!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΜΟΥ ΧΟΜΠΥ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ PHORUM.
Re: ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΜΟΥ ΧΟΜΠΥ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ PHORUM.
Εγώ νόμιζα να ποστάρει τίτλους με τονισμένα κεφαλαίαΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 26 Ιαν 2021, 16:29 Εγω νόμιζα πως το χόμπι σου είναι να γράφεις τη λέξη συμφέρον σε όλες τις πτώσεις![]()
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ωχ την πτσισαμε, θα τα δώσει στο κράτος 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν πιστεύω ότι το κράτος θα ενδιαφερθεί για τέτοιου είδους στοιχεία ..
Κάποια δικά σου προσωπικά δεδομένα πάντως σου τα είχα αναφέρει μέσω προσωπικού μηνύματος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
γιαυτο οποτεδηποτε γραφουμε κατι προσωπικο, παραποιουμε την αληθεια τοσο οσο χρειαζεται για να μπερδεψουμε επιδοξους αινειαν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 16:08 ..είναι το να συλλέγω πληροφορίες για τον κάθε χρήστη του phorum πληροφορίες τις οποίες ο ίδιος δεν θέλει να τις δώσει και τις δινει άθελά του μέσω των αναρτήσεων και ποστ που κάνει
Όταν γράφουμε κάτι , πολλές φορές φανερωνουμε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που θέλουμε να δώσουμε
Οι πληροφορίες που δίνουμε για το άτομο μας είναι ασήμαντες μεν αλλά εάν τις συνδιάσει κανείς όπως τα κομματάκια του παζλ βγαίνουν πολύ σημαντικά πράγματα ..![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ε και ?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 16:24 Δεν ρουφιανεψα κανέναν απλά ..όσοι γράφουν στο φόρουμ δίνουν περισσότερα στοιχεία για το άτομο τους από αυτά που ίσως θέλουν να δώσουν
Όλα καλά, τύπε, αρκεί να μην την παίζεις διαβάζοντάς τες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Γενιά της Αγαμίας
όντως αυτό θα ήταν αλλόκοτο τύπε
θέλω να πω θα με προβλημάτιζε να έχω τα ίδια βίτσια με τον ΑΙΝΕΙΑΝ
Αναλόγως ψηλέ, αν του κοτσάρεις γιοσουμούρα από πειραγμένο 88χιλιοστό τάουνμέητ πως να κρατηθεί ο άθρωπας, όχι πες με, πως;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Γενιά της Αγαμίας
τύπε εσύ δεν χρειάζεται να ανησυχείς, μπορεί να υπάρχουν πιο χαβαλετζίδικοι ή πιο """"κοινωνικοί αγωνιστές"""" από σένα, αλλά παίζει να είσαι ο μόνος που διαβάζοντας κανείς τα ποστ σου, σε συμπαθεί ακόμα περισσότερο. Είναι μια συστατική επιστολή σου, από εσένα προς εσέναΑσέβαστος έγραψε: 26 Ιαν 2021, 17:43
γιαυτο οποτεδηποτε γραφουμε κατι προσωπικο, παραποιουμε την αληθεια τοσο οσο χρειαζεται για να μπερδεψουμε επιδοξους αινειαν.
δεν ξέρω γιατί με έπιασαν τα ευγενικά μου, πάω να σταλκάρω στο ΠΑΚΥ
-
Γενιά της Αγαμίας
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 16:08 ..είναι το να συλλέγω πληροφορίες για τον κάθε χρήστη του phorum πληροφορίες τις οποίες ο ίδιος δεν θέλει να τις δώσει
- omg kai 3 lol
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 16:08 ..είναι το να συλλέγω πληροφορίες για τον κάθε χρήστη του phorum πληροφορίες τις οποίες ο ίδιος δεν θέλει να τις δώσει και τις δινει άθελά του μέσω των αναρτήσεων και ποστ που κάνει
Όταν γράφουμε κάτι , πολλές φορές φανερωνουμε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που θέλουμε να δώσουμε
Οι πληροφορίες που δίνουμε για το άτομο μας είναι ασήμαντες μεν αλλά εάν τις συνδιάσει κανείς όπως τα κομματάκια του παζλ βγαίνουν πολύ σημαντικά πράγματα ..![]()
το ευχαριστο ειναι οτι δεν εχεις το brain capacity για ικανη επεξεργασια των στοιχειων
Τρου.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:11τύπε εσύ δεν χρειάζεται να ανησυχείς, μπορεί να υπάρχουν πιο χαβαλετζίδικοι ή πιο """"κοινωνικοί αγωνιστές"""" από σένα, αλλά παίζει να είσαι ο μόνος που διαβάζοντας κανείς τα ποστ σου, σε συμπαθεί ακόμα περισσότερο. Είναι μια συστατική επιστολή σου, από εσένα προς εσέναΑσέβαστος έγραψε: 26 Ιαν 2021, 17:43
γιαυτο οποτεδηποτε γραφουμε κατι προσωπικο, παραποιουμε την αληθεια τοσο οσο χρειαζεται για να μπερδεψουμε επιδοξους αινειαν.![]()
δεν ξέρω γιατί με έπιασαν τα ευγενικά μου, πάω να σταλκάρω στο ΠΑΚΥ![]()
.
.
Απ*σ*ρα*ος υπα* του π* με **ο κ*ρ*ς από τα Τ**κ*λ* είναι , πως δεν το χει;omg kai 3 lol έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:16ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 16:08 ..είναι το να συλλέγω πληροφορίες για τον κάθε χρήστη του phorum πληροφορίες τις οποίες ο ίδιος δεν θέλει να τις δώσει και τις δινει άθελά του μέσω των αναρτήσεων και ποστ που κάνει
το ευχαριστο ειναι οτι δεν εχεις το brain capacity για ικανη επεξεργασια των στοιχειων
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 521 Προβολές
-