Και που το ξέρεις;tanipteros έγραψε: 28 Ιαν 2021, 15:44ναιksk έγραψε: 28 Ιαν 2021, 15:38Θες να πεις οτι έχουμε επιλογή ως προς το αν θα ξαναγεννηθούμε;tanipteros έγραψε: 28 Ιαν 2021, 00:49 https://tanipteros.wordpress.com/2021/0 ... %8c%cf%82/
Ας μάθει ο κάθε ένας τι πραγματικά είναι…. ΠΑΣ ΘΕΟΣ ΑΓΑΘΟΣ και να τιμήσει αυτήν την γνώση όπως της πρέπει και όχι να εξευτελίζεται σαν αχρείος ποταπός υπάνθρωπος….
Αντί λοιπόν να μαγαρίζουμε το Θείο που κατοικεί μέσα μας του οφείλουμε να το σεβαστούμε και να συμπεριφερόμαστε στον πλησίον μας ως ΘΕΟΣ προς ΘΕΟ…αυτή είναι η αλήθεια του γνώθι σαυτόν.
Τι είμαστε; Αθάνατες Ψυχές σε θνητά σώματα… Πως λέγεται το ον που την ίδια στιγμή είναι και θνητό και αθάνατο;
Μετά τον θάνατο θα μείνει μονάχη της η αθάνατη ψυχή μας… θα ανασκοπήσει τις παλιές της πράξεις και θα κληθεί να πάρει μια απόφαση. Με βάση την γνώση που κατέχει έως τώρα πώς θέλει από εδώ και πέρα να εξελιχθεί; Άραγε θα διαλέξει ακόμη μία θνητή ζωή … ίσως για να αντισταθμίσει τις κακές της πράξεις με νέες καλύτερες; Άραγε έχει την γνώση για την ύπαρξη άλλων παδίων του κόσμου; Θα θελήσει ίσως να μείνει αθάνατη στην κατάσταση που είναι τώρα δίχως θνητό σώμα;
Όλα αυτά θα πρέπει να τα αποφασίσει μετά τον θανατο. Θα είναι μια ώρα κρίσης για την ίδια…αρκεί να έχει την γνώση και τις επιλογές … αρκεί να ξέρει τι δύναται να κάνει.
ΠΑΣ ΘΕΟΣ ΑΓΑΘΟΣ … αυτή είναι η γνώση που πρέπει να έχει για να απεμπλακεί από ακόμη μια θνητή ζωή. Ας επιλέξει να μείνει αθάνατο Ον και Αγαθό ανάμεσα σε άλλους Θεούς. Αρκεί να έχει μάθει να συμπεριφέρεται σαν Θεός προς Θεό με αγάπη και όλες τις άλλες αρετές.
Πώς γίνεται να συμπεριφέρεσαι σαν Θεός προς Θεό; Όταν συμπεριφέρεσαι δίχως υπεροψία με αγάπη για τον άλλο να μάθει και κείνος ότι είναι ίσος με σένα. Και όταν σέβεσαι και αναγνωρίζεις το Θείο εντός του πλησίον σου όπως στον ίδιο σου τον εαυτό.
Γένοιτο!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γνώθι σ'αυτόν... ΠΑΣ ΘΕΟΣ ΑΓΑΘΟΣ !!!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Γνώθι σ'αυτόν... ΠΑΣ ΘΕΟΣ ΑΓΑΘΟΣ !!!
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- tanipteros
θυμαμαι πως πέθανα σε παλαιοτερη ενσαρκωση και τι έγινε στην ουρανοδρομία που έκανα και πως ενσαρκωθηκα σε αυτή την ζωή.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εσύ και ο Βούδας...tanipteros έγραψε: 28 Ιαν 2021, 21:31θυμαμαι πως πέθανα σε παλαιοτερη ενσαρκωση και τι έγινε στην ουρανοδρομία που έκανα και πως ενσαρκωθηκα σε αυτή την ζωή.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Μου θύμισες Νίτσε...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Ιαν 2021, 21:23 Αν υπάρχει Θεός η θεοί βρίσκονται πέρα από το καλό και το κακό
Στην φύση δεν υπάρχει καλό και καλό , αυτές οι έννοιες είναι υποκειμενικες αξιολογικές κρίσεις πάνω στην πραγματικότητα και όχι η πραγματικότητα καθαυτό
Ο δυισμος ειναι μια ανάγκη του νου για να οργανώσει το περιβάλλον του...να βάλει μια τάξη.
Παρατηρητής...
- tanipteros
ο δυισμός υπάρχει για 2 λόγους. 1ον να περιγράφουμε τον Κόσμο. 2ον να κανουμε επιλογές ανάμεσα στα αντίθετα, εκει ενυπαρχει το τι ειναι ωφέλιμο για εμάς και τι βλαπτικό...ή αλλιώς καλό και κακό.
πχ τα Δελφικά Παραγγέλματα λένε:
Κακία μίσει
Έριδα μίσει
Διαβολή μίσει
Κακία μίσει
Έριδα μίσει
Διαβολή μίσει

