Είχα ένα τέτοιο στικάκι, αλλά μου έχει πεθάνει. Αναβίωσα το Nexus μου, οπότε έχω πάλι nethunter και δεν έχω ασχοληθεί. Συν ότι έχω και laptop με Kali. Το μόνο στικάκι που μου έχει μείνει για τέτοιες δουλειές έχει Tails.sys3x έγραψε: 10 Δεκ 2020, 16:13 Τι εννοείς ότι έχεις πρόχειρο;
Δεν έχεις πάντα περασμένο στο πιο γλήγορο στικάκι σου (που έχεις πάντα στο τσαντάκι σου) μια persistent kali;
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aνάκτηση διεγραμμένων αρχείων από usb.
Re: Aνάκτηση διεγραμμένων αρχείων από usb.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- Dwarven Blacksmith
Το πήραμε, τι καλό έχει;
Λες και περιμένεις σε δημόσια υπηρεσία μέχρι να μαζευτούν τα τοκενς.
Τι καλύτερο μπορεί να φανταστείς;Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Δεκ 2020, 16:33Το πήραμε, τι καλό έχει;![]()
Λες και περιμένεις σε δημόσια υπηρεσία μέχρι να μαζευτούν τα τοκενς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ είχα dual boot με kali στο λαπ μου ανέκαθεν μέχρι και πριν 2 χρόνια που πλέον φορτώνω από το στικάκι, έχω τρεις δίσκους στο λαπ και χρειαζόμουν το 1tb του msata που είχα το kali, οπότε στικάκι. Δε με χαλάει καθόλου όμως, 200mb read και 80 write σε persistent εγκατάσταση σε στικάκι δεν είναι καθόλου άσχημα για τις ανάγκες μου.klg έγραψε: 10 Δεκ 2020, 16:30Είχα ένα τέτοιο στικάκι, αλλά μου έχει πεθάνει. Αναβίωσα το Nexus μου, οπότε έχω πάλι nethunter και δεν έχω ασχοληθεί. Συν ότι έχω και laptop με Kali. Το μόνο στικάκι που μου έχει μείνει για τέτοιες δουλειές έχει Tails.sys3x έγραψε: 10 Δεκ 2020, 16:13 Τι εννοείς ότι έχεις πρόχειρο;
Δεν έχεις πάντα περασμένο στο πιο γλήγορο στικάκι σου (που έχεις πάντα στο τσαντάκι σου) μια persistent kali;
![]()
.
.
Οι οποίες είναι;sys3x έγραψε: 10 Δεκ 2020, 16:51Εγώ είχα dual boot με kali στο λαπ μου ανέκαθεν μέχρι και πριν 2 χρόνια που πλέον φορτώνω από το στικάκι, έχω τρεις δίσκους στο λαπ και χρειαζόμουν το 1tb του msata που είχα το kali, οπότε στικάκι. Δε με χαλάει καθόλου όμως, 200mb read και 80 write σε persistent εγκατάσταση σε στικάκι δεν είναι καθόλου άσχημα για τις ανάγκες μου.klg έγραψε: 10 Δεκ 2020, 16:30Είχα ένα τέτοιο στικάκι, αλλά μου έχει πεθάνει. Αναβίωσα το Nexus μου, οπότε έχω πάλι nethunter και δεν έχω ασχοληθεί. Συν ότι έχω και laptop με Kali. Το μόνο στικάκι που μου έχει μείνει για τέτοιες δουλειές έχει Tails.sys3x έγραψε: 10 Δεκ 2020, 16:13 Τι εννοείς ότι έχεις πρόχειρο;
![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Τι εννοείς;klg έγραψε: 10 Δεκ 2020, 17:01Οι οποίες είναι;sys3x έγραψε: 10 Δεκ 2020, 16:51Εγώ είχα dual boot με kali στο λαπ μου ανέκαθεν μέχρι και πριν 2 χρόνια που πλέον φορτώνω από το στικάκι, έχω τρεις δίσκους στο λαπ και χρειαζόμουν το 1tb του msata που είχα το kali, οπότε στικάκι. Δε με χαλάει καθόλου όμως, 200mb read και 80 write σε persistent εγκατάσταση σε στικάκι δεν είναι καθόλου άσχημα για τις ανάγκες μου.klg έγραψε: 10 Δεκ 2020, 16:30
Είχα ένα τέτοιο στικάκι, αλλά μου έχει πεθάνει. Αναβίωσα το Nexus μου, οπότε έχω πάλι nethunter και δεν έχω ασχοληθεί. Συν ότι έχω και laptop με Kali. Το μόνο στικάκι που μου έχει μείνει για τέτοιες δουλειές έχει Tails.![]()
.
