Re: Γεύση ή υγεία;
Δημοσιεύτηκε: 23 Νοέμ 2020, 14:50
Εκτός αν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι, συνδυάζονται και τα δύο άψογα. Γυμναστική για επιδόρπιο και είσαι μια χαρά.
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Να τρως απαραίτητα κάθε μέρα σαλάτα.Βλήμα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 12:34 Το να τρως μπέργκερ και πιτόγυρα κάθε μέρα εννοείται ότι είναι απευκταίο, αλλά και το να τρως όσπρια κι άπαχο κοτόπουλο κάθε μέρα είναι βαρετό, άσε που μια ακραία υγιεινή διατροφή προκαλεί κλανιές που κάνουν κακό στην κοινωνικότητα, οπότε δεν εξετάζουμε καμιά από αυτές τις δυο περιπτώσεις. Όμως πού βρίσκεται η χρυσή τομή;
Εσείς θα μειώσετε ή θα παραλείψετε το βούτυρο μιας συνταγής, θυσιάζοντας από την γεύση, προκειμένου να μην φράξουν οι αρτηρίες σας; Θα χρησιμοποιήσετε μοσχαρίσιο κιμά στα γιουβαρλάκια που έχει λιγότερο λίπος;
Εγώ, θέλοντας και μη, επειδή κάποια άτομα από αυτά που τρώνε ό,τι μαγειρεύω ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προσέχω αυτά, αλλά αν ήμουν μόνος μου δεν θα με ένοιαζε. Δεδομένης της ποσότητας του καπνού και το αλκοόλ που καταναλώνω ημερησίως, το να προσέχω κατά αυτόν τον τρόπο την διατροφή μου θα ήταν υποκριτικό.
Παπαρια κατάφερες.Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 14:40Εγώ την έκαναΖενίθεδρος έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 14:31Η πίτσα πρέπει να ψηθεί στους 400 °C. Αποκλείεται να βρεις σε σπίτι τέτοιον φούρνο.![]()
Ρε άσε που κατάφερα παπαρια. Μπελισιμο ήταν!Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 20:53Παπαρια κατάφερες.Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 14:40Εγώ την έκαναΖενίθεδρος έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 14:31
Η πίτσα πρέπει να ψηθεί στους 400 °C. Αποκλείεται να βρεις σε σπίτι τέτοιον φούρνο.![]()
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 15:12 .
Οσον αφορά τόν τίτλο.....ο μέγιστος Ρομπουσόν έλεγε.....
Δέν μαγειρεύω γιά αρρώστους.....![]()
Καί μέχρι τόν πόλεμο οι κοινωνίες μόνο κριτήριο τη γεύση είχαν.....![]()
![]()
![]()
Τώρα οσον αφορά τη μείωση του αλατιού εγω όταν τρώω Φέτα δεν ρίχνω σε φαγητο/σαλάτα αλάτι.....![]()
Καί σε γλυκά οπου μπορώ χρησιμοποιώ λάδι αντί βουτύρου.....![]()
Αν όμως πάρω βούτυρο Γάλακτος αναστατώνομαι.....![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ στό λάδι τηγανίσματος..... οι έρευνες λένε μόνο Πυρηνέλαιο.....![]()
![]()
![]()
.
Paris έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:27ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 15:12 .
Οσον αφορά τόν τίτλο.....ο μέγιστος Ρομπουσόν έλεγε.....
Δέν μαγειρεύω γιά αρρώστους.....![]()
Καί μέχρι τόν πόλεμο οι κοινωνίες μόνο κριτήριο τη γεύση είχαν.....![]()
Τώρα οσον αφορά τη μείωση του αλατιού εγω όταν τρώω Φέτα δεν ρίχνω σε φαγητο/σαλάτα αλάτι.....![]()
Καί σε γλυκά οπου μπορώ χρησιμοποιώ λάδι αντί βουτύρου.....![]()
Αν όμως πάρω βούτυρο Γάλακτος αναστατώνομαι.....![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ στό λάδι τηγανίσματος..... οι έρευνες λένε μόνο Πυρηνέλαιο.....![]()
.![]()
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 15:12 ΠΡΟΣΟΧΗ στό λάδι τηγανίσματος..... οι έρευνες λένε μόνο Πυρηνέλαιο.....
Έχεις ξυλόφουρνο;Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 20:55Ρε άσε που κατάφερα παπαρια. Μπελισιμο ήταν!
Μα φυσικά, για να μην πεθάνει το φαγητό μας από τις αναθυμιάσεις.talaipwros έγραψε: 03 Δεκ 2020, 22:04 Μιλώντας για φούρνους, έχουμε καμία ιδεα γιατί στο γκριλ πρεπει να αφήνουμε το πορτακι ανοιχτό;
unholydiver έγραψε: 03 Δεκ 2020, 19:11ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 15:12 ΠΡΟΣΟΧΗ στό λάδι τηγανίσματος..... οι έρευνες λένε μόνο Πυρηνέλαιο.....![]()
![]()
Μακριάααααααααααααααααααααααααααααα
Το συγκεκριμένο υποπροϊόν από το κουκούτσι της ελιάς είναι από τα χειρότερα κωλόλαδα που μπορεί να βάλει κανείς στο στόμα του (ακολουθούν τα σογιέλαια, καλαμποκέλαια, ηλιέλαια). Χημική εξαγωγή με βενζίνη χρειάζεται για να παραχθεί.