσουμε επ αυτοφώρω θα γίνει δουλειά αλλά αυτό είναι ακόμη μακρινό ενδεχόμενο.
Άρα λοιπόν οφείλεται σε Ατιμωρησία από τα δικαστήρια λόγω πολιτικής βούλησης και η αστυνομία χωρίς να έχει καλυψη από την ελληνική δικαιοσύνη και την πολιτική ηγεσία δεν πρόκειται να κάνει τίποτε και με τον δίκιο της
Γιατί να κυνηγώ με προσωπικό κίνδυνο να συλλάβω κάποιους η ποιοι μετά από λίγο θα αφεθούν ελεύθεροι και εγώ μάλιστα θα είμαι και εκτεθειμένος :D
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Gewponos90 έγραψε: 29 Ιαν 2021, 12:00
Von Mackensen έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:52

Ξέρεις κάτι ;

Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Άμα δεν σου κάνει η δουλειά παραιτείσαι
Σοφιστικες ανοησίες
Απλά γίνεσαι δημόσιος υπάλληλος ..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”