!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αριστεροί και αλληλέγγυοι εναντίον Δήμητρας Γαλάνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Αριστεροί και αλληλέγγυοι εναντίον Δήμητρας Γαλάνη
Σπαράσσεται ο προοδευτικός χώρος.
Πρόκειται για υπεργαματο άτομο. Τι μλκιες λένε οι διάφοροι ποσώς μας αφορά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τιν'τούτοι ρε;
μόνο κάνα δυο δηλώσαν σοβαρό εισόδημα, όλοι οι άλλοι φτωχαδάκια
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Dwarven Blacksmith
Το πόιντ των ακροαριστερών ποιο είναι; Ότι αυτό το συσσίτιο είναι η μόνη ουρά στον κόσμο που δεν μπορούν να τηρηθούν επαρκείς αποστάσεις λόγω φτώχιας;
- hellegennes
Δεν τον ξέρω, αλλά από το τουίτ του συμπεραίνω ότι είτε είναι δυσλεκτικός είτε έχει περάσει εγκεφαλικό γιατί δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό που γράφει. Αν δεν υπήρχε περαιτέρω σχολιασμός, δεν θα καταλάβαινα τι περιγράφει.Highlander έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 23:11 Πολύ κρίμα.
Εν τω μεταξύ ο "άλλος άνθρωπος" έχει παράσχει απιστευτο έργο και στήριξη στους πεινασμένους του κέντρου άστεγους, Ρομά του βοτανικού, μετανάστες, ηλικιωμένους και με ελάχιστη αναγνώριση και υποστήριξη από την πολιτεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
η Γαλάνη είναι συμπαθέστατη ποιοτικός άνθρωπος και πραγματική κυρία
αυτό λέγεται διαδικτυακός όχλος (internet mob).
-
talaipwros
αν ομως δεν τους διαβαζεις, εχει αυτος ο οχλος καποια ισχυ;
Ναι, γιατί αποτελεί ΜΜΕ.
Δεν έχει σημασία αν τους διαβάζεις εσύ ή εγώ, αλλά ότι αθροιστικά τους διαβάζουν εκατοντάδες χιλιάδες.
Απ' ο,τι βλέπω αυτός του άλλου ανθρώπου το κατέβασε το ποστ αλλά ήδη έχει δημιουργηθεί θέμα σε ειδησεογραφικα πόρταλ και σίγουρα θα μείνει αποτυπωμένο ότι η Γαλάνη έβρισε άστεγους κλπ.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
είναι ένα ανατροφοδοτούμενο κυκλωμα με τουιτερ εδησεογραφικά πορταλ και αναφορές σε τηλεοπτικές εκπομπές που το ένα πασάρει στο άλλο
Ετσι βγήκε η νδ του Κούλη, με τέτοια "αντιπολίτευση"
Ετσι βγήκε η νδ του Κούλη, με τέτοια "αντιπολίτευση"
- EKPLIKTIKOS
Δεν εχω ασχοληθεί πολύ με το τουιτερ αλλα παντα μου έδινε την εντύπωση ότι είναι γεμάτο μποτς που αναπαράγουν τις ίδιες και τις ίδιες μαλακιες, άντε αλλάζοντας μια λέξη εδώ κ εκει. Υπάρχουν κ μερικοί χιουμοριστες κ καλά που είναι χειρότεροι από τα μποτς, τώρα οι υπόλοιποι γιατι ασχολούνται, beats me.
Γελάν και τα μαγκάλια . Η μονη αντιπολιτευση που αξιζε ο μικρος του τζεπετο υστερα απο ΟΛΑ αυτα που εχουν κανει οι ζαοι ειναι αυτη του σωρρα . Τις ιδιες τακτικες χρησιμοποιουσαν ουτως η αλλως . Οταν ο μιχελjohn περνουσε απο σπιτι σε σπιτι και ελεγε ρίχτε πιστολι στο κρατος προς οφελος του συριζα ο κοντος απ την πατρα επαιζε με παιδοτοπους ακομη .
Cancel culture τώρα και στα Τρίκαλα!!! :-)
Ποιος ξέρει ποια είναι η αλήθεια βέβαια...
Ποιος ξέρει ποια είναι η αλήθεια βέβαια...
Βρίσκοντας ολόκληρη την ανάρτηση του ''Άλλου Ανθρώπου'' για λόγους ενημέρωσης την βάζω και αυτήν εδώ....

και συνυπογράφω και εγώ.... για να λήξει το θέμα ''η ηλικιωμένη δήθεν αριστερού ρεπερτορίου τραγουδίστρια που άλλοι της γράφουν τα τραγούδια, να αφήσει την τζιπάρα της και να κάνει μια γενναία δωρεά στον ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ και να γίνει εθελόντρια δίπλα του...''

ΤΟ Σ'ΑΓΑΠΩ ΜΠΟΡΕΙ
Στίχοι: Μαριανίνα Κριεζή
Μουσική: Δήμητρα Γαλάνη

και συνυπογράφω και εγώ.... για να λήξει το θέμα ''η ηλικιωμένη δήθεν αριστερού ρεπερτορίου τραγουδίστρια που άλλοι της γράφουν τα τραγούδια, να αφήσει την τζιπάρα της και να κάνει μια γενναία δωρεά στον ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ και να γίνει εθελόντρια δίπλα του...''

ΤΟ Σ'ΑΓΑΠΩ ΜΠΟΡΕΙ
Στίχοι: Μαριανίνα Κριεζή
Μουσική: Δήμητρα Γαλάνη
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μου αρέσει στην Ελλάδα που ελλείψει πραγματικής Παιδείας, αντικαθιστούν τους καλλιτέχνες με αγοραίους αοιδούς. Έτσι η τραγουδίστρια Γαλάνη θεωρείται του σοβαρού τραγουδιού, και όχι μια απλή τραγουδίστρια του ελαφρού. Δηλαδή, αν γράφεις έξι ακόρντα είσαι έντεχνος, αλλά ο άλλος που επίσης γράφει έξι ακόρντα γιατί δεν είναι; Δεν θα βρούμε σε αυτό άκρη διότι σχεδόν κανείς δεν έχει ευδόκιμη ορολογία και γνώση του σπορ, αλλά, πραγματικά, διαβάζω πως υπάρχει ένα δέος σε μερικούς τραγουδιάρηδες, σα να ήταν θαρρείς, ο Σοστακόβιτς. Κι εκεί αρχίζει, μετά αυτοί θα μιλήσουν και για καυτά αισθητικά ζητήματα του καιρού μας, το πολιτικό αδιέξοδο, την τυροκαυτερή και τα γιαπράκια... Όλα. Πραγματικά, στα αρχίδια μας αν η Γαλάνη έκανε ένα φάουλ ή δεν το έκανε. Μια τραγουδιάρα είναι, μια ωραία φωνή του ελαφρού, μια δουλειά κάνει σαν όλες τις άλλες.

Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 964 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
-