Re: Σουρωτήρι
Δημοσιεύτηκε: 15 Ιαν 2021, 18:56
Ποιος είναι ο γκέη στο άβαταρ;
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Ποιος είναι ο γκέη στο άβαταρ;
ενα τυπο που ειναι σαν ταψι με τρυπες στο κατω μερος; Αν εννοεις αυτο, εχω ενα απο το Ικεα αλλα δεν ξερω κατι για την πιστοποιηση 18/10Ζαποτέκος έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:05Να μπαίνει μέσα στην κατσαρόλα με το ψάρι και το νερό. Αλλά να είναι ανοξείδωτο. Όχι ό,τι να 'ναι.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:03 μέσα στην κατσαρόλα δεν εννοείς στον ατμό πάνω από το νερό ρε τύπε; αν ναι, μια χαρά είναι αυτό που σου βαλα![]()
Κάνει για ψάρια - Το έχεις χρησιμοποιήσει για ψάρια ;John Brown Gun Club έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:57ενα τυπο που ειναι σαν ταψι με τρυπες στο κατω μερος; Αν εννοεις αυτο, εχω ενα απο το Ικεα αλλα δεν ξερω κατι για την πιστοποιηση 18/10Ζαποτέκος έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:05Να μπαίνει μέσα στην κατσαρόλα με το ψάρι και το νερό. Αλλά να είναι ανοξείδωτο. Όχι ό,τι να 'ναι.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:03 μέσα στην κατσαρόλα δεν εννοείς στον ατμό πάνω από το νερό ρε τύπε; αν ναι, μια χαρά είναι αυτό που σου βαλα![]()
Βράζεις το ψάρι μόνο του. Σουρώνεις το υγρό και φτιάχνεις τη σούπα. Αν βράσεις πατάτες καρότα σέλινο κρεμμύδια, τα βράζεις πρώτα, τα βγάζεις και βάζεις στο ζουμί το ψάρι, δε θέλει πολλή ώρα.Ζαποτέκος έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:54Μπαμπού , ε ;Δεν ξέρω αν είναι τόσο καλό όσο το ανοξείδωτο. Και βλέπω πως μόνο διαδικτυακά το βρίσκεις.
Αν δεν βρω μου φαίνεται πως θα δέσω το ψάρι με τούλι από μπουμπουνιέρα.![]()
___________________________
Υ.Γ. Εσείς παιδιά πώς φτιάχνετε ψαρόσουπες έτσι ώστε να μην βρίσκετε τα αγκάθια στο ρύζι ;![]()
οχι, μονο για μπροκολα στον ατμο και τετοια υγιεινα, αλλα νομιζω πως ταιριαζει στην περιγραφη σου, εφαρμοζει σαν προεκταση η καπακι στο πανω μερος της κατσαρολας.Ζαποτέκος έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:59Κάνει για ψάρια - Το έχεις χρησιμοποιήσει για ψάρια ;John Brown Gun Club έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:57ενα τυπο που ειναι σαν ταψι με τρυπες στο κατω μερος; Αν εννοεις αυτο, εχω ενα απο το Ικεα αλλα δεν ξερω κατι για την πιστοποιηση 18/10Ζαποτέκος έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:05
Να μπαίνει μέσα στην κατσαρόλα με το ψάρι και το νερό. Αλλά να είναι ανοξείδωτο. Όχι ό,τι να 'ναι.![]()
Ένα καλό σουρωτηρι πάντα είναι χρήσιμο. Όχι μόνο στο μαγείρεμα, αλλά και στο καλό ξέπλυμα της βρωμιάς που έχουν μερικά τρόφιμα όπως τα λαχανικά. Ονλαιν από έξω αν έχεις χρόνο για ψάξιμοΖαποτέκος έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:49 Θα ήθελα να μου προτείνετε καταστήματα στην Αθήνα και στα προάστιά της στα οποία θα μπορούσα να βρω ανοξείδωτο σουρωτήρι inox 18/10. Θέλω να το βάζω με το ψάρι μέσα στην κατσαρόλα για να βράζει.
Στην δεύτερη περίπτωση, αφού βράσω το ψάρι και το σουρώσω, ξαναπροσθέτω τις βρασμένες πατάτες - καρότα - σέλινο - κρεμμύδια στο ρύζι που βράζει ;don't speak έγραψε: 15 Ιαν 2021, 19:01 Βράζεις το ψάρι μόνο του. Σουρώνεις το υγρό και φτιάχνεις τη σούπα. Αν βράσεις πατάτες καρότα σέλινο κρεμμύδια, τα βράζεις πρώτα, τα βγάζεις και βάζεις στο ζουμί το ψάρι, δε θέλει πολλή ώρα.
νομιζα οτι εχεις καλλιτεχνικη φλεβαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:56Ποιος είναι ο γκέη στο άβαταρ;
Γκέη καλλιτέχνης;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Ιαν 2021, 19:21νομιζα οτι εχεις καλλιτεχνικη φλεβα![]()
Θέλω από κατάστημα για να μπορώ να ελέγξω αν οι διαστάσεις του ταιριάζουν με αυτές της κατσαρόλας μου.
Νομάρχης , τσιράκι των καπιταλιστωνΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 15 Ιαν 2021, 19:22Γκέη καλλιτέχνης;
Βρασμένα θα είναι, στο τέλος αν τα θες μέσα στη σούπα σου, γιατί μπορεί να τα θες δίπλα στο ψάρι.Ζαποτέκος έγραψε: 15 Ιαν 2021, 19:14Στην δεύτερη περίπτωση, αφού βράσω το ψάρι και το σουρώσω, ξαναπροσθέτω τις βρασμένες πατάτες - καρότα - σέλινο - κρεμμύδια στο ρύζι που βράζει ;don't speak έγραψε: 15 Ιαν 2021, 19:01 Βράζεις το ψάρι μόνο του. Σουρώνεις το υγρό και φτιάχνεις τη σούπα. Αν βράσεις πατάτες καρότα σέλινο κρεμμύδια, τα βράζεις πρώτα, τα βγάζεις και βάζεις στο ζουμί το ψάρι, δε θέλει πολλή ώρα.