- ksk
Εξηγείς το λόγο μου;tanipteros έγραψε: 28 Ιαν 2021, 23:58 ο δυισμός υπάρχει για 2 λόγους. 1ον να περιγράφουμε τον Κόσμο. 2ον να κανουμε επιλογές ανάμεσα στα αντίθετα, εκει ενυπαρχει το τι ειναι ωφέλιμο για εμάς και τι βλαπτικό...ή αλλιώς καλό και κακό.
Κακία μίσει
Έριδα μίσει
Διαβολή μίσει
Είσαι ο νηπιαγωγός σε νηπιαγωγείο;
Οι επιλογές ειναι απόρροια των αντίθετων...σχετικά με το ωφέλιμο κλπ αυτά ειναι μια ααααλλλη συζητηση
Παρατηρητής...
- tanipteros
δεν το καταλαβα αυτό με το νημιαγωγείο...απλά λέω την γνώμη μου.ksk έγραψε: 29 Ιαν 2021, 00:20Εξηγείς το λόγο μου;tanipteros έγραψε: 28 Ιαν 2021, 23:58 ο δυισμός υπάρχει για 2 λόγους. 1ον να περιγράφουμε τον Κόσμο. 2ον να κανουμε επιλογές ανάμεσα στα αντίθετα, εκει ενυπαρχει το τι ειναι ωφέλιμο για εμάς και τι βλαπτικό...ή αλλιώς καλό και κακό.
Κακία μίσει
Έριδα μίσει
Διαβολή μίσει
Οι επιλογές ειναι απόρροια των αντίθετων...σχετικά με το ωφέλιμο κλπ αυτά ειναι μια ααααλλλη συζητηση![]()

- ksk
Το οτι λες την γνώμη σου ειναι ηλίου φαεινότερον...tanipteros έγραψε: 29 Ιαν 2021, 00:23δεν το καταλαβα αυτό με το νημιαγωγείο...απλά λέω την γνώμη μου.ksk έγραψε: 29 Ιαν 2021, 00:20Εξηγείς το λόγο μου;tanipteros έγραψε: 28 Ιαν 2021, 23:58 ο δυισμός υπάρχει για 2 λόγους. 1ον να περιγράφουμε τον Κόσμο. 2ον να κανουμε επιλογές ανάμεσα στα αντίθετα, εκει ενυπαρχει το τι ειναι ωφέλιμο για εμάς και τι βλαπτικό...ή αλλιώς καλό και κακό.
Κακία μίσει
Έριδα μίσει
Διαβολή μίσει
Οι επιλογές ειναι απόρροια των αντίθετων...σχετικά με το ωφέλιμο κλπ αυτά ειναι μια ααααλλλη συζητηση![]()
Καλή σου νύστα...
Παρατηρητής...
- tanipteros
εξυπνάδες βραδιάτικα....δεν έχω όρεξη...ksk έγραψε: 29 Ιαν 2021, 00:26Το οτι λες την γνώμη σου ειναι ηλίου φαεινότερον...tanipteros έγραψε: 29 Ιαν 2021, 00:23δεν το καταλαβα αυτό με το νημιαγωγείο...απλά λέω την γνώμη μου.ksk έγραψε: 29 Ιαν 2021, 00:20
Εξηγείς το λόγο μου;
Καλή σου νύστα...![]()

- ksk
Καλα...έξυπνον ενυπνιον τοτες...tanipteros έγραψε: 29 Ιαν 2021, 00:27εξυπνάδες βραδιάτικα....δεν έχω όρεξη...ksk έγραψε: 29 Ιαν 2021, 00:26Το οτι λες την γνώμη σου ειναι ηλίου φαεινότερον...tanipteros έγραψε: 29 Ιαν 2021, 00:23
δεν το καταλαβα αυτό με το νημιαγωγείο...απλά λέω την γνώμη μου.
Καλή σου νύστα...![]()
Παρατηρητής...
- tanipteros
u 2ksk έγραψε: 29 Ιαν 2021, 00:30Καλα...έξυπνον ενυπνιον τοτες...tanipteros έγραψε: 29 Ιαν 2021, 00:27εξυπνάδες βραδιάτικα....δεν έχω όρεξη...ksk έγραψε: 29 Ιαν 2021, 00:26
Το οτι λες την γνώμη σου ειναι ηλίου φαεινότερον...
Καλή σου νύστα...![]()
![]()

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
-
- 81 Απαντήσεις