Θελουν να μας πείσουν πως ο Κούλης είναι συμπαθέστερος του ημίθεου Λεβέντη; OMGΤρελός_του_Χωριού έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 16:41 Μιας και δεν αναφέρθηκε, η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών σύμφωνα με την ίδια έρευνα:
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημοσκόπιση MRB - Ιούνιος '18
- Υπερκουλτουριάρης
Re: Δημοσκόπιση MRB - Ιούνιος '18
- κυριος Μακης
συμφωνω, ασε τα κοινωνικα μας αντανακλαστικα. υπαρχει μπετο 30 τα εκατο τουλαχιστον κομματι της Ελ κοινωνιας που προτιμαει να δωσουμε την Ροδο στην Τουρκια απο το να ριξει Μητσοτακη.
Και τι ειναι η Ροδος μπροστα στην αργομισθια ;κυριος Μακης έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 16:57 συμφωνω, ασε τα κοινωνικα μας αντανακλαστικα. υπαρχει μπετο 30 τα εκατο τουλαχιστον κομματι της Ελ κοινωνιας που προτιμαει να δωσουμε την Ροδο στην Τουρκια απο το να ριξει Μητσοτακη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
Η δημοσίευση έγινε για διαφορετικούς λόγους· ώστε να είναι γνωστό τι άλλο υποστηρίζεται από την ίδια έρευνα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 16:48Θελουν να μας πείσουν πως ο Κούλης είναι συμπαθέστερος του ημίθεου Λεβέντη; OMGΤρελός_του_Χωριού έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 16:41 Μιας και δεν αναφέρθηκε, η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών σύμφωνα με την ίδια έρευνα:
![]()
Πάλι θα κρύβεστε σαν τα 3 τρομπόνια του 15. Εγώ σας προετοιμάζω, γιατί σας πονάω, μαζί μεγαλώσαμε.
Αν δηλαδή, κάποιοι εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας για ένα ερώτημα, πρέπει να
λάβουν υπόψη τι αναφέρεται σε αυτή γενικότερα.
ΥΓ. το θεωρώ αυτονόητο πώς έχεις καταλάβει ότι δεν έχω καμία σχέση με το Mr. Bean* του ελληνικού κοινοβουλίου...
(* όταν κάνει τις χαρακτηριστικές του γκριμάτσες, αυτόν μου φέρνει στο νου)

Από την άλλη, μη ξεχνάμε ότι και ο Γιωργάκης Παπανδρέου θεωρούταν κάποτε δημοφιλής...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τρελός_του_Χωριού την 06 Ιούλ 2018, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Non est ad astra mollis e terris via
- metaxoskolikas
Δηλαδή πρώτο κόμμα ο Λεβέντης;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 16:48Θελουν να μας πείσουν πως ο Κούλης είναι συμπαθέστερος του ημίθεου Λεβέντη; OMGΤρελός_του_Χωριού έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 16:41 Μιας και δεν αναφέρθηκε, η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών σύμφωνα με την ίδια έρευνα:
![]()
Πάλι θα κρύβεστε σαν τα 3 τρομπόνια του 15. Εγώ σας προετοιμάζω, γιατί σας πονάω, μαζί μεγαλώσαμε.
- Υπερκουλτουριάρης
Πιο συμπαθής. Τι σε παραξενεύει, γίνεται να υπάρχει άνθρωπος που να αντιπαθεί τον Λεβέντη;;; Θυμίζω πως παλιότερα πρώτος σε δημοφιλία ήταν ο Κωνσταντόπουλος και Συνασπισμός δεν έμπαινε στην βουλή.
Πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Που σημαίνει ότι ο κόσμος - ίσως - έμαθε τα μαθήματα του.Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 16:41 Μιας και δεν αναφέρθηκε, η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών σύμφωνα με την ίδια έρευνα:
![]()
Το κακό είναι ότι όλοι βγαίνουν άχρηστοι και πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε άχρηστους!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ατσαλώσου για τις φάπες που έρχονται.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 16:48Θελουν να μας πείσουν πως ο Κούλης είναι συμπαθέστερος του ημίθεου Λεβέντη; OMGΤρελός_του_Χωριού έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 16:41 Μιας και δεν αναφέρθηκε, η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών σύμφωνα με την ίδια έρευνα:
![]()
ΥΓ. Στις εσωκομματικές που θα γίνουν μετά τον εξευτελισμό στις εκλογές θα στηρίξω Ευκλείδη. Χρειαζόμαστε κάποιο σοβαρό πρόσωπο στην αξιωματική(;) αντιπολίτευση.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Ψηφο στους μαρινακηδες για να παει μπροστα η χωραmetaxoskolikas έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 21:00 Αν πράγματι πάντως πάρει άνω του 20%, το μόνο συμπέρασμα που μπορούμε να εξάγουμε είναι ότι αυτή η χώρα δε θα βγει ποτέ από τον βούρκο.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Υπερκουλτουριάρης
Την φάπα την έφαγες στο Eleuthero χρησιμοποιώντας το όνομα μου,ποντάροντας πως δεν μπαίνω. Σε συγχωρώ, είμαι ανεκτικός στην αμαρτία.
ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα δεν υπάρχει. Είναι ο Μεγάλος Τιμονιέρης, θα μπει σε μαυσωλείο το 2090,αφου σας γλεντήσει κάτι δεκαετίες ακόμα. Ο Ευκλείδης είναι μορφή, αλλά καλός μόνος για ηγέτης στην Θύρα 4.
Φιλική συμβουλή, ανθρώπου που βλέπει μακριά. Κάντε εντριβές στον Κουρασμένο. Μόνο αυτός μπορεί να διαχειριστεί την επερχόμενη τσαπού,αλλιώς μπαίνετε στην πορεία της ΕΚ-ΝΔ των 70ς. Σας τα ελεγα και τότε,Τζιτζιφιόγκος ή ο Θεός Μειμαρ, μπορούσαν να κρατήσουν το σαπιοκάραβο στην επιφάνεια.
ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα δεν υπάρχει. Είναι ο Μεγάλος Τιμονιέρης, θα μπει σε μαυσωλείο το 2090,αφου σας γλεντήσει κάτι δεκαετίες ακόμα. Ο Ευκλείδης είναι μορφή, αλλά καλός μόνος για ηγέτης στην Θύρα 4.
Φιλική συμβουλή, ανθρώπου που βλέπει μακριά. Κάντε εντριβές στον Κουρασμένο. Μόνο αυτός μπορεί να διαχειριστεί την επερχόμενη τσαπού,αλλιώς μπαίνετε στην πορεία της ΕΚ-ΝΔ των 70ς. Σας τα ελεγα και τότε,Τζιτζιφιόγκος ή ο Θεός Μειμαρ, μπορούσαν να κρατήσουν το σαπιοκάραβο στην επιφάνεια.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Καμιά φάπα δεν έφαγα. Χρησιμοποίησα μια πραγματική παράθεση από το Έθνος, αλλά το λάθος μου ήταν ότι δεν πρόσεξα τη δική σου ειρωνική τοποθέτηση στο δημοσίευμα. Και σίγουρα δεν ποντάρω σε κάτι, γιατί ξέρω ότι γράφεις και εκεί, όπως και εγώ.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 13:54 Την φάπα την έφαγες στο Eleuthero χρησιμοποιώντας το όνομα μου,ποντάροντας πως δεν μπαίνω. Σε συγχωρώ, είμαι ανεκτικός στην αμαρτία.
Καταλαβαίνω ότι, όταν ο κόσμος σου καταρρέει, είσαι σε κατάσταση σοκ. Το να σε γλεντάει ο Τσίπρας σου, το ότι ο Πάνος σου ψάχνει την ψήφο του, το ότι ο Παοκ δεν πήρε στημένο πρωτάθλημα, αφού ο σύριζα σφύριζε αδιάφορα, είναι πάρα πολύ.
Ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Απλώς πρέπει να ξέρεις ότι η βάση της ΝΔ σιχαίνεται τον Βρωμόστομο και τον Τζιτζι, ενώ ο ολετήρας Κουρασμένος είναι ανάθεμα για κάθε σοβαρό κεντρώο, όπως εγώ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-