Εσύ τον φαντάζεσαι κάπως;Πάνας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:26 αφού τον απέσυρες... όπως έχει γίνει και στην πραγματικότητα, δεν φταίω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κι αν ο Θεός δεν είναι έτσι...
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Κι αν ο Θεός δεν είναι έτσι...
Ποτέ δεν φαντάστηκα άνθρωπο, πιο μικρός πίστευα πως "αν" υπάρχει κάτι το φανταζόμουν ως ενέργεια με συνείδηση.
the end
Μπορει να ειναι πταισμα, δεν ξερω... μια κιτρινη ομως θα την παρει. Εμενα μου κανει για αμαρτια παντως. Προσβολη. "Ποιος εισαι συ ανθρωπε που θα Τον φανταστεις", κ ετσι...
Κι αυτό φαντασία είναι.Πάνας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:32 Ποτέ δεν φαντάστηκα άνθρωπο, πιο μικρός πίστευα πως "αν" υπάρχει κάτι το φανταζόμουν ως ενέργεια με συνείδηση.
Αν έπρεπε να το ζωγραφίσεις αυτό θα ήμουν πολύ περίεργη να δω πώς θα το έκανες.
Δικαιολογει και τον κρινο ετσι.Πάνας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:32Ποτέ δεν φαντάστηκα άνθρωπο, πιο μικρός πίστευα πως "αν" υπάρχει κάτι το φανταζόμουν ως ενέργεια με συνείδηση.
Ωχ άμα είναι έτσι καλά είπα ότι την έκατσα.Custom_F έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:35 Μπορει να ειναι πταισμα, δεν ξερω... μια κιτρινη ομως θα την παρει. Εμενα μου κανει για αμαρτια παντως. Προσβολη. "Ποιος εισαι συ ανθρωπε που θα Τον φανταστεις", κ ετσι...
Όχι μόνο τον φαντάζομαι αλλά του απευθύνω και το λόγο.
Τίποτα, κάτι άυλο που μπορεί να δημιουργήσει τεράστιο δυναμικό.
Προσπαθούσα να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα από μικρός.
the end
Εγώ πιστεύω κάποιος σουρεάλ ζωγράφος θα μπορούσε να αποτυπώσει αυτό που λες και θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Άλλωστε οι περισσότερες εικόνες απεικονίζουν τον Θεό ως έναν παππούλη με άσπρα μαλλιά και γενειάδα.
Βέβαια όλοι θα αναρωτιόμασταν τι απεικονίζει ο πίνακας αλλά ... για τέχνη μιλάμε έτσι κι αλλιώς.
Φαντάσου τώρα ένα φως που ξεκινάει από το πουθενά με εντολή της συνείδησης να γίνεται πάρα πολύ φωτεινό και να αρχίσει να συμπυκνώνεται να στερεοποιείται και να παίρνει ό,τι μορφή θέλει... πιθανώς την πιο προσιτή σε εσένα για να μην πας από ανακοπή καρδιάς πρώτα απ' όλα!
Υ.Γ Σπίλμπεργκ σ' έχω!
the end
Και στα νιατα του; που ηταν; πως ηταν; τι εκανε;.. Μπαααα μωρε, ανθρωπινοι συμβολισμοι... πιο πολυ κολλαει η ενεργεια. Δικαιολογει και τους κεραυνους οταν νευριαζει. Οχι, στασου, αυτο ειναι απαλλου...bizeli έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:47
Εγώ πιστεύω κάποιος σουρεάλ ζωγράφος θα μπορούσε να αποτυπώσει αυτό που λες και θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Άλλωστε οι περισσότερες εικόνες απεικονίζουν τον Θεό ως έναν παππούλη με άσπρα μαλλιά και γενειάδα.
Βέβαια όλοι θα αναρωτιόμασταν τι απεικονίζει ο πίνακας αλλά ... για τέχνη μιλάμε έτσι κι αλλιώς.
(συνέχεια)
Ο Θεός έχει κατέβει κάτω (τα έχει πάρει λίγο στο κρανίο που άφησε το μουντιάλ στη μέση) και πέφτει πάνω σε "εκπροσώπους" του και άλλους "καλούς χριστιανούς".
Εκστασιασμένοι τον προσκυνούν, του φιλούν το χέρι... "Θέε μου, είμαστε οι υπηρέτες σου. Σε αγαπάμε τόσο πολ...."
Ο Θεός
"ΣΚΑΣΤΕ"
(Σκηνή batman και robbin)

Ο Θεός έχει κατέβει κάτω (τα έχει πάρει λίγο στο κρανίο που άφησε το μουντιάλ στη μέση) και πέφτει πάνω σε "εκπροσώπους" του και άλλους "καλούς χριστιανούς".
Εκστασιασμένοι τον προσκυνούν, του φιλούν το χέρι... "Θέε μου, είμαστε οι υπηρέτες σου. Σε αγαπάμε τόσο πολ...."
Ο Θεός
"ΣΚΑΣΤΕ"
(Σκηνή batman και robbin)
Βασικά δεν μπορώ να φανταστώ πώς κάτι άυλο μπορεί να έχει συνείδηση.Πάνας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 02:00 Φαντάσου τώρα ένα φως που ξεκινάει από το πουθενά με εντολή της συνείδησης να γίνεται πάρα πολύ φωτεινό και να αρχίσει να συμπυκνώνεται να στερεοποιείται και να παίρνει ό,τι μορφή θέλει... πιθανώς την πιο προσιτή σε εσένα για να μην πας από ανακοπή καρδιάς πρώτα απ' όλα!
Υ.Γ Σπίλμπεργκ σ' έχω!
Κάτι δεν μου κολλάει για αυτό το βρίσκω ενδιαφέρον πώς θα μπορούσε να παρουσιαστεί αυτό που φαντάζεσαι πέρα από το φως που το έχουμε ξαναδεί.
Ε δεν ξέρω τι κολλάει και τι δεν κολλάει.Custom_F έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 02:03 Και στα νιατα του; που ηταν; πως ηταν; τι εκανε;.. Μπαααα μωρε, ανθρωπινοι συμβολισμοι... πιο πολυ κολλαει η ενεργεια. Δικαιολογει και τους κεραυνους οταν νευριαζει. Οχι, στασου, αυτο ειναι απαλλου...
Φαντασία είναι αυτή.
Δεν μπορείς να την περιορίσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa