Να ξέρεις, εγώ μικρή δε θα σε έκανα παρέα. Ξενέρωτε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2020, 13:58 Ντάξει ρε μαλάκες οι ερωτήσεις είναι ξενέρα, αλλά αυτό το στρατηγικής εγώ θα το παιζα και σαν παιδί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ΛΥΣΗ για δώρα σε παιδιά.
- Cecily Anne
Re: Η ΛΥΣΗ για δώρα σε παιδιά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το σωστό είναι
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για δώρα σε παιδιά
αλλά φοβάμαι μην το δει κανένας τύπος και φτιάξει action figure του Βελόπουλου.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για δώρα σε παιδιά
αλλά φοβάμαι μην το δει κανένας τύπος και φτιάξει action figure του Βελόπουλου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
να βγει και για τον εμφύλιο

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
talaipwros
Με δωρο σετ χημείας "Πώς να φτιάξετε ναπάλμ"
John Brown Gun Club έγραψε: 23 Δεκ 2020, 14:02 Καποιο παιδακι ζητησε στον παππου του να του παρει το ΜαινΚραφτ κι αυτος του αγορασε το ΜαινΚαμπφ.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- John Brown Gun Club
"φιλωντας ξενους κωλους"
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Dwarven Blacksmith
Επειδή θα έχανες.Cecily Anne έγραψε: 23 Δεκ 2020, 14:09Να ξέρεις, εγώ μικρή δε θα σε έκανα παρέα. Ξενέρωτε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2020, 13:58 Ντάξει ρε μαλάκες οι ερωτήσεις είναι ξενέρα, αλλά αυτό το στρατηγικής εγώ θα το παιζα και σαν παιδί.
- Cecily Anne
Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2020, 14:38Επειδή θα έχανες.Cecily Anne έγραψε: 23 Δεκ 2020, 14:09Να ξέρεις, εγώ μικρή δε θα σε έκανα παρέα. Ξενέρωτε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2020, 13:58 Ντάξει ρε μαλάκες οι ερωτήσεις είναι ξενέρα, αλλά αυτό το στρατηγικής εγώ θα το παιζα και σαν παιδί.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
και για το πολυτεχνείο να φτιαχτεί. τύπου μονόπολης όμως.
δηλαδή οι συμμετέχοντες επαναστάτες, να αποκτουν στο βάθος του χρόνου και του παιχνιδιου σημαντική περιουσία και θέσεις εξουσιας.

δηλαδή οι συμμετέχοντες επαναστάτες, να αποκτουν στο βάθος του χρόνου και του παιχνιδιου σημαντική περιουσία και θέσεις εξουσιας.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Cecily Anne
Υπάρχει το hotel πιο σχετικό.Naranjita έγραψε: 23 Δεκ 2020, 14:43 και για το πολυτεχνείο να φτιαχτεί. τύπου μονόπολης όμως.
![]()
stavmanr έγραψε: 23 Δεκ 2020, 13:44 Θα ξετρελαθούν...
Να βγάλουμε και τράπουλα με τους αγίους, και υπερατού το Χριστό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Να βγει και "Ναυμαχία" με τη Μπουμπουλίνα.
Μάλλον δεν παίζει με γυναίκες. Δεν είναι ικανές να συμμετάσχουν σε ποιοτικά πνευματικά αθύρματα.Cecily Anne έγραψε: 23 Δεκ 2020, 14:42Axaaxxaxaxaaxaxax θα ήθελες. Ο μόνος τρόπος να χάσω είναι να παίξω με τον Χέλη (...)
Κάτι τέτοιο.
- Cecily Anne
Ούτε εγώ τις παίζω. Χασούρα σκέτη είναι, αν τις πάρεις στην ομάδα. Μακριά.stavmanr έγραψε: 23 Δεκ 2020, 14:48Μάλλον δεν παίζει με γυναίκες. Δεν είναι ικανές να συμμετάσχουν σε ποιοτικά πνευματικά αθύρματα.Cecily Anne έγραψε: 23 Δεκ 2020, 14:42Axaaxxaxaxaaxaxax θα ήθελες. Ο μόνος τρόπος να χάσω είναι να παίξω με τον Χέλη (...)
Κάτι τέτοιο.
Δεν είναι μόνο τα PS παιχνίδια για δώρα.
Δεν βλέπω τίποτα κακό σε αυτήν την κίνηση.
Επιτραπέζια και κάρτες πάντα είχανε το μερίδιό τους στην αγορά. Γιατί να μην συνδυαστεί και με κάποιες γνώσεις;
Δεν βλέπω τίποτα κακό σε αυτήν την κίνηση.
Επιτραπέζια και κάρτες πάντα είχανε το μερίδιό τους στην αγορά. Γιατί να μην συνδυαστεί και με κάποιες γνώσεις;
Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-