αυτο πονεσε πολυ ...πατησιωτης έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 18:13 Οταν βάλει το σούπερ ψεκαστικό της τετραετίας Russia Hoax τα ξαναλέμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χάρτης συνωμοσιολογικών πεποιθήσεων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χάρτης συνωμοσιολογικών πεποιθήσεων
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Βρίσκομαι οπωσδήποτε πιο πάνω και από την επικεφαλίδα The Conspiracy Chart.Λεγεών έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 17:47 Για πείτε ρε ψώνια, που βρίσκεστε;
Εγώ λίγο πάνω από το speculation line, και εκεί ακόμα 2-3 πράγματα θεωρώ ύποπτα, δεν τα πιστεύω εντελώς.
![]()
Δεν υπάρχει λόγος να διαβάσω τι λένε τα γράμματα μέσα στην ανάποδη πυραμίδα,τα πιστεύω όλα.
Άσε που δεν έχω και τα γυαλιά μαζί
-
talaipwros
Η άρνηση του Russian collusion είναι πράγματι ψηλα στη πυραμίδαπατησιωτης έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 18:13 Οταν βάλει το σούπερ ψεκαστικό της τετραετίας Russia Hoax τα ξαναλέμε.
Είναι λίγο παλιά η πυραμίδα, ενός ή δύο μηνών. Τώρα εκεί που λέει detached from reality θα έπρεπε να υπάρχει άλλη μία μικρότερη πυραμίδα, και να λέει 'Bidon won due to election fraud'.talaipwros έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 12:19Η άρνηση του Russian collusion είναι πράγματι ψηλα στη πυραμίδαπατησιωτης έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 18:13 Οταν βάλει το σούπερ ψεκαστικό της τετραετίας Russia Hoax τα ξαναλέμε.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Να επισημάνω μόνο πως δεν είμαι αντί-Σημίτης,έχω καλούς φίλους Εβραίους,από το σχολείο ακόμη.
Flat Erath δεν είμαι σίγουρος για να αποφανθώ.
Το ψάχνω.
Με συνοδεία μουσικής πάντα.
Το ψάχνω.
Με συνοδεία μουσικής πάντα.
Επίσης δεν έχεις πρόβλημα ούτε με τους μαύρους , έχεις και φίλους μαύρους άλλωστε.Papa John έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 12:28 Να επισημάνω μόνο πως δεν είμαι αντί-Σημίτης,έχω καλούς φίλους Εβραίους,από το σχολείο ακόμη.
FUCK DONALD TRUMP
- Rocco Siffredi
ε ενταξει το Moon Landing Faked
ψηλα τοχει
Ακούω μαύρη μουσική από τα 11-12.
Ο αγαπημένος μου κιθαρίστας είναι μαύρος
Ναι,Αγγλία-Γερμανία κάναμε παρέα και με μαύρους.
Επίσης,δεν το θέτεις σωστά.
Δεν είναι "πρόβλημα",δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για να λυθεί.
Ο καθένας είναι αυτό που είναι,δεν έχει λογαριασμό να δώσει σε κανέναν,ειδικά για το που γεννήθηκε και τι χρώμα έχει το δέρμα του.
Οι συμπεριφορές είναι καταδικαστέες,όχι οι καταγωγές.Άρα,δεν μπορεί ένα ολόκληρο έθνος να αποτελείται αποκλειστικά από μαλάκες.Αναλογικά,θα υπάρχουν και χιλιάδες κανονικοί άνθρωποι ανάμεσά τους.Άρα ξανά,δεν υπάρχει λόγος να λες "είμαι ρατσιστής" και να το εννοείς 100%,διότι δεν ισχύει.
Στους ρατσιστές να τα πεις αυτά, παπατζόνη.Papa John έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 12:44Επίσης,δεν το θέτεις σωστά.
Δεν είναι "πρόβλημα",δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για να λυθεί.
Ο καθένας είναι αυτό που είναι,δεν έχει λογαριασμό να δώσει σε κανέναν,ειδικά για το που γεννήθηκε και τι χρώμα έχει το δέρμα του.
Οι συμπεριφορές είναι καταδικαστέες,όχι οι καταγωγές.Άρα,δεν μπορεί ένα ολόκληρο έθνος να αποτελείται αποκλειστικά από μαλάκες.Αναλογικά,θα υπάρχουν και χιλιάδες κανονικοί άνθρωποι ανάμεσά τους.Άρα ξανά,δεν υπάρχει λόγος να λες "είμαι ρατσιστής" και να το εννοείς 100%,διότι δεν ισχύει.
Εγώ πλάκα έκανα με την ατάκα σου, που είναι πασίγνωση ως ατάκα ατόμων που είναι ρατσιστές, έχουν πει μία ρατσιστική χοντράδα, και λένε και αυτό αμέσως μετά για να μην τους πει κανείς ρατσιστές.
FUCK DONALD TRUMP
Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα όταν έγραψα για τους Εβραίους,διότι η πόλη μου είναι 3η ή 4η πόλη στη χώρα με τις μεγαλύτερες εβραικές κοινότητες και ειδικά στην περιοχή που μεγάλωσα κάναμε παρέα με Ααρών,Σαρίτα,Ζακ και Ερρίκο πολύ πριν καν μάθει η μάζα (μέσω του Ίντερνετ κυρίως) ότι οι Εβραίοι είναι "κακοί".Λεγεών έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 12:46
Εγώ πλάκα έκανα με την ατάκα σου, που είναι πασίγνωση ως ατάκα ατόμων που είναι ρατσιστές
Η πλάκα είναι ότι αρκετοί από αυτούς,επειδή τους συναντώ ακόμη και τώρα τακτικά στους δρόμους της πόλης,είναι περισσότερο αντίθετοι από τον υπόλοιπο κόσμο σε πολλές από τις πολιτικές του κράτους τους,δεν είναι πάντα υπέρ.
Είναι σίγουρο ότι ο Επσταϊν αυτοκτόνησε. Απλά συμπτωματικά το βράδυ της αυτοκτονίας δύο κάμερες έξω από το κελί του χάλασαν και οι φρουροί που υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε να τον τσεκάρουν κάθε μισή ώρα αποκοιμήθηκαν, ενώ την παραμονή της αυτοκτονίας ο συγκάτοικός του στο κελί μεταφέρθηκε αλλού:
Νομίζω επίσης ότι από τη λίστα απουσιάζει η συνωμοσιολογία περί δήθεν cover up που προσπάθησε να κάνει η σοβιετική κυβέρνησις για το δήθεν ατύχημα που έγινε στο Τσέρνομπιλ, καθώς και όσα λένε οι διάφοροι παρανοϊκοί περί δήθεν ευθυνών της Κίνας για την εξάπλωση του COVID.When Epstein was placed in the special housing unit, the jail informed the Justice Department that he would have a cellmate, and that a guard would look into the cell every 30 minutes. These procedures were not followed on the night of his death. On August 9, 2019, Epstein's cellmate was transferred out, but no one took his place.Later in the evening, in violation of the jail's normal procedure, Epstein was not checked every 30 minutes.The two guards who were assigned to check his jail unit that night fell asleep and did not check on him for about three hours; the guards falsified related records.Two cameras in front of Epstein's cell also malfunctioned that night.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Επίσης, καλόν είναι να προστεθεί στη λίστα και η συνωμοσιολογία περί εμπλοκής των ΗΠΑ στην ανατροπή του καθεστώτος Αλιέντε στη Χιλή, για μη ύπαρξη όπλων μαζικής καταστροφής στο Ιράκ επί Σαντάμ, περί ''δήθεν'' γενοκτονίας που διέπραττε ο Μιλόσεβιτς στο Κόσοβο, περί κυνηγιού των εμπλεκόμενων στην υπόθεση Noor 1, περί παράγκας που υπήρχε επί Κόκκαλη και ευνοούσε τον γάβρο, περί ύπαρξης απείρως περισσότερων νεκρών στην Κίνα από τον COVID από όσους δηλώνονται επίσημα και διάφορα άλλα που θα μου έρθουν στη συνέχεια. Δεν θέλω να μου είστε επιλεκτικοί, soyboys.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me