χαλαρωσε και κανε υπομονη σε λιγες σελιδες θα καταληξουμε παλι στον εμφυλιο. πηγαδα μελιγαλα vs γραμμος-βιτσιChris31 έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:22perseus έγραψε: 15 Δεκ 2020, 12:11 Νεοδημοκρατες επιασε η αστυνομια εναν κατασκοπο και τον αφησατε ελευθερο απατεωνες.![]()
Ρε τριταντζες χορεύτριες των καμπαρέ με τα φουρ φουρ στη μέση που ονειρεύεστε και Μπολσόι, εσάς θα ρωτήσουν εδώ δα στον παρακμιακό λούμπεν καφενέ να λύσετε θέματα των μυστικών υπηρεσιών; Δυο γαιδουριων άχυρα δεν μπορείτε να χωρίσετε
Πιο πηγμενος ...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόρνες
- John Brown Gun Club
Re: Πόρνες
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άρα λοιπόν οι δορυφόροι δεν μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως την χαρτογράφηση την οποία κάνουν άτομα με επιτόπια έρευνα ..Zarkadaki έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:08 Τι χαζοί αυτοί εκεί στις μυστικές υπηρεσίες, την εποχή των δορυφόρων στέλνουν άτομα για χαρτογράφηση.
- John Brown Gun Club
μια λεξη μονο: κοστος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:33Η τεχνολογία δεν αντικαθιστά πλήρως όπλα και μεθόδους τα οποία είναι πιο πρωτόγονσ εάν δεν έχει βρεθεί υποκατάστατο τους το οποίο να τα αντικαθιστά στον ίδιο η καλύτερο βαθμό πχ το μαχαίρι υπάρχει ακόμη σαν όπλο στις ειδικές Δυνάμεις γιατί δεν έχει βρεθεί κάτι πιο τεχνολογικά προηγμένο το όπιο να αντικαθιστά την χρήση του στον ίδιο η και καλύτερο βαθμόZarkadaki έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:08 Τι χαζοί αυτοί εκεί στις μυστικές υπηρεσίες, την εποχή των δορυφόρων στέλνουν άτομα για χαρτογράφηση.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Αυτό κι εμένα μου φαίνεται τραβηγμένο, ειδικά τώρα που οι Τούρκοι ψάχνουν αφορμή να στήσουν επεισόδιο.John Brown Gun Club έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:20Αυτο δεν ειναι το ιδιο, αυτο ακουγεται ρεαλιστικο. Το μη ρεαλιστικο στην περιγραφη του αινειαν ειναι πως και εμεις και οι απεναντι κανουμε τα στραβα ματια σε μια υποθεση ρουτινας.Chainis έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:04Γινονται.John Brown Gun Club έγραψε: 15 Δεκ 2020, 12:45
ουτε εγω γνωριζω, αλλα αυτη περιγραφη μυστικων επιχειρησεων ως μπιζνες ας γιουζουαλ αφενος ακουγεται 100% μουφα, αφετερου ειναι υπερβολικα συναφης με το ιδιο πραγμα που επαναλαμβανεις με καθε ευκαιρια για να την παρω στα σοβαρα.
Κυρίως έλεγχος ακτών κατάλληλων για απόβαση και αναγνώριση "περίεργων" συμβάντων.
Το ξέρω από άνθρωπο που υπηρέτησε σε ΜΑΚ πριν πολλά χρόνια και είχε συμμετοχή.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Καλά κάτι θα ξέρετε εσείς περισσότερο, εγώ δεν έχω πάει φαντάρος. Μια σκέψη έκανα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:33Η τεχνολογία δεν αντικαθιστά πλήρως όπλα και μεθόδους τα οποία είναι πιο πρωτόγονσ εάν δεν έχει βρεθεί υποκατάστατο τους το οποίο να τα αντικαθιστά στον ίδιο η καλύτερο βαθμό πχ το μαχαίρι υπάρχει ακόμη σαν όπλο στις ειδικές Δυνάμεις γιατί δεν έχει βρεθεί κάτι πιο τεχνολογικά προηγμένο το όπιο να αντικαθιστά την χρήση του στον ίδιο η και καλύτερο βαθμόZarkadaki έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:08 Τι χαζοί αυτοί εκεί στις μυστικές υπηρεσίες, την εποχή των δορυφόρων στέλνουν άτομα για χαρτογράφηση.
John Brown Gun Club έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:34χαλαρωσε και κανε υπομονη σε λιγες σελιδες θα καταληξουμε παλι στον εμφυλιο. πηγαδα μελιγαλα vs γραμμος-βιτσιChris31 έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:22perseus έγραψε: 15 Δεκ 2020, 12:11 Νεοδημοκρατες επιασε η αστυνομια εναν κατασκοπο και τον αφησατε ελευθερο απατεωνες.![]()
Ρε τριταντζες χορεύτριες των καμπαρέ με τα φουρ φουρ στη μέση που ονειρεύεστε και Μπολσόι, εσάς θα ρωτήσουν εδώ δα στον παρακμιακό λούμπεν καφενέ να λύσετε θέματα των μυστικών υπηρεσιών; Δυο γαιδουριων άχυρα δεν μπορείτε να χωρίσετε
Πιο πηγμενος ...![]()
Καμία αμφιβολία περί τούτου και δεν με εμποδίζει καθόλου στο μεταξύ να σας γλεντω για το πηξιμο.
Αντιρρησίας;Zarkadaki έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:40Καλά κάτι θα ξέρετε εσείς περισσότερο, εγώ δεν έχω πάει φαντάρος. Μια σκέψη έκανα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:33Η τεχνολογία δεν αντικαθιστά πλήρως όπλα και μεθόδους τα οποία είναι πιο πρωτόγονσ εάν δεν έχει βρεθεί υποκατάστατο τους το οποίο να τα αντικαθιστά στον ίδιο η καλύτερο βαθμό πχ το μαχαίρι υπάρχει ακόμη σαν όπλο στις ειδικές Δυνάμεις γιατί δεν έχει βρεθεί κάτι πιο τεχνολογικά προηγμένο το όπιο να αντικαθιστά την χρήση του στον ίδιο η και καλύτερο βαθμόZarkadaki έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:08 Τι χαζοί αυτοί εκεί στις μυστικές υπηρεσίες, την εποχή των δορυφόρων στέλνουν άτομα για χαρτογράφηση.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το μαχαίρι σαν όπλο στις ειδικές Δυνάμεις , όσο πρωτόγονο κι εάν είναι σαν όπλο δεν έχει ξεπεραστεί τεχνολογικά από άλλο όπλο το οποίο να το αντικαθιστά πλήρως στον ίδιο η καλύτερο βαθμόJohn Brown Gun Club έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:38μια λεξη μονο: κοστος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:33Η τεχνολογία δεν αντικαθιστά πλήρως όπλα και μεθόδους τα οποία είναι πιο πρωτόγονσ εάν δεν έχει βρεθεί υποκατάστατο τους το οποίο να τα αντικαθιστά στον ίδιο η καλύτερο βαθμό πχ το μαχαίρι υπάρχει ακόμη σαν όπλο στις ειδικές Δυνάμεις γιατί δεν έχει βρεθεί κάτι πιο τεχνολογικά προηγμένο το όπιο να αντικαθιστά την χρήση του στον ίδιο η και καλύτερο βαθμόZarkadaki έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:08 Τι χαζοί αυτοί εκεί στις μυστικές υπηρεσίες, την εποχή των δορυφόρων στέλνουν άτομα για χαρτογράφηση.
Τα κυάλια σε έναν οπτηρα στην γέφυρα πολεμικού πλοίου δεν είναι καλύτερα από το γυμνό μάτι στην παρατήρηση αντικειμένων στην θάλασσα (χώρος αυτό να σημαίνει ότι είναι άχρηστα )
Γίνονται συναλλαγές κάτω από το τραπέζι τις οποίες δεν γνωρίζει και δεν πρέπει μάλιστα να γνωρίζει ο πολύς ο κόσμος;Chainis έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:39Αυτό κι εμένα μου φαίνεται τραβηγμένο, ειδικά τώρα που οι Τούρκοι ψάχνουν αφορμή να στήσουν επεισόδιο.John Brown Gun Club έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:20Αυτο δεν ειναι το ιδιο, αυτο ακουγεται ρεαλιστικο. Το μη ρεαλιστικο στην περιγραφη του αινειαν ειναι πως και εμεις και οι απεναντι κανουμε τα στραβα ματια σε μια υποθεση ρουτινας.Chainis έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:04
Γινονται.
Κυρίως έλεγχος ακτών κατάλληλων για απόβαση και αναγνώριση "περίεργων" συμβάντων.
Το ξέρω από άνθρωπο που υπηρέτησε σε ΜΑΚ πριν πολλά χρόνια και είχε συμμετοχή.
Εν προκειμένω δεν γνωρίζουμε το με το ανταλλάγματα και με πιο σκεπτικό αφέθηκαν ελεύθεροι οι συγκεκριμένοι κατάσκοποι
- John Brown Gun Club
Ισως επισης να εχεις αποστρατευτει εδω και καιρο, πριν η Τουρκια αποκτησει τους δυο δορυφορους παρακολουθησης, το 2016.