.
Δεν θα μας πεις ποιό είναι το target του ανελέητου hacking σου;
Τελικά πρόγραμμα για να κάψεις ο άλλος το stick σε windows δεν μας είπες.
Τελικά πρόγραμμα για να κάψεις ο άλλος το stick σε windows δεν μας είπες.
Έχει πολλά προγραμματάκια για Windows, συνήθως το netbootin χρησιμοποιώ, επίσης δε καταλαβαίνω που το πας, εκτός από παρακολούθηση του δικού σου δικτύου πχ με kali μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο θα έκανες με οποιαδήποτε διανομή, είναι Debian και έχει πολύ καλή απόκριση γενικά και πολύ σταθερή, δεν είναι απαραίτητο να σπας δίκτυα ή να στήνεις φέηκ Facebook login screens στο ασύρματο δίκτυο της μουνάρας γειτόνισσας.
Άμα σε δώκω το url του file server μου έχεις χρόνο να κάνεις ένα audit test για vulnerabilities (θέλω full report όμως);
Άμα σε δώκω το url του file server μου έχεις χρόνο να κάνεις ένα audit test για vulnerabilities (θέλω full report όμως);
.
.
Έξω από το σπίτι 9 στις 10 φορές είναι απαραίτητο για εμένα να έχω πρόσβαση σε ένα Linux μηχανάκι κυρίως για να διαχειρίζομαι δίσκους φορμαρισμένους σε ext2-3-4, τα προγραμματάκια σε Windows για αυτήν την δουλειά είναι αρκετά αναξιόπιστα, για να σε απαντήσω και στην ερώτηση σου.
.
.
Το Kali είναι σχεδιασμό για να σου παρέχει ένα έτοιμο toolset για συγκεκριμένα πράγματα. Ακόμα και η Offensive Security δεν το προτείνει για daily driver. Μια τέτοια επιλογή είναι το Parrot. Δεδομένου όμως ότι μιλάμε για ένα στικάκι, που δεν νομίζω να είναι για σένα daily driver, δεν μπορώ να φανταστώ ποια χρησιμότητα θα σου δώσει πέρα από το infosec κομμάτι και τα forensics.sys3x έγραψε: 10 Δεκ 2020, 17:29 Έχει πολλά προγραμματάκια για Windows, συνήθως το netbootin χρησιμοποιώ, επίσης δε καταλαβαίνω που το πας, εκτός από παρακολούθηση του δικού σου δικτύου πχ με kali μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο θα έκανες με οποιαδήποτε διανομή, είναι Debian και έχει πολύ καλή απόκριση γενικά και πολύ σταθερή, δεν είναι απαραίτητο να σπας δίκτυα ή να στήνεις φέηκ Facebook login screens στο ασύρματο δίκτυο της μουνάρας γειτόνισσας.
Βέβαια καλά κάνεις και το έχεις, να τα λέμε αυτά, εγώ είμαι ο τελευταίος που θα σου πω να μην το έχεις. xD
Άντε δώστο, ειδικά για σένα, μετά από τόσα χρόνια κάτι θα κάνουμε. Υποθέτω nextcloud.
Δες το CAIN που ανέφερα και πριν.sys3x έγραψε: 10 Δεκ 2020, 17:33 Έξω από το σπίτι 9 στις 10 φορές είναι απαραίτητο για εμένα να έχω πρόσβαση σε ένα Linux μηχανάκι κυρίως για να διαχειρίζομαι δίσκους φορμαρισμένους σε ext2-3-4, τα προγραμματάκια σε Windows για αυτήν την δουλειά είναι αρκετά αναξιόπιστα, για να σε απαντήσω και στην ερώτηση σου.
