Μη κρατήσου!Niki έγραψε: 03 Ιαν 2021, 20:20 Δεν θα αντιδρούσα έτσι με παιδιά 15 χρονών με τίποτα.
Θα μιλούσαν οι πιστόλες. κυριολεκτώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διακρίσεις στο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Διακρίσεις στο σεξ
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Γενιά της Αγαμίας
Καλά οι Άραβες έχετε και αλλα ήθη, γενικώςNiki έγραψε: 03 Ιαν 2021, 20:20 Δεν θα αντιδρούσα έτσι με παιδιά 15 χρονών με τίποτα.
Ας πάμε σε ένα λογικό σενάριο.
Αν ο γιος μου ήτανε 19 χρονών και μάθαινα ότι πήγε με μια συνομήλικη μου θα της έκανα δώρο.
Στα ίδια που οφείλεται και η συνταγματική πρόνοια για την προστασία της μητρότητας κι όχι της πατρότητας.George_V έγραψε: 03 Ιαν 2021, 19:51 Θέτουμε 2 περιπτώσεις που είναι σχεδόν πανομοιοτυπες με μια μικρή διαφορά αλλά τα αποτελέσματα είναι εντελώς διαφορετικά σε κάθε περίπτωση.
Σενάριο 1
Αν έρθει ο 15χρονος γιος σου και σου πει ότι πηδηξε τη μιλφαρα που μένει απέναντι θα δακρύσεις θα τον χτυπήσεις στην πλάτη και θα του πεις "από σήμερα είσαι άντρας αγόρι μου πάρε τσιγάρο".
Σενάριο 2
Αν έρθει η 15χρονη κόρη σου και σου πει ότι πηδηχτηκε με τον γοητευτικό 40αρη που μένει απέναντι τότε θα την κάνεις μαύρη στο ξύλο θα την κλειδώσεις στο δωμάτιο της και θα πας απέναντι όπου αφού κάνεις τον 40αρη μπαούλο στο ξύλο του κοπανάς και μήνυση για βιασμό ανηλίκου. Η τον πυροβολείς η τον πετάς από το μπαλκόνι ή κάτι αντίστοιχο.
Που οφείλεται κατά τη γνώμη σας ή διαφορά στο αποτέλεσμα? Τα σενάρια είναι τα ίδια και μόνο το φύλο αλλάζει τη κάθε φορά.
Πάνω κάτω.
Οπότε ας ρωτήσω εγώ: γιατί προστατεύεται η μητρότητα κι όχι η πατρότητα στην πολιτεία μας;
- Καραμελίτσα
Έτσι κάνουν οι παραδοσιακοί άντρες γονείς;George_V έγραψε: 03 Ιαν 2021, 19:51 Θέτουμε 2 περιπτώσεις που είναι σχεδόν πανομοιοτυπες με μια μικρή διαφορά αλλά τα αποτελέσματα είναι εντελώς διαφορετικά σε κάθε περίπτωση.
Σενάριο 1
Αν έρθει ο 15χρονος γιος σου και σου πει ότι πηδηξε τη μιλφαρα που μένει απέναντι θα δακρύσεις θα τον χτυπήσεις στην πλάτη και θα του πεις "από σήμερα είσαι άντρας αγόρι μου πάρε τσιγάρο".
Σενάριο 2
Αν έρθει η 15χρονη κόρη σου και σου πει ότι πηδηχτηκε με τον γοητευτικό 40αρη που μένει απέναντι τότε θα την κάνεις μαύρη στο ξύλο θα την κλειδώσεις στο δωμάτιο της και θα πας απέναντι όπου αφού κάνεις τον 40αρη μπαούλο στο ξύλο του κοπανάς και μήνυση για βιασμό ανηλίκου. Η τον πυροβολείς η τον πετάς από το μπαλκόνι ή κάτι αντίστοιχο.
Που οφείλεται κατά τη γνώμη σας ή διαφορά στο αποτέλεσμα? Τα σενάρια είναι τα ίδια και μόνο το φύλο αλλάζει τη κάθε φορά.
Η διαφορά ξεκινά ότι από τα πολύ παλιά τα χρόνια, αν η κόρη έκανε σεξ στα 15, η οικογένεια πιθανόν να φορτωνόταν και ένα έξτρα στόμα να ταϊσει. Τι παλιά χρόνια; Μέχρι τη δεκαετία του 50. Τώρα απλά είναι αταβιστικό κατάλοιπο, πολλοί αυστραλοπίθηκοι γίνονται γονείς.
Έχουμε μάθει να προστατεύουμε την εφηβεία και στις δύο περιπτώσεις θα πέσει δίκαννο.
Z
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Στο σενάριο 1 είναι εξαιρετικά σπάνιο να πέσει δίκαννο.
Στο 2 όμως γίνεται της πουτανας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εξαρτάται, τύπε. Πόσα χλμ έχει η μιλφάρα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Καραμελίτσα
Έτσι κάνουν οι μπούμερ. Αλλά αυτοί είναι ξεπερασμένοι από την ιστορία. Οι νεώτεροι θα πάρουν δίκαννο και στις δύο περιπτώσεις, αλλιώς θα το πάρει η γυναίκα τους. (Δε λέω τίποτα για παντόφλα, γιατί θα με ξαναπούν γερμανίδα.)George_V έγραψε: 03 Ιαν 2021, 20:43 Στο σενάριο 1 είναι εξαιρετικά σπάνιο να πέσει δίκαννο.
Z
-
Γενιά της Αγαμίας
Μπορείς να λες και για πλαστικό πεος, θα σου πήγαινε γάντιΚαραμελίτσα έγραψε: 03 Ιαν 2021, 20:46 Οι νεώτεροι θα πάρουν δίκαννο και στις δύο περιπτώσεις, αλλιώς θα το πάρει η γυναίκα τους. (Δε λέω τίποτα για παντόφλα, γιατί θα με ξαναπούν γερμανίδα.)
Η δημοσίευση μου ήτανε αυτή.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 20:39Καλά οι Άραβες έχετε και αλλα ήθη, γενικώςNiki έγραψε: 03 Ιαν 2021, 20:20 Δεν θα αντιδρούσα έτσι με παιδιά 15 χρονών με τίποτα.
Αν ο γιος μου ήτανε 19 χρονών και μάθαινα ότι πήγε με μια συνομήλικη μου θα της έκανα δώρο.
Δεν θα αντιδρούσα έτσι με παιδιά 15 χρονών με τίποτα.
Αν η κόρη μου ήτανε 19 χρονών και μάθαινα ότι πήγε με ένα σαραντάρη απλά θα προσπαθούσα να το περιορίσω για μην τον ερωτευτεί.
Δεν έκανες παράθεση έκανες ένα μαγείρεμα.
Αυτά μου έκανε και η γενιά της αμαρτίας και την έβαλα στους αόρατους.
Έτσι και συ.
Πήγαινε να κάνεις παρέα στην γενιά της αμαρτίας.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Niki έγραψε: 03 Ιαν 2021, 20:53
Η δημοσίευση μου ήτανε αυτή.
Δεν θα αντιδρούσα έτσι με παιδιά 15 χρονών με τίποτα.
Πςςςςςς!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ένα κομμάτι της ζωής των παιδιών είναι η εφηβεία τους.
Όποιος την βιάσει παίρνει βόλι.
Αλλοίμονο να κάνουμε παιδιά και να μην τα προστατεύουμε.
Όποιος άντρας δεν το κάνει (τιμωρήσει τον /την ένοχο ) η γυναίκα του πρέπει να το κάνει αυτή και μετά να τον χωρίσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 03 Ιαν 2021, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Καραμελίτσα
Συ έιπας. Αλλά αν ο τύπος δεν νογά να προστατεύσει το παιδί του, δεν τον μετράς για άντρα.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 20:48Μπορείς να λες και για πλαστικό πεος, θα σου πήγαινε γάντιΚαραμελίτσα έγραψε: 03 Ιαν 2021, 20:46 Οι νεώτεροι θα πάρουν δίκαννο και στις δύο περιπτώσεις, αλλιώς θα το πάρει η γυναίκα τους. (Δε λέω τίποτα για παντόφλα, γιατί θα με ξαναπούν γερμανίδα.)
Z
- Sid Vicious
Α εγώ θα είμαι δίκαιος. Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρξει γάμος μετά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μπράβο.Καραμελίτσα έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:00Συ έιπας. Αλλά αν ο τύπος δεν νογά να προστατεύσει το παιδί του, δεν τον μετράς για άντρα.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 20:48Μπορείς να λες και για πλαστικό πεος, θα σου πήγαινε γάντιΚαραμελίτσα έγραψε: 03 Ιαν 2021, 20:46 Οι νεώτεροι θα πάρουν δίκαννο και στις δύο περιπτώσεις, αλλιώς θα το πάρει η γυναίκα τους. (Δε λέω τίποτα για παντόφλα, γιατί θα με ξαναπούν γερμανίδα.)