Μένω σε αυτό που είπαJohn Brown Gun Club έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:45Ισως επισης να εχεις αποστρατευτει εδω και καιρο, πριν η Τουρκια αποκτησει τους δυο δορυφορους παρακολουθησης, το 2016.
Για να αντικατασταθεί ένα παρωχημένο η πρωτόγονο όπλο με κάποιο πιο νέο τεχνολογικά θα πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες που κάλυπτε το προηγούμενο όπλο στον ίδιο και καλύτερο βαθμό
Όσο για τους δορυφόρους παρακολούθησης και πόσο μπορούν να αντικαταστήσουν αυτές την χαρτογράφηση ακτών που γίνεται από άτομα ας μιλήσουν άλλοι πιο τεχνολογικά γνωστες από εμένα πάνω σε αυτά τα ζητήματα
Αν ηταν εξυπνοι θα ανοιγαν σουβλατζιδικο κοντα σε στρατοπεδα και θα εκαναν delivery.Zarkadaki έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:08 Τι χαζοί αυτοί εκεί στις μυστικές υπηρεσίες, την εποχή των δορυφόρων στέλνουν άτομα για χαρτογράφηση.
Αλλος τροπος: Να εστελναν καμια 100η ΜΟΥΝΑΡΕΣ να την επεφταν σε στρατιωτες στην εξοδο τους.
Αλλα δεν εχουν ιδεες. By the book πανε συνεχεια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- John Brown Gun Club
... η με χαμηλοτερο κοστος. Το πιο σημαντικο κριτηριο στο συνολικο σχεδιασμο. Οι πολεμικοι εξοπλισμοι ειναι εξαλλου μια τεραστια σπαταλη, και τα οπλικα συστηματα απαιτουν σημαντικους πορους και εργασια, με σκοπο, στην καλυτερη περιπτωση, να μεινουν αχρησιμοποιητα και στην χειροτερη να αλληλοκαταστραφουν με αλλα ανταγωνιστικα οπλα. Μακαρι καποια στιγμη να απαλλαγουμε απο αυτον τον βρογχο στον λαιμο μας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:49 Για να αντικατασταθεί ένα παρωχημένο η πρωτόγονο όπλο με κάποιο πιο νέο τεχνολογικά θα πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες που κάλυπτε το προηγούμενο όπλο στον ίδιο και καλύτερο βαθμό
Και ποιος σου είπε ότι δεν συμβαίνουν τετοιες καταστάσεις ;Daje έγραψε: 15 Δεκ 2020, 14:00Αν ηταν εξυπνοι θα ανοιγαν σουβλατζιδικο κοντα σε στρατοπεδα και θα εκαναν delivery.Zarkadaki έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:08 Τι χαζοί αυτοί εκεί στις μυστικές υπηρεσίες, την εποχή των δορυφόρων στέλνουν άτομα για χαρτογράφηση.
Αλλος τροπος: Να εστελναν καμια 100η ΜΟΥΝΑΡΕΣ να την επεφταν σε στρατιωτες στην εξοδο τους.
Όπου μια ..υπεράνω υποψίας βόρειο Ευρωπαία τουρίστρια θα κάνει σεξ με τον πιο φλύαρο φαντάρο μιας στρατιωτικής μονάδας και θα μάθει μέχρι και το τι νούμερο εσώρουχα φοράει ο διοικητής της μονάδας ;
Εγω ειμαι ΙΔΑΝΙΚΟΣ για τετοιες καταστασεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2020, 14:04Και ποιος σου είπε ότι δεν συμβαίνουν τετοιες καταστάσεις ;Daje έγραψε: 15 Δεκ 2020, 14:00Αν ηταν εξυπνοι θα ανοιγαν σουβλατζιδικο κοντα σε στρατοπεδα και θα εκαναν delivery.Zarkadaki έγραψε: 15 Δεκ 2020, 13:08 Τι χαζοί αυτοί εκεί στις μυστικές υπηρεσίες, την εποχή των δορυφόρων στέλνουν άτομα για χαρτογράφηση.
Όπου μια ..υπεράνω υποψίας βόρειο Ευρωπαία τουρίστρια θα κάνει σεξ με τον πιο φλύαρο φαντάρο μιας στρατιωτικής μονάδας και θα μάθει μέχρι και το τι νούμερο εσώρουχα φοράει ο διοικητής της μονάδας ;
Θα πουλαγα αμεσως ολα τα μυστικα της χωρας, αν επροκειτο για ΜΟΥΝΑΡΑ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg