έκανε μπαμπ μετά από εφτά λεπτά
τ@ αγαπώ
Πείτε του ρε!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 16:07Δε γίνονται αυτά. Θέλω κάτι ελληνικό. Πείτε μου και άμα είναι καλό θα φύγω.Daje έγραψε: 16 Ιαν 2021, 16:06Μην το λες.
Οι γυναικες αν ερωτευτουν ειναι ικανες μεχρι και διαπλανητικα ταξιδια να κανουν.
Εσενα, με την ρητορικη που εχεις, σε βλεπω να διαπρεπεις.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
https://forum.paokmania.gr/Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 15:41 Ή μεγαλύτερο τσατ;;;
Μ' αρέσει πολύ το πχώρουμ, με έχει τρελάνει αλλά πιστεύω ότι θα ήθελα πιο ελεύθερα-κουίρ-ευαίσθητα ατομάκια να συνομιλήσω.
Θέλω κάτι στα γούστα μου, να παίζουν φιλίες και ραντεβού και τέτοια. Να μιλάνε ωραία και φιλικά.
Έχω χτίσει εδώ ένα προφίλ, με κρατάει εδώ, αλλά προσπάθησα να χτίσω πιο φιλικό προφίλ και δεν τα κατάφερα.
Κουράστηκα τους φασίστες (99% του πχώρουμ) δεν έχω τίποτα κοινό με αρνητές της ίδιας της ζωής.
Θέλω να ξεφύγω με το ίντερνετ. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε.
Δεν θέλω όμως έναν συντονισμό που απαγορεύει κακιές λεξούλες κτλ, θα μου λείψει ο συντονισμός.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:50https://forum.paokmania.gr/Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 15:41 Ή μεγαλύτερο τσατ;;;
Μ' αρέσει πολύ το πχώρουμ, με έχει τρελάνει αλλά πιστεύω ότι θα ήθελα πιο ελεύθερα-κουίρ-ευαίσθητα ατομάκια να συνομιλήσω.
Θέλω κάτι στα γούστα μου, να παίζουν φιλίες και ραντεβού και τέτοια. Να μιλάνε ωραία και φιλικά.
Έχω χτίσει εδώ ένα προφίλ, με κρατάει εδώ, αλλά προσπάθησα να χτίσω πιο φιλικό προφίλ και δεν τα κατάφερα.
Κουράστηκα τους φασίστες (99% του πχώρουμ) δεν έχω τίποτα κοινό με αρνητές της ίδιας της ζωής.
Θέλω να ξεφύγω με το ίντερνετ. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε.
Δεν θέλω όμως έναν συντονισμό που απαγορεύει κακιές λεξούλες κτλ, θα μου λείψει ο συντονισμός.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν θα ασχοληθώ με σεξιστάκια