!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαστε όλοι ψυχασθενείς.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Είμαστε όλοι ψυχασθενείς.
Άμα σας πουν ότι θα τραβήξει το λοκνταουν μεχρι τον Μάιο θα γίνει της ....
Αν σας το σερβίρουν βδομαδα ανά βδομαδα με ταυτοχρονο ανοιξε/κλεισε σε κάποιες δραστηριότητες θα χωνευτει σταδιακά και δίχως πολλά πολλά...
Όπως και να χει θα μας μπει ΟΛΟ μέσα.
Το κρύο το χειμώνα με τα παράθυρα ανοιχτά.
Αν σας το σερβίρουν βδομαδα ανά βδομαδα με ταυτοχρονο ανοιξε/κλεισε σε κάποιες δραστηριότητες θα χωνευτει σταδιακά και δίχως πολλά πολλά...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Αχ δεν ξέρεις τίποταksk έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:39Σε βαριά κατάθλιψη δεν ανοίγουμε του κόσμου τα νήματα...δεν μπαίνουμε κάν στον υπολογιστή...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:13 Τι γίνεται ρε με αυτήν την καραντίνα;
Όλοι οι φίλοι μου είναι σκατά. Έχουν την κατάθλιψη σε κάθε δεύτερη λέξη που ξεστομίζουν.
Και για τους άλλους λένε ότι είναι σε κατάθλιψη. Έχω πάθει σοκ με την πραγματικότητα.
Γω έχω κατάθλιψη από τις αρχές των γιορτών. Κανονική και βαριά κατάθλιψη. Σκέφτομαι πολλά αρνητικά πράγματα.
Είμαι σε φάση που αράζω όλη μέρα και κοιτάω το ταβάνι. Δεν παλεύεται.
Που πάμε ρε;
Τα παιδιά είναι επίσης σκατά απ' ό,τι έχω καταλάβει. Μεγαλώνουμε μια γενιά ψυχασθενών. Να φοβούνται να αγγίξουν το ένα το άλλο, ψυχαναγκαστικά.
Έχουμε μαζική κατάθλιψη και φοβάμαι. Ο κόσμος έχει χάσει τον έρωτα και άρα τη ζωή.
Σοβαρότατο νήμα μην το μπαχαλέψετε.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Θλίβομαι ειλικρινά.taliban έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:42 Άμα σας πουν ότι θα τραβήξει το λοκνταουν μεχρι τον Μάιο θα γίνει της ....
Ταυτόχρονα όμως εκτός από την ωραία γεύση της εκδίκησης για το πήξιμο των Ελ, υπάρχει και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα προς τον φίλο Γενιά: ότι όντως μιλάμε για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα in the grand scheme of things, όσο λούμπα και να φαίνεται αυτή τη στιγμή. Θα το θυμάσαι και θα γελάς.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Είσαι σε άλλη φάση...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:45Αχ δεν ξέρεις τίποταksk έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:39Σε βαριά κατάθλιψη δεν ανοίγουμε του κόσμου τα νήματα...δεν μπαίνουμε κάν στον υπολογιστή...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:13 Τι γίνεται ρε με αυτήν την καραντίνα;
Όλοι οι φίλοι μου είναι σκατά. Έχουν την κατάθλιψη σε κάθε δεύτερη λέξη που ξεστομίζουν.
Και για τους άλλους λένε ότι είναι σε κατάθλιψη. Έχω πάθει σοκ με την πραγματικότητα.
Γω έχω κατάθλιψη από τις αρχές των γιορτών. Κανονική και βαριά κατάθλιψη. Σκέφτομαι πολλά αρνητικά πράγματα.
Είμαι σε φάση που αράζω όλη μέρα και κοιτάω το ταβάνι. Δεν παλεύεται.
Που πάμε ρε;
Τα παιδιά είναι επίσης σκατά απ' ό,τι έχω καταλάβει. Μεγαλώνουμε μια γενιά ψυχασθενών. Να φοβούνται να αγγίξουν το ένα το άλλο, ψυχαναγκαστικά.
Έχουμε μαζική κατάθλιψη και φοβάμαι. Ο κόσμος έχει χάσει τον έρωτα και άρα τη ζωή.
Σοβαρότατο νήμα μην το μπαχαλέψετε.
Παρατηρητής...
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν είμαι μόνο εγώ. Αλλά και εγώ η ίδια είμαι πολύ ευαίσθητη. Έχω λυγίσει πίστεψέ με.foscilis έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:47 Ταυτόχρονα όμως εκτός από την ωραία γεύση της εκδίκησης για το πήξιμο των Ελ, υπάρχει και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα προς τον φίλο Γενιά: ότι όντως μιλάμε για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα in the grand scheme of things, όσο λούμπα και να φαίνεται αυτή τη στιγμή. Θα το θυμάσαι και θα γελάς.
Δεν αντιλέγω.foscilis έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:47 Ταυτόχρονα όμως εκτός από την ωραία γεύση της εκδίκησης για το πήξιμο των Ελ, υπάρχει και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα προς τον φίλο Γενιά: ότι όντως μιλάμε για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα in the grand scheme of things, όσο λούμπα και να φαίνεται αυτή τη στιγμή. Θα το θυμάσαι και θα γελάς.
Εγώ και τώρα γελάω.Μου φαίνεται τέρμα παρανοικό αλλά και κωμικό αυτό που ζούμε.
Πλάκα έχει.
και ο αλλος μεχρι που ειχε τα παιδια στο σπιτι τσουρεκια μας τα ειχα κανει ... τωρα που τα εστειλε σχολειο λεει οι Ελ καλα να παθουνε ... αν απο εβδομαδα του τα ξαναστειλουνε σπιτι ΟΠΩΣ θα επρεπε να γινει σε κανονικη καραντινα θα μας ξανασπασει τα καρυδιαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:48Δεν είμαι μόνο εγώ. Αλλά και εγώ η ίδια είμαι πολύ ευαίσθητη. Έχω λυγίσει πίστεψέ με.foscilis έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:47 Ταυτόχρονα όμως εκτός από την ωραία γεύση της εκδίκησης για το πήξιμο των Ελ, υπάρχει και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα προς τον φίλο Γενιά: ότι όντως μιλάμε για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα in the grand scheme of things, όσο λούμπα και να φαίνεται αυτή τη στιγμή. Θα το θυμάσαι και θα γελάς.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Γενιά της Αμαρτίας
Γω τους φίλους μου σκέφτομαι...
Ναι και μένα αλλά πάνω από όλα αγάπη και αλληλεγγύη
Ναι και μένα αλλά πάνω από όλα αγάπη και αλληλεγγύη
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εγώ όποτε πήζω πάω σε κάποιο από τα ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός και φορτώνω. Έχω πάρει κάποια κιλά βέβαια και μερικά κουστούμια τσιμπάνε, αλλά η κατάστα είναι ελεγχόμενη. Αν ήταν κλειστά τα ζαχαροπλαστεία θα είχα σοβαρό πρόβλημα, βέβαια.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Είναι και ο διχασμός του λαού λόγω των υποχόνδριων και υστερικών κορονόφιλων.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στέλνουμε 2 & 6 εμπλοκή ώστε να μην είμαστε σε πλήρη ακινησία
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Θα το βλέπουμε στην Βικιπαίδεια και θα λεμε:Papa John έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:53Δεν αντιλέγω.foscilis έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:47 Ταυτόχρονα όμως εκτός από την ωραία γεύση της εκδίκησης για το πήξιμο των Ελ, υπάρχει και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα προς τον φίλο Γενιά: ότι όντως μιλάμε για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα in the grand scheme of things, όσο λούμπα και να φαίνεται αυτή τη στιγμή. Θα το θυμάσαι και θα γελάς.
Εγώ και τώρα γελάω.Μου φαίνεται τέρμα παρανοικό αλλά και κωμικό αυτό που ζούμε.
Πλάκα έχει.
Ήμουν κι εγώ εκεί....αχαχαχαχα.
Παρατηρητής...
- Γενιά της Αμαρτίας
Πολύ σωστό ποστ εκτός από τα πολιτικά που πλέον με αηδιάζουνε.lonelyrider έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:37 Βαστάτε αδέρφια.
Ο αυτοκράτορας Σύψας δήλωσε χτες στον ΣΚΑΪοτζίτζικας ότι το lockdown ενδέχεται να παραταθεί για 2 εβδομάδες λόγω του συνωστισμού του Σαββατοκύριακου.
Ποιος? Ο Σύψας. Ο αυτοκράτορας Σύψας κυβερνά 11.000.000 ψυχές για το αν θα κλειδωθούν μέσα να τρελαθούν. Με θετικότητα κάτω απο 2% και διασωληνωμένους να έχουν πέσει στους 300 .
Άμα αράζουμε στο καναπέ χωρίς να αντιδρούμε θα πάθουμε ομαδικό τραλαλα στο τέλος.
Το ερώτημα είναι τι κάνουμε; Δηλαδή που θα καταλήξουμε; Μας έχει φάει η κατάσταση. Την παίζω κάθε μέρα 5-10 φορές για να νιώσω καλά.
- Γενιά της Αμαρτίας
Πλασίμπο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:56 Εγώ όποτε πήζω πάω σε κάποιο από τα ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός και φορτώνω. Έχω πάρει κάποια κιλά βέβαια και μερικά κουστούμια τσιμπάνε, αλλά η κατάστα είναι ελεγχόμενη. Αν ήταν κλειστά τα ζαχαροπλαστεία θα είχα σοβαρό πρόβλημα, βέβαια.
Είμαστε κοινωνικά όντα και μας τρώει το μέσα μας αν πάμε να ξεγελάσουμε την φύση.
Papa John έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:29foscilis έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:28
Η συμβουλή μου είναι παλιογαμιόληδες Έλληνες πατριώτες in particular πώς είναι ρε καριολάκια να γεύεστε αυτό που με αναγκάσατε να περάσω επί 8 μήνες μόνο μόνο και μόνο επειδή είστε πρωτόγονοι κρετίνοι; Που έπαιρνα 3.000 το μήνα ρε σκουπίδια του κερατά και με ρίξατε στα 8.40 το μήνα να καθαρίζω όρχους και να φέρνω καφέδες σε κάτι αγράμματους ψωλιάρηδες υποκρινόμενοι όλοι μαζί ότι αντιμετωπίζουμε τον τεράστιο φανταστικό κίνδυνο; Που χαιρετίσατε όλοι μαζί τον Μητσοτάκη τώρα το καλοκαίρι που φόρτωσε 3 παραπάνω ανθρωπομήνες από αυτό σε κάθε 18χρονο της χώρας; Όχι και πολύ ωραία ε; Πήξτε και ξαναπήξτε μέχρι να σας γίνει η μούνα γραβιέρα με καρύδια. Σκατόσκυλα που δε μου αντέχετε και τον εγκλεισμό.![]()
Πώωωωωωω, αυτός έπεσε στα βαριά...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 910 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