Αν απαντάς σε μένα, εγκατέστησα το linux mint, στο παλιό μου laptop, το αντικατέστησα όμως γιατί άρχισε να μην δουλεύει σωστά (10 χρόνων) και στο καινούργιο υπάρχουν τα windows. Κάποια στιγμή δεν έβρισκε τις ασύρματες συνδέσεις επίσης. Αλλά δεν είχα άλλο θέμα και μου ήταν εύχρηστο.sys3x έγραψε: 10 Δεκ 2020, 17:33 Έξω από το σπίτι 9 στις 10 φορές είναι απαραίτητο για εμένα να έχω πρόσβαση σε ένα Linux μηχανάκι κυρίως για να διαχειρίζομαι δίσκους φορμαρισμένους σε ext2-3-4, τα προγραμματάκια σε Windows για αυτήν την δουλειά είναι αρκετά αναξιόπιστα, για να σε απαντήσω και στην ερώτηση σου.
Τα αρχεία ανοίγουν με τα ελληνικά windows σαν προεπιλογή στο word, αλλά εμφανίζονται ακαταλαβίστικοι χαρακτήρες. Καμία άλλη κωδικοποίηση δεν εμφανίζει το ελληνικό κείμενο επίσης. Το Libre writer δεν το ανοίγει καθόλου αφού κάνει μια προσπάθεια επιδιόρθωσης. Κάποιο word recover πρόγραμμα μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι κατεστραμμένα.
Αλλά δεν είναι επείγοντα. Μπορώ να τα βρω και από αλλού.
Δεν απαντούσα σε εσένα αλλά άκου τι μπορείς να κάνεις για δοκιμή.Antares έγραψε: 10 Δεκ 2020, 18:12Αν απαντάς σε μένα, εγκατέστησα το linux mint, στο παλιό μου laptop, το αντικατέστησα όμως γιατί άρχισε να μην δουλεύει σωστά (10 χρόνων) και στο καινούργιο υπάρχουν τα windows. Κάποια στιγμή δεν έβρισκε τις ασύρματες συνδέσεις επίσης. Αλλά δεν είχα άλλο θέμα και μου ήταν εύχρηστο.sys3x έγραψε: 10 Δεκ 2020, 17:33 Έξω από το σπίτι 9 στις 10 φορές είναι απαραίτητο για εμένα να έχω πρόσβαση σε ένα Linux μηχανάκι κυρίως για να διαχειρίζομαι δίσκους φορμαρισμένους σε ext2-3-4, τα προγραμματάκια σε Windows για αυτήν την δουλειά είναι αρκετά αναξιόπιστα, για να σε απαντήσω και στην ερώτηση σου.
Τα αρχεία ανοίγουν με τα ελληνικά windows σαν προεπιλογή στο word, αλλά εμφανίζονται ακαταλαβίστικοι χαρακτήρες. Καμία άλλη κωδικοποίηση δεν εμφανίζει το ελληνικό κείμενο επίσης. Το Libre writer δεν το ανοίγει καθόλου αφού κάνει μια προσπάθεια επιδιόρθωσης. Κάποιο word recover πρόγραμμα μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι κατεστραμμένα.
Αλλά δεν είναι επείγοντα. Μπορώ να τα βρω και από αλλού.
Κατέβασε το notepad++ άνοιξε τα αρχεία σου με αυτό και κάντα encode σε unicode, μετά κάνε save as με νέο όνομα και ξανάνοιξε τα, είναι long shot μάλλον δεν αλλά δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.
.
.
Εάν κάνεις έναν απλό λογαριασμό, ούτε στους sudoers δεν χρειάζεται να σε βάλεις, μια χαρά daily driver είναι σε πληροφορώ, το έκανα για χρόνια, στο λάπτοπ μου συγκεκριμένα τρέχει εξαιρετικά καλά μείον τα cstates που κι αυτά φτιάχνονται.klg έγραψε: 10 Δεκ 2020, 18:03Το Kali είναι σχεδιασμό για να σου παρέχει ένα έτοιμο toolset για συγκεκριμένα πράγματα. Ακόμα και η Offensive Security δεν το προτείνει για daily driver. Μια τέτοια επιλογή είναι το Parrot. Δεδομένου όμως ότι μιλάμε για ένα στικάκι, που δεν νομίζω να είναι για σένα daily driver, δεν μπορώ να φανταστώ ποια χρησιμότητα θα σου δώσει πέρα από το infosec κομμάτι και τα forensics.sys3x έγραψε: 10 Δεκ 2020, 17:29 Έχει πολλά προγραμματάκια για Windows, συνήθως το netbootin χρησιμοποιώ, επίσης δε καταλαβαίνω που το πας, εκτός από παρακολούθηση του δικού σου δικτύου πχ με kali μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο θα έκανες με οποιαδήποτε διανομή, είναι Debian και έχει πολύ καλή απόκριση γενικά και πολύ σταθερή, δεν είναι απαραίτητο να σπας δίκτυα ή να στήνεις φέηκ Facebook login screens στο ασύρματο δίκτυο της μουνάρας γειτόνισσας.
Βέβαια καλά κάνεις και το έχεις, να τα λέμε αυτά, εγώ είμαι ο τελευταίος που θα σου πω να μην το έχεις. xD
Άντε δώστο, ειδικά για σένα, μετά από τόσα χρόνια κάτι θα κάνουμε. Υποθέτω nextcloud.
Βασικά είναι καλή επιλογή όταν έχεις να κάνεις με δίκτυα γενικά, μόνο για το wireshark πχ που το έχεις έτοιμο αξίζει. Τέσπα, εγώ εσχάτως μπουτάρω σπάνια στο main pc σε Linux και τι Linux, ομπούντου στούντιο, να μη σου πω ότι αγαπημένη μου διανομή πλέον είναι το elementary, δεν έχω την ίδια όρεξη να πειράζω.
Σε στέλνω με πμ το url, σκίστον (αν μπορείς).
.
.
Για δίκτυα απλά θες wireshark, nmap, hping3 που είναι trivial να τα κάνεις install σε οποιαδήποτε διανομή πλέον. Μια χαρά daily driver δεν είναι, αλλά άμα σε βόλεψε τι να σου πω.sys3x έγραψε: 10 Δεκ 2020, 19:13Εάν κάνεις έναν απλό λογαριασμό, ούτε στους sudoers δεν χρειάζεται να σε βάλεις, μια χαρά daily driver είναι σε πληροφορώ, το έκανα για χρόνια, στο λάπτοπ μου συγκεκριμένα τρέχει εξαιρετικά καλά μείον τα cstates που κι αυτά φτιάχνονται.klg έγραψε: 10 Δεκ 2020, 18:03Το Kali είναι σχεδιασμό για να σου παρέχει ένα έτοιμο toolset για συγκεκριμένα πράγματα. Ακόμα και η Offensive Security δεν το προτείνει για daily driver. Μια τέτοια επιλογή είναι το Parrot. Δεδομένου όμως ότι μιλάμε για ένα στικάκι, που δεν νομίζω να είναι για σένα daily driver, δεν μπορώ να φανταστώ ποια χρησιμότητα θα σου δώσει πέρα από το infosec κομμάτι και τα forensics.sys3x έγραψε: 10 Δεκ 2020, 17:29 Έχει πολλά προγραμματάκια για Windows, συνήθως το netbootin χρησιμοποιώ, επίσης δε καταλαβαίνω που το πας, εκτός από παρακολούθηση του δικού σου δικτύου πχ με kali μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο θα έκανες με οποιαδήποτε διανομή, είναι Debian και έχει πολύ καλή απόκριση γενικά και πολύ σταθερή, δεν είναι απαραίτητο να σπας δίκτυα ή να στήνεις φέηκ Facebook login screens στο ασύρματο δίκτυο της μουνάρας γειτόνισσας.
Βασικά είναι καλή επιλογή όταν έχεις να κάνεις με δίκτυα γενικά, μόνο για το wireshark πχ που το έχεις έτοιμο αξίζει. Τέσπα, εγώ εσχάτως μπουτάρω σπάνια στο main pc σε Linux και τι Linux, ομπούντου στούντιο, να μη σου πω ότι αγαπημένη μου διανομή πλέον είναι το elementary, δεν έχω την ίδια όρεξη να πειράζω.
Σε στέλνω με πμ το url, σκίστον (αν μπορείς).