!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πούλα, πούλα καλε μου χρυσαυγιτη...Πούλα!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Πούλα, πούλα...Πούλα!
Όπως και η ικανότητα σου να κατανοήσεις γραπτό κείμενο. Δεν διόρθωσα τίποτα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Ρε καημό που έχουν με τα πετσετικά των αβγών τα κοθμουνια 
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- metaxoskolikas
Αναφορές στο indymedia;μίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 09:37metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 09:30 Ναι, είναι γνωστό ότι στην χρυσή αυγή το χρήμα ρέει άφθονο από... υπόγειες χρηματοδοτήσεις.
Γι αυτό συντηρείται από τις εισφορές μελών, μισθούς ευρωβουλευτών, πωλήσεις από το κατάστημα και έχουν κλείσει γραφεία της σε περιοχές όπου έχει άνοδο.
Δεν υπάρχει τεκμηρίωση ότι ρέει αυτή την εποχή χρήμα, όμως υπάρχουν αναφορές ότι έρεε ρώσσικο χρήμα, άφθονο, πριν μερικά χρόνια. Το ότι συντηρείται από εισφορές μελών και ευρωβουλευτών, το ξανακούσαμε το ανέκδοτο. Όμως γιατί όταν φεύγει ένας βουλευτης, ξεκινάνε και λένε: δεν πλήρωνε τις εισφορές του;
Πρέπει να γμ$%^ται όλη η Αθήνα στο πορνοξενοδοχείο του νγμ για να βγάλει τα έξοδα της η ΧΑ.
Πάντως το συγκεκριμένο νήμα μόνο θετικό πρόσημο μπορεί για να έχει για τη χ.α., αφού μόνοι σας παραδέχεστε ότι αναγκάζεται να πουλάει... πετσέτες θαλάσσης και μπλουζάκια για να συντηρηθεί.
Ποιο άλλο κόμμα στηρίζεται σε αυτά;
- ΜπλεΜπουμπυς
Ειναι παγια τακτικη οταν στριμωχνεται η νεοναζιστικη συμμορια να αντιδρα με ετεροπροσδιορισμο .μίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 09:39μάλιστα, βρήκες ορθογραφικό λάθος. Το αν είμαστε υποκριτες ή όχι δεν παίζει ρόλο. Εδώ μιλάμε για ένα θέμα, την ΧΑ και το επιχείρημα σου ήταν άκυρο. Όπως και η απάντηση σου για το ορθογραφικό.enterprise-psi έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 09:35Μάθε την διάφορα , ανάμεσα σε whataboutism , και είστε όλοι εξίσου υποκριτές.μίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 09:27
Αμα σε έχουν ταπώσει και κτυπάνε και την τάπα η λύση είναι μία: Whatabouterism
Και εννοειται ποτε με το ΠΑΣΟΚ η την ΝΔ η τον ΣΥΡΙΖΑ γιατι με αυτους ειναι κωλος και βρακι.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- metaxoskolikas
Ποιος στριμώχτηκε;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 09:50Ειναι παγια τακτικη οταν στριμωχνεται η νεοναζιστικη συμμορια να αντιδρα με ετεροπροσδιορισμο .μίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 09:39μάλιστα, βρήκες ορθογραφικό λάθος. Το αν είμαστε υποκριτες ή όχι δεν παίζει ρόλο. Εδώ μιλάμε για ένα θέμα, την ΧΑ και το επιχείρημα σου ήταν άκυρο. Όπως και η απάντηση σου για το ορθογραφικό.enterprise-psi έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 09:35
Μάθε την διάφορα , ανάμεσα σε whataboutism , και είστε όλοι εξίσου υποκριτές.
Για απάντησέ και στα τελευταία ποστ που έχω κάνει στο θέμα να δω κάτι
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν κατάλαβα, με αποκαλείς νεοναζί; Σου δίνω 10 λεπτά να κάνεις edit το ποστ σου.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 09:50 Ειναι παγια τακτικη οταν στριμωχνεται η νεοναζιστικη συμμορια να αντιδρα με ετεροπροσδιορισμο .
The business man whose master plan controls the world each day,
ειναι που συνεπαγεται πλυσιμο και αντιδρουν
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Πούλα, πούλα καλε μου χρυσαυγιτη...Πούλα!

τι ειπαμε γινοταν στα κεντρα αναψυχης - γκουλαγκς;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν είπα ότι διορθωσες κάτι, και έχω αντιληφθεί τι είπες. Βλέπω παρέμεινες τόσο έξυπνος όσο ήσουνα στο φλόρουμ.enterprise-psi έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 09:40 Όπως και η ικανότητα σου να κατανοήσεις γραπτό κείμενο. Δεν διόρθωσα τίποτα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- ΜπλεΜπουμπυς
Και ψαχνουν να βρουν την αιτια που εκλεισε.μίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:01Δεν είπα ότι διορθωσες κάτι, και έχω αντιληφθεί τι είπες. Βλέπω παρέμεινες τόσο έξυπνος όσο ήσουνα στο φλόρουμ.enterprise-psi έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 09:40 Όπως και η ικανότητα σου να κατανοήσεις γραπτό κείμενο. Δεν διόρθωσα τίποτα.
- Υπερκουλτουριάρης
Υπάρχει κόμμα που δεν κάνει το ίδιο; Το ΚΚΕ δεν πουλά μπλουζάκια και βιβλία της Σ.Ε. 40% πάνω από την Πρωτοπορία(!), στα φεστιβάλ του;Οι X.A. τουλάχιστον δικαιολογούνται μια και δεν παίρνουν επιχορήγηση. \
Ελπίζω πάντως τα μπλουζάκια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ να μην είναι made in Vietnam και να τα δώσανε φασόν σε μια Ελληνική εταιρεία.
Ελπίζω πάντως τα μπλουζάκια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ να μην είναι made in Vietnam και να τα δώσανε φασόν σε μια Ελληνική εταιρεία.
Αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του whataboutism μπρο, να πετάς ένα όλοι ίδιοι είστε και να νομίζεις ότι καθάρισες. Source: κυριολεκτικά όλο το ποστ χίστορι του ΜπλεΜπούμπη.enterprise-psi έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 09:35 Μάθε την διάφορα , ανάμεσα σε whataboutism , και είστε όλοι εξίσου υποκριτές.
Ακαδημαϊκά δηλαδή, συμφωνώ ότι το gift shop της νεοναζιστικής αυγής είναι για το μουσείο και όχι για την εσωτερική πολιτική.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- metaxoskolikas
Μα πού να δεις απάντηση
αρχίζουν να ποστάρουν περιοδικά τριακονταετίας μπας και πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα
αρχίζουν να ποστάρουν περιοδικά τριακονταετίας μπας και πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα
- metaxoskolikas
Ναι φραγκοφονιάδες επειδή δεν παίρνουν επιχορήγηση και κοιτάνε να συντηρήσουν το κόμμα με καμιά μπλούζαΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 09:08 Πούλα φασιστούλα, πούλα! - Και φονιάδες και φραγκοφονιάδες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση